SR > Nyheter

Tuesday, 19 November, 11:15

SR - 08 nov 19 kl. 20:04

Kristdemokraterna utesluter partimedlemKristdemokraternas partistyrelse fattade idag beslut om att utesluta en partimedlem..
Läs mer på SR

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kristdemokraterna, utesluter, partimedlem
Trelleborgs Allehanda - 02 okt 18 kl. 18:00

Efter Sverigedemokraternas invit: Kristdemokraterna stänger inte dörren för SD

Kristdemokraterna utesluter inte någon form av samröre med Sverigedemokraterna framöver, apropå SD:s invit. Det säger KD:s etta på listan, Erik Lundström. – Jag tycker inte om stängda dörrar, säger han..

LV - 18 sep 17 kl. 17:00

Kristdemokraterna utesluter samarbete med SD

Replik till Anneli Jakobsson.

Alliansfritt Sverige - 27 jan 14 kl. 07:23

Med Gunilla Gomér som partimedlem lever KD farligt

Det går så himla dåligt för Kristdemokraterna nu. I den senaste Sifomätningen hamnar partiet ännu en gång under fyra procent-spärren, denna gång på ynkliga 3,6 procent. Till saken hör att KD bara har lyckats hålla näsan över fyra procent vid fem tillfällen i de 22 Sifomätningar som publicerats under de senaste två åren.

Expressen - 01 feb 12 kl. 11:45

SD utesluter medlem efter polisanmälan

Sverigedemokraterna har uteslutit en partimedlem som sitter i Borås kommunfullmäktige, sedan hon polisanmält partiet, uppger Bt.se. Dessutom har tre medlemmar i Avesta tvingats lämna partiet..

Sydöstran - 29 mar 19 kl. 07:00

Utesluter inte samarbete med SD – ”Beror på vilken politik de har”

Moderaterna och Kristdemokraterna i Karlskrona utesluter inte ett lokalt samarbete med Sverigedemokraterna. Ingen av partierna säger nej på frågan om att bilda ett styre ihop..

YLE - 06 nov 15 kl. 09:18

Kristdemokraterna avvaktar läget

Samlingspartiet och Centern sitter just nu i gruppmöten för att diskutera den uppkomna krisen kring vårdområdena och en möjlig regeringsupplösning som en följd av det. Kristdemokraterna avvaktar läget och har prickat in ett extra gruppmöte klockan 11.30.

Blekinge Läns tidning - 27 sep 19 kl. 09:57

Klart: Fick igenom petning av egen partimedlem – trots oväntade protester

Sverigedemokraterna fick igenom petningen av sin egen partimedlem Tomas Lund från styrelserna i Abri och Ronneby Helsobrunn. Protest kom något oväntat inte från Tomas Lund själv - utan Sune Håkansson, Ronnebypartiet..

Nyhetskanalen - 28 jan 11 kl. 15:20

Odell: Jag utesluter inte partiledarposten

Mats Odell kan tänka sig att bli ny partiledare i Kristdemokraterna..

Alliansfritt Sverige - 14 jul 14 kl. 14:28

Moderaterna utesluter inte privatisering av det sista riktiga apoteket

Få vet om det ännu men Centerpartiet har öppnat upp för att sälja ut det sista riktiga apoteket i och med att de vill sälja ut Apoteket AB som den sista apotekskedjan vi äger gemensamt. Vad de övriga allianspartierna tycker är lite oklart. Därför bad vi våra aktivister att ställa följande fråga till Folkpartiet, Kristdemokraterna och Moderaterna: Centerpartiet har öppnat upp för att sälja apoteket AB.

SVT - 20 nov 18 kl. 21:32

Björklund: Utesluter inte helt en M+KD-regering

Liberalernas partiledare Jan Björklund säger att han kan släppa fram en regering med Moderaterna och Kristdemokraterna, om det är det enda tänkbara alternativet. – Då måste vi ju kalla in partirådet och ställa frågan om man ska släppa fram dem ändå, men det vill jag undvika säger han i SVT:s Aktuellt..

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Två personer åtalas efter 18-årings död på djurpark

I dag har Mora tingsrätt väckts åtal i ärendet där en 18-årig djurvårdare dödades av en björn i en djurpark för omkring två år sedan..

SR - 1 timme sedan

Forskaren: Trump ger Netanyahu en present

Sent i går kväll kom beskedet från USA:s utrikesminister Mike Pompeo: USA kommer inte längre betrakta Israels bosättningar på Västbanken som ett brott mot internationell lag..

SR - 2 timmar sedan

Hultqvist vill undvika omväg om upprustning av försvaret

Efter Försvarsmaktens besked att det saknas pengar för att genomföra den föreslagna upprustningen av Sveriges försvar vill en majoritet i riksdagen kalla in den politiskt sammansatta försvarsberedningen på nytt. – Vi hade ett möte i går med de olika partierna, säger försvarsminister Peter Hultqvist (S)..

SR - 3 timmar sedan

E6 helt avstängd vid Frillesås

E6 är helt avstängd i båda riktningarna mellan trafikplatserna Värö (56) och Frillesås (57) då en lastbil kört in i vajerräcket..

SR - 3 timmar sedan

Besked från åklagaren om Assange

I dag kl 14 ska vice överåklagare Eva-Maria Persson informera om vad som händer i ärendet rörande den våldtäktsanklagade Wikileaks-grundaren Julian Assange..

SR - 3 timmar sedan

Affärsresor med tåg ökade med 16 procent

Företagen tar större hänsyn till klimatet och fler än tidigare väljer att ta tåget när affärsresan ska göras..

SR - 4 timmar sedan

Ofta lägre betyg när nationella prov rättas om

Elevernas resultat i de nationella proven beror i hög grad på vem som bedömer svaren. I nästan sex fall av tio gör skolans lärare och helt fristående lärare olika bedömningar. Oftast är det skolorna som sätter ett generösare betyg..

SR - 5 timmar sedan

Fler robotar i socialtjänsten – tjänster dras in

Allt fler kommuner låter robotar handlägga försörjningsstöd inom socialtjänsten, enligt en ny studie från Lunds universitet. Studien visar också att robotarna kan jobba dubbelt så effektivt och har i vissa fall ersatt mänskliga handläggare..

SR - 5 timmar sedan

Bemanningsföretag tappar fart

Bemanningsföretagens omsättning minskar. Enligt branschen minskade sjönk försäljningen med nästan 8 procent under tredje kvartalet..

SR - 5 timmar sedan

Säpo bekräftar: Finns IS-svenskar som kan skickas tillbaka

Enligt Säkerhetspolisen finns ett litet antal svenskar som kan beröras av Turkiets besked att utländska IS-sympatisörer som frihetsberövats ska skickas tillbaka till sina hemländer..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.