Skånskan > Nyheter

Tuesday, 12 November, 17:43

Skånskan - 08 nov 19 kl. 20:00

Två floristmästare i samma blomsterbutikSjöbo Det var florist han skulle bli, det visste Joakim Wydéen alldeles säkert redan som liten – trots att han inte visste vad det betydde.
Det vet han nu. Nyligen fick han ta emot sitt mästarbrev som bevis på sina kunskaper.Kungen var inte där. Men det var i alla fall i Blå hallen i Stockholms stadshus.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Det, Joakim Wydéen, Blå, Stockholms, Nobelbanketten, Wydéen, Sveriges, Stockholm, Malmöbon, Joakim, Kristianstad, Hantverksprogrammet, Sjöbo, Zorina, Västergatan, Anna Friberg, Folkets

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, floristmästarei samma , blomsterbutik

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Tre till sjukhus efter busskrock

Malmö Tre passagerare har förts till sjukhus efter en krock mellan en buss och en personbil på Jägersrovägen. Olyckan inträffade nära Cypressvägen vid 16.30-tiden.

Skånskan - 30 minuter sedan

Friskola vill ta över Trollakull förskola

FRÄNNINGE Ägarna till Nils Månssons friskola i Fränninge kastar in ett nytt förslag i spardiskussionerna i Piratens förskoleområde.
Om friskolan får köpa Trollakull på motsatta sidan skolgården kan förskoleplatser räddas kvar.– Ända sedan vi startade har vi velat köpa Trollakull.

Skånskan - 45 minuter sedan

Många hållbara initiativ på Slagthusets möte

MALMÖ Tråd och trade var ett av de sociala företagen som besökarna på Social Innovation kunde stifta bekantskap med.Under två dagar samlas totalt 1 000 personer på Slagthuset i Malmö. För femte året i rad hålls Social Innovation Summit i Malmö.

Skånskan - 45 minuter sedan

Vittnens mobilfilmer samlas in av polisen

Malmö Ännu har inte någon gripits någon för mordet på en 15-åring pojke på Möllan i lördags.
Sedan mordet har polisen arbetat med att samla in bevis. Bland annat har många privatpersoner delat med sig av filmer som de tog med sina mobiler vid tiden för skjutningen.

Skånskan - 1 timme sedan

Ett bättre Staffanstorp

Staffanstorp gör reklam för sin ort med en bisarr film som kritiserats av kommunens opposition som propaganda. Frågan är om man gynnas av det här materialet eller man borde hållit sig närmare sanningen. Filmen börjar i ett grått Malmö – bokstavligen.

Skånskan - 1 timme sedan

Smycken stals ur bostad

HJÄRUP Ringar, armband och andra smycken stals vid inbrott i en villa på Slåttervägen i Hjärup natten mellan söndag och måndag.
Gärningsmannen hade brutit upp ett sovrumsfönster och den vägen tagit sig in i huset när ägarna var bortresta..

Skånskan - 1 timme sedan

Inbrott hos bouleklubben

STAFFANSTORP Natten mellan söndag och måndag bröt sig okända gärningsmän in i ett förråd på Äpplegården i Staffanstorp där bouleklubben har sina lokaler.
Inkräktarna hade slagit in en dörr till ett förråd där de också varit inne. Om något stulits var vid anmälningstillfället inte känt..

Skånskan - 1 timme sedan

Döms för vådlig bilfärd

STAFFANSTORP En kvinna i 20-årsåldern körde bil utan tillstånd och påverkad av narkotika.
Färden gick ur en högersväng in på motsatt körbana och sen över en mittrefug där det blev skador. Kvinnan döms nu till skyddstillsyn kompletterad med vård och behandling.

Skånskan - 1 timme sedan

Sponsring i närradio fälls

STAFFANSTORP Granskningsnämnden fäller närradiosändningar i Guldkanalen, Staffanstorp, för utformningen av flera sponsringsmeddelanden.
Myndigheten för press, radio och tv anmälde, efter lyssning på kanalen i december 2018, flera inslag till Granskningsnämnden, GRN, för radio tv som är en del av myndigheten.
Där fälls nu flera sponsringsmeddelanden som enligt GRN hade ”en otillåten säljfrämjande utformning”.

Skånskan - 1 timme sedan

Stölder från tre olika fordon

höör Stölder från tre olika bilar har inträffat under de senaste dygnen. I samtliga fall är det varningsljusramper som stulits från arbetsfordonen.
Den första stölden inträffade på Kvarngatan under natten mellan 9 och 10 november.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.