Barometern > Sport

Wednesday, 20 November, 15:26

Barometern - 08 nov 19 kl. 18:07

Öländska skarpskytten kan sänka Kalmarsund i återkomstenFörra året vräkte hon in mål för FBC. Nu kan Matea Corkovic sänka Kalmarsund. – En väldigt speciell match, säger 25-åringen..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Kalmarsund, FBC, Matea Corkovic

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Öländska, skarpskyttenkan , sänka, Kalmarsundi , återkomsten
Barometern - 20 jul 18 kl. 14:25

Skarpskytten förlänger kontraktet: ”Vi är överens”

Ett nytt kontrakt som sträcker sig över 2019/2020. Marcus Johansson fortsätter i FBC Kalmarsund i två säsonger till..

YLE - 21 maj 16 kl. 12:17

Finländska företag behöver mer mod
Finländska företag behöver mer mod De medelstora företagen kan vara i nyckelposition för att få Finland på fötter, men de är för försiktiga. Många har valt att ta tag i problemet. Helkama är ett företag som gjort det.

YLE - 21 okt 15 kl. 15:11

Yttrandefrihet - rätten att kränka?

Debatten om yttrandefrihet har gått från att handla om de som kränks till rätten att kränka, menar forskare Karin Creutz. Yttrandefrihetsorganisationen PEN:s vice-ordförande i Finland, Marianne Bargum, tycker att vi ändå måste lyfta på locket och inte vara så politiskt korrekta. Enligt FN:s allmänna förklaring om de mänskliga rättigheterna från 1948 har var och en rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet.

Cornucopia - 21 mar 17 kl. 18:19

Regeringen höjer skatten för småföretag - vill sänka skatten för utländska storföretag

Regeringen följer nu upp sina extrema skattehöjningar för småföretagare med att man vill sänka skatten för storföretag och utländska företag. Det handlar om att sänka bolagsskatten (=skatt på vinst) från 22% till 20%.
Regeringen vill i förhandlingar med kommunisterna i Vänsterpartiet sänka bolagsskatten.

YLE - 03 jul 15 kl. 05:02

Utlandet lockar finländska sjukskötare igen

Finländska sjukskötare söker sig igen ofta utomlands för att jobba. Men de finländska sjuksvårdsproffsen lämnar inte landet för gott – utan största delen återvänder inom några år. Det kommer fram i en rapport från Institutet för hälsa och välfärd THL.

YLE - 03 dec 16 kl. 12:27

Svenska myndigheter varnar för kosttillskott - i Finland ska man tänka själv

Livsmedelssäkerhetsverket Evira tycker inte att man behöver varna för att amningste eller krossade linfrön kan skada hälsan. Att följa kostrekommendationer och de instruktioner som följer med kosttillskott räcker, menar de finländska myndigheterna. Både i Finland och Sverige hör örtte med fänkål till de produkter som gravida och ammande kvinnor samt små barn rekommenderas att undvika.

Dagens PS - 10 apr 18 kl. 07:31

Kinas nya utspel – ska sänka tariffer rejält

Kinas president Xi Jinping utlovar nu att Kina skall öppna sig mer för omvärlden. Det säger han i samband med ett tal vid Boao Forum for Asia, enligt CNBC. Världens näst största ekonomi planerar att signifikant sänka tarifferna på import av fordon samt sänka tullen på en rad varor samt understödja att utländska företags immateriella rättigheter efterföljs i Kina.

YLE - 27 okt 16 kl. 05:36

Vårdreformen kan sänka intresset för kommunalvalet

Vårdreformen kommer absolut att påverka viljan att ställa upp i kommunalvalet, säger Arja Alho (SDP) i Sjundeå. Riikka Slunga-Poutsalo (Sannf) i Lojo anser att det är just därför man ska vara med i politiken. Om social- och hälsovården flyttar från kommunerna så kan man ändå vara med och utveckla den egna hemorten.

PrivataAffärer - 13 sep 19 kl. 11:29

Hernhag: Fyra utländska aktier för portföljen

Aktiespararen: Hej Marcus, har mer än 70 procent av mitt innehav i svenska aktier, men vill fördela risken och köpa utländska aktier. Vilka utländska aktier kan du rekommendera på medellång och lång sikt?
Marcus: Hej!

PrivataAffärer - 18 jun 19 kl. 15:55

Nordea: Riksbanken kan sänka räntan runt årsskiftet

  ”Som prissättningen ser ut i dag skulle jag personligen tro att mycket talar för att Riksbanken kan sänka tillbaka reporäntan till -0,50 procent igen runt årsskiftet. Det handlar inte om att svenska data skulle vara dåliga utan att globala centralbanksförväntningar faller som en sten. Majoriteten i direktionen verkar inte ha sett något problem med en reporänta på -0,50 så varför inte återgå till det om sakerna fortsätter att träffa fläkten globalt”, säger han.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 3 timmar sedan

Meriterat lag återvänder till Kalmar

Barometern - 5 timmar sedan

Just nu: Här följer du IKO:s träning

På torsdag tar IK Oskarshamn sig an Skellefteå hemma i Be-Ge Hockey Center. Här liverapporterar Sportens Christian Gustafsson från onsdagens träning. .

Barometern - 8 timmar sedan

Wittberg tillbaka in i värmen – i ny roll

Han har blivit av med både med kaptensbindeln och speltid. Nu är Johan Wittberg tillbaka från kylan. I en ny roll, dessutom.

Barometern - 9 timmar sedan

VM-förhoppningar trots axelskada

Vid EM i maj satte han ett nytt personligt rekord. Inför VM i Dubai finns en viss oro för formen. – Skadan i axeln hotar helt klart möjligheterna, säger Gunhamn..

Barometern - 19 timmar sedan

Rutinerad 21-åring väljer IFK Kalmar: ”Gillar satsningen”

21 år och redan tre säsonger i damallsvenskan. Nu väljer Amanda Persson IFK Kalmar. – Jag har tänkt efter och bestämt mig, säger hon..

Barometern - 19 timmar sedan

Christian Gustafsson: Vad vill Oskarshamns AIK?

Ja, jag undrar vilka som stannar, vilka som drar. Ja, jag undrar om det går att locka nyförvärv. Ja, jag undrar om John Allen verkligen kan fortsätta som tränare efter det här kaotiska året?

Barometern - 20 timmar sedan

Allettan nära: ”Räknar inte hem något”

Nybro Vikings snuddar vid Allettan-biljetten. – Det brukar vara en dålig idé att börja kalkylera med någonting som man inte har skaffat sig, säger Vikings-tränaren Mikael Tisell..

Barometern - 20 timmar sedan

Pressat KHC slipar detaljer via video

Sex matcher kvar. Två poäng till en biljett till Allettan. Tåget börjar rulla från perrongen nu för Kalmar HC.

Barometern - 21 timmar sedan

Nystart för KFF-podden: Investerare kliver in i Kalmar FF

Den populära podcasten om Kalmar FF är tillbaka, nu med Lasse Hansson och David Elm vid mikrofonen. Första avsnittet för säsongen är fullspäckat..

Barometern - Igår: 13:10

Årets cyklist kommer att prisas i Kalmar

Kalmar cykelgala arrangeras på nytt den 25 januari. Den här gången kommer Sveriges bästa cyklister också att prisas i Kalmar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.