SmålandsPosten > Nyheter

Tuesday, 19 November, 09:32

SmålandsPosten - 08 nov 19 kl. 19:57

Kritik mot medborgarmöteLessebo kommun kritiseras för att ha lagt medborgarmötet om en framtida byggnation i Ormeshaga i november när fritidshusen är igenbommade för vintern..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Ormeshaga

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kritikmot , medborgarmöte
NSD - 4 timmar sedan

Dyra taxiresor får kritik: "Det är vansinne"

Taxiresor kostar Region Norrbotten 80 miljoner kronor – nu får man kritik från patienterna för hur sjukresorna sköts..

SmålandsPosten - 18 jan 18 kl. 16:45

Få medborgare på medborgarmöte – miss i informationen

Onsdagens medborgarmöte på Folkets hus i Hovmantorp besöktes av 13 personer. Sju av dem var kommunrepresentanter. De medborgare som kom önskade svar om ortens planerade nya tomter.

Dagens Media - 14 okt 19 kl. 10:17

Mats Paulsen: Lär av tysk lokalpress – öka relevansen med medborgarmöten

Lokala medier kan överleva om de tar en bredare roll. Det skriver Mats Paulsen, som har gått på Berliner Morgenposts medborgarmöte i Friedrichshain-Kreuzberg..

YLE - 03 okt 14 kl. 18:00

Föga förståelse för Haglunds kritik av pensionsuppgörelsen

Regeringen har inga som helst planer på att riva upp pensionsöverenskommelsen. Det sade statsminister Alexander Stubb (Saml) i dag. Det är regeringskollegan SFP:s ordförande Carl Haglund som har krävt att regeringen gör ändringar i uppgörelsen.

Sydsvenskan - 30 jan 12 kl. 06:30

Pagrotsky riktar kritik mot ­utrikesministern

Leif Pagrotsky (S) riktade på söndagen kritik mot regeringen och ­utrikesminister Carl Bildt när han talade i Malmös synagoga till minnet av Förintelsen. -?Han har inte med ett enda ord berört utvecklingen i Ungern, sade han.

Skånskan - 19 aug 16 kl. 14:00

Ny skolledning efter kritik och viteshot

STAFFANSTORP
Efter viteshot och svidande kritik från Skolinspektionen har Baldersskolan fått ny ledning inför hösten. I början av sommaren tog utbildningschef Stina Hansson beslutet att skolan behövde en ny rektor som kan ta utvecklingsarbetet till en ny nivå. – Viteshot på 600 000 kronor och den kritik skolan fick visar på stora brister och vi ser mycket allvarligt på det.

Skånskan - 28 mar 18 kl. 16:35

Fritzon underkänner revisorernas kritik

Region Skånes revisorer riktar allvarlig kritik mot regionstyrelsens sätt att hantera ekonomin och målen för verksamheten 2017.
– Jag underkänner grunden för revisorernas granskning, kontrar Henrik Fritzon (S), regionstyrelsens ordförande.Det är andra året som revisionen laddar med samma kritik.

BLT - 12 jan 11 kl. 09:31

Alla vill bli recenserade men ingen vill ha kritik

Det har uppstått ett revykrig i Blekinge, läser jag i konkurrenttidningen. Orsaken är att TV-journalisten Martin Hult, som ledamot av P4 Blekinges revyjury, säger sitt hjärtas mening om revyerna. ?

BLT - 12 jan 11 kl. 09:31

Alla vill bli recenserade men ingen vill ha kritik

Det har uppstått ett revykrig i Blekinge, läser jag i konkurrenttidningen. Orsaken är att TV-journalisten Martin Hult, som ledamot av P4 Blekinges revyjury, säger sitt hjärtas mening om revyerna. ?

Kristianstadsbladet - 01 jun 11 kl. 06:30

Kritik från KU kritiserar kulturministern

Kulturministern får kritik av ett oenigt Konstitutionsutskott för hanteringen av förhandsgranskningen av nya public service-tjänster.
STOCKHOLM. Visserligen skriver KU att förhandsgranskningen inte strider mot grundlagens censurförbud men samtidigt får regeringen kritik för att beredningen av ärendet var bristfällig.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Efter dödsfallet – Enrique tillbaka i Spanien?

Robert Moreno förde Spanien till gruppseger i EM-kvalet. Men enligt medieuppgifter får han nu lämna förbundskaptensuppdraget. Luis Enrique, som Moreno ersatte tidigare i år, sägs vara på väg tillbaka..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

ABB stöttar Exegers solcellstillverkning

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Populära tv-program upphör i Danmark

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

SEB: Namnlista från SVT förändrar inget

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Nordkorea: Sverige bör uppföra sig

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Avgörande i stort spanskt korruptionsmål

Åklagarna uppskattar att de förskingrat totalt runt 700 miljoner euro – över sju miljarder kronor – av offentliga medel. I dag faller domen mot flera högprofilerade politiker från Spaniens regerande socialistparti PSOE, i ett av de största korruptionsmålen i landets historia..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Janice blir "Musikhjälpens" resande reporter

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Asap Rocky ger mjukiskläder till intagna

Asap Rocky har hört av sig till Kronobergshäktet med ett erbjudande om att donera kläder till de intagna. Rapparen erbjuder en grön mjukisdress och har skickat en bild, berättar häkteschefen för ..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Säpo: Finns IS-svenskar som kan deporteras

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Miljoner till scientologernas behandlingshem

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.