Blekinge Läns tidning > Nyheter

Sunday, 17 November, 23:50

Blekinge Läns tidning - 08 nov 19 kl. 18:27

Politiker reagerar på BLT-artikel – kräver åtgärderOppositionen i Karlshamn har reagerat på BLT:s artikel om arbetsmiljön på socialkontoret. – Jag ser med oro på de signaler som kommer från personalen, säger Magnus Gärdebring (M), oppositionsråd..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
BLT, Karlshamn, Magnus Gärdebring

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Politiker, reagerar, BLT-artikel, kräver, åtgärder
Alliansfritt Sverige - 03 nov 13 kl. 19:51

C-politiker vill stoppa artikel om att hon försöker hindra kritik på nätet

Igår snurrade en nyhet om att Solnas kommunalråd Anna C Nilsson tar bort kritiska kommentarer från Centerns facebooksida. Det är de naturligtvis i sin fulla rätt att göra, även om det ser väldigt osnyggt ut. Kommentarerna var enligt Nilsson ”kränkande”, men SVT visade att det handlade om något helt annat.

Sydsvenskan - 22 maj 15 kl. 04:00

Hur reagerar Ni för denna bild?

”Hur reagerar Ni för denna bild?” Frågan ställdes av den nystartade tidningen Expressen till en rad kända och okända svenskar i slutet av april 1945, strax efter befrielsen av koncentrationslägret Buchenwald. Bara några veckor tidigare hade svenska biografer börjat visa engelska journal-filmer från de tyska dödslägren.

TA - 30 maj 13 kl. 06:30

Anonyma, fega politiker urholkar debattklimatet

Debatt och opinion är viktiga delar av Trelleborgs Allehanda.
Utrymmet är ofta generöst. Det ska också vara möjligt att få sina åsikter publicerade anonymt.

Cornucopia - 29 dec 15 kl. 11:10

Har SD placerat en artikel hos arabiska Huffington Post?

En artikel hos den arabiska utgåvan av Huffington Post om hur hemskt det är att vara flykting i Sverige kan misstänkas vara planterad av SD. De "intervjuad" asylsökande är väldigt pålästa om svensk statistik och de nya asylreglerna och man kan misstänka att det handlar om SD:s så kallade "utomparlamentariska arbete". Några bevis finns förstås inte.

Politologerna - 17 sep 16 kl. 08:30

Politiker underskattar hur många löften deras eget parti faktiskt ger

Det finns en okunskap bland politiker om hur mycket deras partier faktiskt lovar inför val. I artikeln Do they really know? On party representatives’ knowledge of the extent to which their parties make election pledges jämför jag hur många vallöften som partierna gav inför valet 2010 med hur många vallöften som politiker tror att partierna gav.

Politologerna - 09 okt 14 kl. 07:00

Varför litar inte Sverigedemokraternas väljare på politiker?

Enligt SVT:s vallokalsundersökning, VALU, uppger endast 26 procent av SDs väljare att de har mycket eller ganska stort förtroende för svenska politiker. Motsvarande siffra i väljarkåren som helhet är 67 procent. Många har velat förklara misstron mot politiker bland SDs väljare med att man väljer att rösta på SD för att uttrycka missnöje med de etablerade partierna.

SVT Debatt - 23 aug 13 kl. 05:53

Sverige behöver ett starkare rättsskydd för ofödda barn

ABORTRÄTTIGHETER 2010 antog Europarådet en resolution som slår fast att ingen vårdpersonal mot sitt samvete kan tvingas medverka till att utsläcka liv i dess början eller slutskede. I Norge har rätten till samvetsfrihet gällt i mer än 30 år. Att Sverige inte respekterar detta är en av punkterna som tas upp i det officiella klagomål vi lämnat in mot svenska staten.

Kristianstadsbladet - 12 maj 14 kl. 23:34

Politiker och tjänstemän varnade varandra via mejl

Foto: Bosse Nilsson
Ledande politiker och tjänstemän aviserade varandra när Norra Skånes reporter begärde ut handlingar. De använde till och med en intern förkortning för henne.
Flera av mejlen från kommunhuset motsäger en del av de uppgifter som bland andra Lars-Göran Wiberg (C) tidigare sagt.

Skånskan - 07 jun 16 kl. 09:00

Politiker reser till Bornholm

KÅSEBERGA/BORNHOLM 20 politiker och tjänstemän från Sjöbo, Ystad, Tomelilla och Simrishamn åker till Bornholms Folkemöte.
Idéer för att göra Ebbas gård i Kåseberga till ett besökscentrum finns på programmet.– Vi har Ebbas gård som var med i ett köp av mark som kommunen gjorde för flera år sedan för att säkra framtida exploatering.

Politologerna - 25 okt 18 kl. 07:30

Vad händer med väljarnas missnöje när politiker faktiskt lyckas göra saker bättre?

Det här är ett gästinlägg av Björn Rönnerstrand och Maria Oskarson, verksamma vid SOM-institutet och Statsvetenskapliga institutionen, Göteborgs universitet. *** Välfärdsstatens kärnområden är medelpunkt för den svenska politiska debatten. I VALU-undersökningen i samband med valet 2018 placerade väljarna sjukvården, skola och utbildning samt social välfärd i topp bland valets viktigaste frågor.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 10 minuter sedan

Yxman högg sönder dörr – greps inte

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Avspärrningar efter ras har minskats

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Turkiet: Man gripen för bombdåd i Syrien

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Greker protesterar och hedrar juntans offer

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Peter Stormare ska spela Herodes i Dalhalla

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Tsitsipas finalslog Thiem i ATP-slutspelet

Det var ovisst in i det sista – men till slut var det Stefanos Tsitsipas som kunde sträcka upp händerna mot taket i O2 Arena och titulera sig som segrare i ATP-slutspelet i London..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

"Le Mans '66" i topp på bio

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Varnar för farliga hårtorkar – kan ge elchock

Ett stort EU-test av 109 hårtorkar och plattänger visar att över hälften har allvarliga brister. Vissa kan orsaka elchock och brand – och en har belagts försäljningsförbud i Sverige..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Stor rishög brinner intill väg

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Verstappen vinnare när Ferrari kraschade

Det var dramatiskt värre i Brasiliens grand prix. Till sist blev det Max Verstappen som stod som slutsegrare i formel 1-racet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.