Nyteknik > Teknik

Friday, 15 November, 17:21

Nyteknik - 08 nov 19 kl. 20:21

Elbilsstartupen Uniti i skriande behov av nytt kapitalDet egna kapitalet är förbrukat och revisorn har hoppat av efter en "kundutvärdering". Frågorna kring den skånska elbilsstartupen Uniti blir allt fler..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Uniti

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Elbilsstartupen, Unitii , skriande, behovav , nytt, kapital
DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

?Skriande behov?

Brottsofferjouren i Mora, Orsa och Älvdalen får sedan december dubbelt så många fall som tidigare. Ökningen märks för jourer i hela landet.
?

YLE - 04 sep 13 kl. 07:14

Skriande behov av ambulanser i Helsingfors

Helsingfors räddningsverk är i skriande behov av nya ambulanser. Leveranstiden för 11 nya ambulanser som beställdes i fjol har nu skjutits upp med ett år. Förseningen kom som en överraskning för räddningsverket.

BLT - 17 okt 18 kl. 00:00

Hannes Holm: ett skriande behov av bra manus

– Det finns ett skriande behov av bra filmmanus! Det säger regissören Hannes Holm med eftertryck. På onsdagen var han och producenten China Åhlander på besök i Karlskrona..

SVT Debatt - 03 sep 19 kl. 09:17

”Polisen är i skriande behov av förändring”

”Jag hoppas att ljuset nu riktas mot den chefskader som under lång tid varit de som i praktiken styrt svensk polis. Hur kan dessa personer få fortsatt förtroende? De behöver bytas ut mot chefer med ett modernare ledarskap och en annan syn på kunskap och förebyggande arbete.

YLE - 17 maj 17 kl. 15:50

Skriande behov av genustänk i skolorna - Panda Eriksson

Behovet av information om könsidenitet är skriande i skolorna, säger Panda Eriksson, ordförande för föreningen för transpersoner, Trasek. Det finns inga strukturer som hjälper den enskilda läraren. Eriksson deltog i Yle Vegas kulturdebatt on genusfrågor.

Helsingborgs Dagblad - 28 maj 15 kl. 11:43

Skriande behov av behöriga lärare

De legitimerade lärarna räcker inte på långa vägar för grundskolornas behov, och skillnaderna mellan landets kommuner är extrema.
I 120 av landets kommuner har situationen försämrats sedan förra läsåret, visar TT:s sammanställning..

Sydsvenskan - 28 maj 15 kl. 11:43

Skriande behov av behöriga lärare

De legitimerade lärarna räcker inte på långa vägar för grundskolornas behov, och skillnaderna mellan landets kommuner är extrema.
I 120 av landets kommuner har situationen försämrats sedan förra läsåret, visar TT:s sammanställning..

Metro - 28 maj 15 kl. 11:43

Skriande behov av behöriga lärare

De legitimerade lärarna räcker inte på långa vägar för grundskolornas behov, och skillnaderna....

UNT - 28 maj 15 kl. 11:42

Skriande behov av behöriga lärare

De legitimerade lärarna räcker inte på långa vägar för grundskolornas behov, och skillnaderna mellan landets kommuner är extrema..

GöteborgsPosten - 28 maj 15 kl. 20:35

Skriande behov av behöriga lärare

De legitimerade lärarna räcker inte på långa vägar för grundskolornas behov, och skillnaderna mellan landets kommuner är extrema. I 120 av landets kommuner har situationen försämrats sedan förra läsåret..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 2 timmar sedan

Volkswagens tunga investering: 640 miljarder på elbilar

Volkswagen investerar 60 miljarder euro, motsvarande 640 miljarder kronor, fram till 2024 i en elektrifiering av kommande bilmodeller..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Fords elbil avslöjad före premiären

På söndag skulle det vara klimax. Efter lång tids väntan och massvis med teasers var tanken att Ford skulle ryckt skynket av sin framtid. Men överraskningen uteblir – detta då Mustang Mach-E redan avslöjats..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Shapes rörkonstruktion fick SSAB:s stålpris

Vinnaren av det tjugonde Swedish Steel Prize tilldelas priset för banbrytande användning av martensitiskt stål i en 3d-formad rörkonstruktion för takräcken till bilindustrin..

Nyteknik - 4 timmar sedan

”Låt företagen ta fullt ansvar vid en kärnkraftolycka”

REPLIK. Ni har helt rätt om kärnkraften men ändå helt fel. Det är kostnaden vid en eventuell olycka som är kruxet med kärnkraft.

Nyteknik - 5 timmar sedan

Nu ska de bygga en flygande prototyp av sin jetdrivna mc

Deras flygande motorcykel ska prestera 241 km/h – men enligt Jetpack Aviation är den teoretiska toppfarten över 640 km/h. Nu har investerare lagt pengar för att få upp en prototyp i luften.  .

Nyteknik - 7 timmar sedan

13 timmars legobygge – fast på bara 8 minuter

Ny Teknik (med spännande gäster!) byggde lego i 13 timmar. Vi testade att skruva upp hastigheten med 10 000 procent.

Nyteknik - 7 timmar sedan

Addtechs it-system fortfarande utslagna efter hackerattack

För två veckor sedan drabbades teknikkoncernen Addtech av ett ransomwarevirus. Fortfarande har många av dotterbolagen stora problem, med försenade leveranser till följd..

Nyteknik - 7 timmar sedan

”Skinn” av kolnanorör kan skydda framtidens raketer

Forskarnas nya kompositmaterial öppnar vägen för böjliga värmesköldar med låg vikt. Deras kolnanorör skulle kunna täcka framtidens raketer, som ett tunt skinn..

Nyteknik - 8 timmar sedan

Rymdministern: Därför investerar Sverige över en miljard per år i rymden

Nästa år ska Sveriges rymdbudget för första gången ligga på över en miljard kronor. ”Det här skapar jobb i Sverige”, säger rymdminister Matilda Ernkrans..

Nyteknik - 9 timmar sedan

IEA: Elbehoven i framtiden blir enorma

Elektricitet får en allt viktigare roll i världens framtida energisystem. Användningen kommer att växa mer än dubbelt så snabbt jämfört med ökningen av det totala energibehovet, enligt IEA..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.