Kristianstadsbladet > Lokalt

Thursday, 21 November, 01:36

Kristianstadsbladet - 08 nov 19 kl. 21:13

Brott: Laserljus riktades in i tingsrätten – polis spårade upp misstänktUnder sen fredagseftermiddag upptäckte någon ett grönt laserljus som lyste in i ett arbetsrum på Hässleholms tingsrätt. Polisen kallades till platsen och kunde efter en stund lokalisera varifrån ljuset kom. .
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Hässleholms

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brott, Laserljus, riktadesin i , tingsrätten, polis, spåradeupp , misstänkt
YLE - 14 feb 14 kl. 15:37

Tingsrätten: Husrannsakan hos narkotikapolisen omotiverad

Åklagarna i härvan kring narkotikapolisens chef Jari Aarnio kan komma att överklaga tingsrättens beslut om att husrannsakan var omotiverad. De konstaterar att tingsrätten nu bara tagit ställning till en av de husrannsakningar som har utförts i samband med brottsutredningen. Helsingfors tingsrätt har i dag fredag fattat beslutet att den husrannsakan som gjordes i arbetsrummet hos en kriminalinspektör vid narkotikaroteln i Helsingfors var omotiverad.

YLE - 14 feb 14 kl. 15:15

Tingsrätten: Husrannsakan hos narkotikapolisen onödig

Åklagarna i härvan kring narkotikapolisens chef Jari Aarnio kan komma att överklaga tingsrättens beslut om att husrannsakan var omotiverad. De konstaterar att tingsrätten nu bara tagit ställning till en av de husrannsakningar som har utförts i samband med brottsutredningen. Helsingfors tingsrätt har i dag fredag fattat beslutet att den husrannsakan som gjordes i arbetsrummet hos en kriminalinspektör vid narkotikaroteln i Helsingfors var omotiverad.

YLE - 13 mar 17 kl. 15:19

Tingsrätten: Nymanska stiftelsen har ingen styrelse

Västra Nylands tingsrätt har i dag (13.3) avgjort att Trygwe och Hjördis Nymans stiftelse inte har en styrelse, trots att medlemmarna i den senaste styrelsen själva anser att styrelsen fortfarande finns. Patent- och registerstyrelsen (PRS) ingrep i stiftelsens verksamhet på grund av misstankar om grova brott mot stiftelselagen och i samband med detta förblev också styrelsefrågan oklar.

Nyan - 08 jan 16 kl. 05:54

Tingsrätten friade våldtäktsåtalad man

Hade den yngre mannen sexuellt umgänge med den äldre mannen av fri vilja eller var det våldtäkt?

Enligt tingsrätten handlade det inte om våldtäkt och därför förkastades åtalet.
Huvudförhandlingen hölls i mitten av december i tingsrätten.

YLE - 24 apr 17 kl. 12:01

Tingsrätten: Inget straff för öppet bogvisir

Befälhavaren som åtalats efter att Viking Lines färja Rosella kört nästan en timme med öppet bogvisir går ostraffad. Ändå döms han för handlingen. Domen kom nyligen i Ålands tingsrätt.

YLE - 19 sep 17 kl. 07:40

Nu faller domen mot Kuppisvårdarna – tingsrätten ger beslut

I dag kommer domen mot de tre skötare som står åtalade för vanvård och bland annat grov misshandel mot patienter på Kuppis sjukhus i Åbo. Enligt åtalet har patienterna misshandlats, isolerats och medicinerats utan läkares tillstånd. Händelserna inträffade åren 2009 och 2013.

Nyan - 14 dec 17 kl. 08:41

Efterlyst besökte tingsrätten – greps

En efterlyst person vandrade kallt in på tingsrätten på onsdagseftermiddagen.
– Han gick självmant till tingsrätten och blev gripen, säger äldre konstapel Jan Johansson. På onsdagseftermiddagen klockan 15.

Dagens PS - 24 jan 17 kl. 08:15

Saab-bossens miljoner i tingsrätten

Holländaren Victor Muller har tidigare vunnit tvisten i Skatteverket om de sju miljoner kronor som han fick i konsultarvode av Saab Automobile och som skickades till Mullers och hans hustrus privata konton utomlands. Men nu är ärendet föremål för granskning av tingsrätten i Vänersborg, liksom övriga misstankar om ekonomiska brott mot sju av de åtalade efter Saab-konkursen strax före jul 2011 och där Victor Muller var företagets sista storägare, vd och styrelseordförande. Muller har alltså tidigare vunnit matchen om att slippa skatta för konsultarvodet från Saab, men chefsåklagare Olof Sahlgren anser att fakturorna var ”osanna” och att Muller aldrig agerade konsult åt Saab, skriver SvD Näringsliv.

Skånskan - 30 nov 18 kl. 13:04

Stoppades med kniv på väg till tingsrätten

Malmö En man i 70-åråldern är misstänkt för brott mot knivlagen sedan han försökt ta med sig en kniv genom säkerhetskontrollen på väg in till tingsrätten. Mannen skulle besöka ett mål i tingsrätten när han kontrollerades av ordningsvakter vid säkerhetskontrollen. Vakterna hittade en kniv och tillkallade polis.

Nyheter 24 - 10 sep 13 kl. 10:26

"Tingsrätten lottar ut domar till våldtäktsmän"Erik CarlssonUr domen

sperma hittades i en 16-årig flickatjejs underliv så att det började blöda13-åringen kom tillsammans med några kompisar till 26-åringen som bjöd på fest och alkohol. Hon blir snabbt väldigt berusad varpå hon och 26-åringen börjar hångla i soffan. Mannen tar på flickans underliv och de går senare till en säng där de har sex.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Fackeltåg lyste upp novembermörkret

En lång rad scouter marscherade med facklor genom centrala Kristianstad på onsdagskvällen. .

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Kristianstad: Man döms för hets mot folkgrupp

En man i 50-årsåldern i Kristianstad döms för att ha skrivit ”zigenare är tjuvpack och telefonerna är säkert stulna” på Facebook. .

Kristianstadsbladet - 8 timmar sedan

Här är Kristianstads hjältar

När årets hjältar utses ligger fokus på ungdomarna. I år hyllas Ali Shakir och Drilon Hajdari som är projektledare för Aktiv sommar på Charlottesborg, och trygghetsvandraren Johan Kilander..

Kristianstadsbladet - 9 timmar sedan

Klaga mer – få bättre vård

Som patient är det viktigt att klaga. Inte minst för att ett klagomål kan leda till bättre vård för många andra. Det har visats i KB:s och P4:s granskande artikelserie, och nu även i en ny analys från patientnämnden i Skåne..

Kristianstadsbladet - 10 timmar sedan

Föräldrar får bo med sina för tidigt födda – Så har barnvården blivit bättre

Susanne och Rickard Ibsen kommer med tvillingarna i vagnen. I två månader fick de bo med sina för tidigt födda barn på CSK. Men om detta hänt för 30 år sedan hade föräldrarna bara fått hälsa på barnen under besökstiderna.

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

Brott: Båt försvann spårlöst från trädgård

Kristianstadsbladet - 20 timmar sedan

"Svårt för patienter att veta hur de ska klaga på vården”

Patientnämnden i Skåne hjälper skånska patienter som vill klaga på vården. Men nämnden känner att de är redo för att ta ett större ansvar och kunna hantera alla klagomål. Det skulle avlasta vården och även ge bättre underlag för säkrare analyser och bättre patientsäkerhet.

Kristianstadsbladet - 20 timmar sedan

Inte säkert att ditt vårdklagomål kommer med i statistiken

Det finns flera sätt att klaga på vården i Skåne. Det gör att det inte finns någon sammanställning över alla klagomål, och det går heller inte att enkelt se vad patienter klagar på, vilka verksamheter som har speciellt återkommande problem, eller vilka åtgärder som behövs..

Kristianstadsbladet - 20 timmar sedan

Bong: ”Vi vill stanna kvar för personalens skull”

Kuverttillverkaren Bongs lokaler ska rivas när 1 400 nya lägenheter byggs på Söder. Företaget måste flytta, men blir av allt att döma kvar i Kristianstad. Detta trots att företaget upplever kommunen som passiva..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.