YA > Nyheter

Thursday, 21 November, 19:57

YA - 08 nov 19 kl. 21:00

Nedläggningshotet: ”Ungdomens hus betyder väldigt mycket för mig”En plats där man kan träffa kompisar och delta i aktiviteter behövs. Att lägga ner Ungdomens hus för att spara pengar är därför en mycket dålig idé, anser de ungdomar som YA pratat med..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Ungdomens, YA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nedläggningshotet, Ungdomens, hus, betyder, väldigtmycket för mig
UT - 24 jan 14 kl. 19:49

Vill ha öppet oftare i Ungdomens hus

Intresset ökar för generösare öppettider i Ungdomens hus i Ulricehamn. Det skriver några av de flitigaste besökarna vid Ungdomens hus i ett medborgarförslag till kommunen. Enligt medborgarförslaget har intresset för att besöka huset och delta i verksamheten ökat.

Skånskan - 14 jan 16 kl. 22:42

Nedläggningshotet borta för konsthallen

Lund Hotet om nedläggning av Lunds konsthall är avvärjt. Nu väntar i stället en utredning om hur den ska utvecklas.Det väckte stor uppmärksamhet, även internationellt, när kultur- och fritidsnämnden i december beslöt om att konsthallsverksamheten skulle rekonstrueras, och samtidigt uttalade att det kunde bli aktuellt med en nedläggning av verksamheten i dess nuvarande form.

UNT - 24 jan 13 kl. 09:41

24 UNT: De oroas av nedläggningshotet

TV. Flera skolor runt om i Uppsala hotas av nedläggning. En av de drabbade är byskolan i Länna som har ett trettiotal elever i förskoleklass och upp till trean..

Blekinge Läns tidning - 23 feb 17 kl. 19:30

Textilias personal om nedläggningshotet

Råvaran är smutsig tvätt och industrin sysselsätter 55 personer i Karlskrona. Trots nedläggningshot satsar Textilia på att växa och planerar för både nyanställningar och investeringar..

YA - 11 feb 19 kl. 14:00

Efter tidigare nedläggningshotet: Båda Elon-butikerna blir kvar i stan

I höstas köpte Bravida upp Lindsténs Elektriska, som drev Elon-butiken på Bruksgatan. Då Bravida inte har rätt att bedriva butiksverksamhet hotades butiken av nedläggning. Nu har dock en ny ägare trätt in..

GT - 08 aug 19 kl. 08:47

Protestmöte efter nedläggningshotet

Vuxenpsykiatrin hotas av nedläggning. Det rapporterar SVT Väst.– Jag tror innerst inne att det är nödvändigt, säger Staffan Setterberg (KD), ordförande för styrelsen för Södra Älvsborgs sjukhus, till kanalen.

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Skolorna i Klövsjö och Åsarna nedläggningshotade igen

En ny trolig skolstrid står för dörren i Berg. Nedläggningshotet vilar på nytt över skolorna i Klövsjö och Åsarna i den nya skolutredning som nu är klar. I slutet av månaden ska den behandlas i verksamhetsnämndens barn- och utbildningsutskott..

ÖstersundsPosten - 07 feb 13 kl. 18:30

Klövsjöborna trött på nedläggningshot ? vill starta friskola

Samtidigt som nedläggningshotet på nytt hänger över Klövsjö skola arbetar nu bygdens utvecklingsgrupp för att kunna starta en friskola. En ansökan har redan lämnats in..

UNT - 23 mar 13 kl. 01:30

Nedläggningshot avvärjt för skola

Nedläggningshotet har avvärjts för den friskola i Linköping som drabbats av att stora mängder pengar blivit frysta, rapporterar Östgöta Correspondenten. Kammarrätten river upp förvaltningsrättens dom.(TT).

SvD - 23 mar 13 kl. 01:30

Nedläggningshot hävt för skola

Nedläggningshotet har avvärjts för den friskola i Linköping som drabbats av att stora mängder pengar blivit frysta, rapporterar Östgöta Correspondenten..

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Bloomberg allt närmare kandidatur

YA - 1 timme sedan

Mikael Hagner: Elakt spel i Sammetsrevolutionens Prag i nya ”The Sleepers”

Tv-serier på andra språk än engelska är förfärande få, med de blir så sakteliga fler och fler. Ett färskt tillskott är spiondramat ”The sleepers”, inspelad på plats i Prag, på tjeckiska..

YA - 1 timme sedan

Brutalt, smutsigt och svindlande vackert i ”Flatömysteriet

Plötsligt låg den bara där på SVT play och fin kritik tumlar runt på Facebook. .

YA - 45 minuter sedan

Migrationsverket kritiseras av JO

YA - 1 timme sedan

Misstänkt krögare frisläppt i väntan på dom

Arbetstid: 10–12 timmar per dag, 6–7 dagar per vecka. Lön: Noll kronor. Övriga arbetsvillkor: Vapenhot.

YA - 1 timme sedan

Varnar för ryska lögner i riksrättsprocess

Ryska lögner har fått fäste i riksrättsutredningen när ledamöter försöker försvara president Donald Trump, varnar nästa vittne som framträder i förhörsprocessen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.