Expressen > Sport

Friday, 22 November, 16:34

Expressen - 08 nov 19 kl. 19:58

Jättetalangens lycka: ”Kunde inte sluta le”Första fotbollsmatchen på ett år. Kevin Ackermann, 18, är tillbaka efter hjärtoperationen. – I bilen hit i dag... jag kunde inte sluta le, säger han. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Ackermann

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jättetalangens, lyckaKunde inte , slutale
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"Sluta smussla med tampongerna"Mer om Magda

Mensen – ett tabubelagt ämne trots att det är bland det mest naturliga för alla livmodersbärare.Vi gömmer tampongen lite diskret i handen när vi ska "smyga iväg" på toa. Bind- och tampongreklamerna får oss att tro att mensen är en fräsch, isblå vätska.

Entreprenör24 - 22 nov 13 kl. 10:31

Gör din egen lycka

Lycka, vare sig det gäller ditt privatliv eller på jobbet handlar ofta om att välja bort, inte lägga till saker i ditt liv. Här är sex saker du ska sluta göra för att bli en gladare människa. Skylla ifrån dig När något inte levereras i tid kan du antagligen skylla ifrån dig eller ta eget ansvar.

Sydsvenskan - 29 jun 14 kl. 05:30

Lycka kan vara ett liv helt utan orgier

De var redan i vattnet. Två nakna tjejer från Östergötland skrattade, skrek och manade på. Det var vår tur att näcka nu, min och Görans.

Sydsvenskan - 25 sep 11 kl. 00:05

"Lycka är viktigare än tillväxt"

I Bhutan är politikens mål att främja lycka snarare än ekonomisk tillväxt. Även om lyckan är svår att mäta är det ett mål som fler borde ta efter, skriver Peter Singer, professor i etik vid Princetonuniversitetet.
Det lilla kungadömet Bhutan i Himalaya är internationellt känt för två saker: höga visumavgifter, som håller nere inflödet av turister, och dess politiska målsättning att främja ?

Kristianstadsbladet - 03 maj 13 kl. 07:00

Den långa vägen mot lycka

Foto: Bonniers konsthall
Årets huvudkonstnär på Wanås är danske Jeppe Hein, som valt att utforska lyckan. Trots att det är några veckor kvar till vernissagen har projektet redan börjat. I Stockholm.

HBL - 17 mar 14 kl. 09:28

Lycka och kärlek på Hanken

Nu kan man studera också lycka vid Hanken, om än bara för en dag. Den 20 mars firar Hanken den internationella dagen för lycka med temat kärlek.I fjol firade FN för första gången den internationella dagen för lycka.

Sydsvenskan - 19 jan 11 kl. 14:27

Pengar och prylar ger ingen lycka

Fick du ingen Ipad i julklapp? Bara lugn. Det är inte pengar eller prylar som gör oss lyckliga visar Lundaforskare.

Cornucopia - 11 maj 18 kl. 17:00

Fredagsmys: Micael Dahlen om 70%, lycka, mening och rörelse

"You can't spell fun without u" - Mikael DahlénDags för lite härligt fredagsmys. Att vara ganska bra, ofta 70%, gör oss nöjda och lyckliga, och för lycka behöver man uppleva mening i sin existens och en rörelse som innebär förändring mot det fyrkantiga normalt. Åtminstone är det min tolkning av en föreläsning av den inte helt okände multibegåvade Handelsprofessorn Micael Dahlén.

Helsingborgs Dagblad - 08 nov 12 kl. 14:46

Undergångens väldiga lycka

Det har kommit en bok som jag läser om och om igen. Jag har ännu inte funnit någon anledning att sluta.Trots att den är tung som en väldig gammal klocka.

Kristianstadsbladet - 07 dec 13 kl. 17:53

Munros lycka över Nobelpriset

Orken räckte inte till en resa till Sverige. Men 82-åriga Alice Munro underströk i sitt förinspelade tal hur mycket Nobelpriset i litteratur har betytt för henne. - Ingenting, ingenting i världen hade kunnat göra mig så lycklig som det här.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Lag Hasselborg till final i curling-EM

Sverige har dubbel svensk guldchans på curling-EM i Helsingborg. Det står klart efter att lag Anna Hasselborg besegrat Ryssland med 9–3 i semifinalen på damsidan..

Expressen - 15 minuter sedan

Elitloppstvåa död: ”Tuff och speciell”

Arch Madness slutade tvåa i Elitloppet både 2012 och 2013. Nu är den förre stjärnhästen död. Det rapporterar amerikanska harnessracingupdate.

Expressen - 30 minuter sedan

Domen mot Zlatan: ”Lycka till med det”

ESPN:s experter placerar Zlatan Ibrahimovic, 38, i både Tottenham och Liverpool.Det stora frågetecknet?”Ett krig mellan svenskens ego och hjärna”.

Expressen - 30 minuter sedan

Skriver på nytt långt kontrakt med Chelsea

Jonna Andersson har skrivit ett nytt kontrakt med Chelsea. Landslagsförsvararen blir kvar i den engelska storklubben i ytterligare minst tre år.– Jag är riktigt glad, säger Jonna Andersson i ett pressmeddelande.

Expressen - 45 minuter sedan

Backe: ”Det kommer aldrig att hända igen”

Greenshoe gjorde succé som unghäst i USA.Nu ska den treåriga hingsten, som värderas till 140 miljoner kronor, ägna sig åt avelsarbete. – Jag kommer nog att sälja större delen av mina betäckningsrätter, men jag kommer att behålla en eller två, säger Hasse Backe, som äger hästen tillsammans med bland annat Lasse Granqvist.

Expressen - 45 minuter sedan

Klart: Hon blir chef på Färjestadtravet

Färjestadtravet har gjort klart med en ny travbanechef. Ny på posten: Marie Svensson, 37. – Vi har stora utmaningar inom travet, som jag tror vi kan nysta upp om vi går ihop och arbetar tillsammans, säger hon.

Expressen - 1 timme sedan

Låg klass på loppet – han har jättechans

Expressen GS75-tips innehåller allt som behövs för att sätta sig in i omgången.Du får:√ Hetaste spikförslagen√ Roligaste skrällbuden√ Varningsflaggorna√ Kusk- och tränarsnack√ Kommentarer om alla lopp... och mer!

Expressen - 1 timme sedan

Fridas mystiska gest i SVT: ”En hemlighet”

GÄLLIVARE. Frida Karlsson vann premiären i Gällivare.Sen ställde hon sig framför SVT:s kamera och pekade på Maja Dahlqvists skidor.

Expressen - 1 timme sedan

Tidigare kaptenen är tillbaka i Oskarshamn

Återvänder efter att ha lämnat Växjö.

Expressen - 1 timme sedan

Toppklubb presenterar ny tränare via Youtube

Handbollsligans toppklubb Ystads IF har gjort klart med en ny tränare.Efter mycket hemlighetsmakeri ska presentationen ske – via Youtube.– Vi håller alla på sträcknäcken, skrattar Jörgen Hansson som är kansli- och kommunikationsansvarig i YIF..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.