Kristianstadsbladet > Nyheter

Wednesday, 13 November, 13:21

Kristianstadsbladet - 08 nov 19 kl. 19:00

Livet hemma och på jobbet påverkar säkerheten överalltDet är viktigt att tänka på säkerheten – och det har man gjort extra mycket denna vecka på Nymölla bruk. En slags genomgång av arbetsmiljön, både hemma och på jobbet. .
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Nymölla

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Livet, hemmaoch på , jobbet, påverkar, säkerheten, överallt
YLE - 06 jul 14 kl. 11:15

Stress på jobbet påverkar hela samhället

Arbetsrelaterad depression kostar över 600 miljarder varje år, uppger Europeiska arbetsmiljöbyråns rapport. Stress på jobbet är dyrt för EU-länderna. De flesta EU-länder betalar åtminstone tjugo miljarder årligen för den arbetsrelaterade stressen, visar siffror från 2002.

Sydsvenskan - 23 jun 13 kl. 17:12

Stress på jobbet påverkar

Stress på jobbet kan leda till hjärnförändringar, visar en studie från Karolinska Institutet i Stockholm. Om förändringarna är permanenta vet inte forskarna..

Kristianstadsbladet - 08 sep 14 kl. 05:31

Längst resa till jobbet i storstan

Vi tillbringar i genomsnitt 25 minuter om dagen med att ta oss till jobbet. Stockholmarna har längst restid medan de som bor i Dalarna kommer snabbast från dörr till dörr.
Stockholmarna behöver i snitt 32 minuter för att ta sig till jobbet, en resa som i Dalarna bara tar 18 minuter, enligt en undersökning som gjorts av försäkringsbolaget If.

BT - 08 sep 14 kl. 05:31

Längst resa till jobbet i storstan

Vi tillbringar i genomsnitt 25 minuter om dagen med att ta oss till jobbet. Stockholmarna har längst restid medan de som bor i Dalarna kommer snabbast från dörr till dörr. Stockholmarna behöver i snitt 32 minuter för att ta sig till jobbet, en resa som i Dalarna bara tar 18 minuter, enligt en undersökning som gjorts av försäkringsbolaget If.

Aftonbladet - 04 jul 16 kl. 04:00

Semester i all ära – jobbet är viktigast

Debattörerna: Hur vi mår på jobbet påverkar vår livskvalitet mycket mer än vår fritid.

Nerikes Allehanda - 20 jul 16 kl. 09:28

Det ska löna sig att gå till jobbet

Att fastna i bidragsberoende och utanförskap är förödande och försvårar möjligheten att ta sig in på, eller tillbaka till, arbetsmarknaden. Att som barn växa upp i en familj där man inte ser sina föräldrar gå till jobbet påverkar barnets hälsa och framtid.Därför måste drivkrafterna öka för att bryta mönster av långvarigt bidragsberoende och fler måste komma i egen försörjning.

DN - 08 apr 19 kl. 05:00

Pauser på jobbet gör dig mer effektiv

Trötta muskler eller huvudvärk på jobbet påverkar hur väl du presterar. Alla yrkesgrupper behöver pauser under arbetsdagen, visar ny forskning. Men hur lång ska pausen vara?

YLE - 07 feb 16 kl. 09:23

Livet utanför samhället
Livet utanför samhället Bortglömda byggnader, förfallna tält i mörka skogshörn och övergivna båtar tjänar år efter år som tillfälliga hem åt hundratals östeuropeiska romer som befinner sig i Finland. Text: Jeanette Björkqvist Bilder: Karl Vilhjálmsson Det knastrar i de slitna tygstyckena, som är täckta av mögelfläckar efter månader utomhus i ett fuktigt höst- och vinterväder där ingenting någonsin hinner torka. Trots att de två tälten slagits upp i skydd av Centralparkens trädbestånd, så hittar den bitande vintervinden sin väg fram ända in under torra klädlager.

BT - 03 jan 15 kl. 12:05

Från Idol till livet som förälder

Från sång och gitarr till klubbmusik – Robin Bengtsson fortsätter att satsa på artistkarriären. I november släpptes hans senaste EP. BT träffade honom när han hälsade på hos familjen i Svenljunga under nyårshelgen.

Supermiljöbloggen - 09 dec 16 kl. 11:56

Agnes Wold: ”Det finns inga bevis för att ‘hormonstörande kemikalier’ påverkar vår hälsa”

Agnes Wold, professor i klinisk bakteriologi, har flera gånger kritiserat Naturskyddsföreningen och forskare för att ogrundat skrämma upp folk rörande hormonstörande ämnen. Hon förnekar inte att det finns ämnen som kan störa hormoner, men förklarar här utförligt varför hon har problem med uttrycket "hormonstörande ämnen".  Läs mer: Carl-Gustaf Bornehag: "Kemikalier i damm ett troligt hälsoproblem" DN: "Stoppa skrämselpropaganda på förskolorna" Mattias Öberg: "Okunskap i kamikaliedebatten kan ge farlig backlash" Debatt i Plånboken mellan Mattias Öberg och Agnes Wold Naturskyddsföreningen har, tillsammans med vissa forskare, framgångsrikt sålt in budskapet till det svenska folket och våra politiker att vardagen, till och med i vår trygga svenska förskola, ä

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Danska studenter uppmanas lämna Hongkong

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Vinstfall för kinesiska Tencent

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Falska 500-kronorssedlar i omlopp

Under senare tid har elva fall av försök att betala med falska 500-kronorssedlar upptäckts i Örebro län. Alla utom ett försök gjordes i staden Örebro..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Hälsa: Farliga ämnen i var tionde lädervara

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Ex-spelare dömd för matchfixning i allsvenskan

Friade i Stockholms tingsrätt – men inte i Svea hovrätt. De tidigare fotbollsspelarna döms till villkorlig dom och dagsböter för givande av muta i matchfixningsmålet..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Sölvesborg: Han tar över som kulturchef

Det blir fritidschef Fredrik Olsson som tar över rollen som tillförordnad chef för kulturavdelningen i Sölvesborg till och med 31 mars 2020. Under tiden kommer han att ha kvar in tjänst som fritidschef. .

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Så ska Sverige slå Rumänien – och bli EM-klart

Kontroll på spelet är nyckelordet inför EM-kvalet mot Rumänien. Det är inget nytt under solen, men extra viktigt om slutspelsplatsen ska säkras i Bukarest..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

De väljs ut i satsning på kvinnliga filmmanus

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Präst som såg på porr blir av med jobbet

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Polis om möte med kriminella: "Det gick in"

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.