Barometern > Nyheter

Friday, 22 November, 11:15

Barometern - 08 nov 19 kl. 19:00

Birgitta Hultman: ”Aggressiva frågor som fick motsatt effekt”Uppdrag Granskning, UG, är SVT:s flaggskepp när det gäller undersökande journalistik. Exemplen är många på reportage som fått stora effekter, som avslöjandet av Swedbanks penningtvätt, eller för att ta ett lokalt exempel, de förfalskade mejlen i Västervik. Men ibland kör man på grund..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Hultman, Granskning, SVT, Swedbanks, Västervik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Birgitta, Hultman, Aggressiva, frågorsom fick , motsatt, effekt
Barometern - 27 aug 18 kl. 09:26

Valintervjun: Hultman möter partiernas lokala företrädar

I artikelserien Valintervjun träffar Barometern-OT:s Birgitta Hultman lokala partiföreträdare för att ta reda på vad som driver dem och vilka frågor de vill kämpa för. Här har vi samlat alla avsnitt..

Barometern - 11 sep 14 kl. 09:38

Samsyn i många stora frågor

Obligatorisk gymnasieskola eller betyg från årskurs fyra? En del förslag skiljer sig mellan Alliansen och Socialdemokraterna, men i mycket är de överens. Barometern-OT har jämfört Alliansens och Socialdemokraternas valmanifest.

YLE - 14 okt 15 kl. 07:56

Birgitta Höglund: Elever med särskilda begåvningar bör uppmärksammas

I Finland har vi länge jobbat för att skapa "En skola för alla", med utgångspunkt i internationella överenskommelser. Grundpelaren är att vår grundläggande utbildning ska vara tillgänglig för alla barn. Barnen har rätt att gå i skola i sin egen närskola tillsammans med sina kamrater från näromgivningen, skriver gästkolumnisten Birgitta Höglund.

YLE - 05 feb 15 kl. 17:00

Prisbelönt Birgitta Boucht: Feminismen mår bra

Svenska Litteratursällskapets stora pris det så kallade Tollanderska priset tilldelas i år författaren Birgitta Boucht. Hon belönas för memoarboken Förklädd och naken. Självporträtt.

Entreprenör24 - 11 okt 13 kl. 11:25

Hallå där! Åsa Hultman

Entreprenör24 ställde några frågor till Åsa Hultman, grundare av stiftelsen Let’s talk HIV som står bakom HIV-vårdsbidraget. Den senaste veckan har ”HIV-vårdsbidraget” fått stor uppmärksamhet i media. Tanken med kampanjen är att alla de friskvårdsbidrag som ej utnyttjas i Sverige varje år ska kunna skänkas HIV-smittade som behöver fler möjligheter till friskvård, för att må bra.

Sydsvenskan - 16 okt 15 kl. 17:28

Travtränaren Stefan Hultman drabbad en hjärtinfarkt

En av Sveriges mest framgångsrika travtränare Stefan Hultman har drabbats av en hjärtinfarkt och är tillsvidare sjukskriven på heltid.Hultmans hästar vunnit över 300 segra varav hästen Maharajahs seger i Prix D´Amerique 2014 räknas som den absolut främsta."En arbetsgrupp håller på att ta fram temporära lösningar på ett antal praktiska frågor så att verksamheten kan flyta på som vanligt.

Expressen - 02 jun 17 kl. 15:10

Birgitta Ohlssons kamp för ledarposten

Birgitta-fejden del 2, eller 22.  När Liberalernas Jan Björklund sitter relativt lugnt i partiledarbåten kommer Birgitta Ohlsson och skapar svallvågor, igen. Kandidera i direktsänd tv, modigt eller dumdristigt?

Expressen - 17 feb 18 kl. 20:16

Birgitta flydde genom eldhavet: ”Katastrof”

När Birgitta Jangrell vaknade natten mot lördag stod hennes hem utanför Göteborg i lågor. Villan blev snabbt övertänd, och stora gnistor droppade från taket.– Jag sprang ut genom eldhärden.

Nyan - 29 maj 18 kl. 18:23

Ålands Framtid kickar Birgitta Johansson

Ålands Framtid vill byta ut sin representant Birgitta Johansson i stadsstyrelsen. Så här sägs i ett pressmeddelande som skickades ut kl 19.20 på tisdagen: ”Ålands Framtid i Mariehamn höll den 21 maj möte för diskutera gruppens förtroende för dess representant i stadsstyrelsen, Birgitta Johansson.

Regeringen - 10 sep 12 kl. 08:49

EU-minister Birgitta Ohlsson om hot mot mänskliga rättigheter inom EU

Hotas demokratin och de mänskliga rättigheterna inom EU i framtiden? Hur ska EU i så fall hindra detta? Vad kan Sverige göra i detta arbete?

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Jocke och Jonna åker på spökjakt

Barometern - 30 minuter sedan

Nytt åtal för smällare mot Åkesson

Barometern - 30 minuter sedan

Siv Stockhaus

Barometern - 30 minuter sedan

Bernt Johansson

Barometern - 30 minuter sedan

Göte Svensson

Barometern - 30 minuter sedan

Paul Perera

Barometern - 30 minuter sedan

Kurt Nilsson

Barometern - 30 minuter sedan

Lilian Andersson

Barometern - 30 minuter sedan

Anne-Marie Tonnér

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.