SmålandsPosten > Nyheter

Sunday, 17 November, 11:06

SmålandsPosten - 08 nov 19 kl. 17:54

De kritiserar skötseln av skolans lekplatserGungorna försvann för sju år sedan och har inte ersatts. Sanden ligger kvar trots att den behöver bytas ut. Nu riktar föräldrarådet på Örmoskolan kritik mot hur skolans lekplatser tas om hand..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Örmoskolan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De kritiserar, skötselnav , skolans, lekplatser
Sydöstran - 11 jun 16 kl. 06:00

Kritiserar skötseln av Blekingeleden

Erfarna vandraren Kjell Andersson är upprörd över hur dåligt Blekingeleden genom Olofström sköts. – Har man en led så ska den skötas, annars är det lika bra att ta bort den, säger han..

YLE - 23 maj 14 kl. 07:15

TS: Tukes kritiserar företag som granskar lekplatser

Säkerhetsmyndigheterna riktar kritik mot företag som tar betalt för att granska husbolagens lekplatser och marknadsför granskningarna som obligatoriska, skriver Turun Sanomat. En del företag som tar betalt för att granska husbolagens lekplatser marknadsför granskningarna som obligatoriska och motiverar det med att konsumentskyddslagen kräver att husbolagen granskar sina lekplatser årligen. Vid säkerhets- och kemikalieverket Tukes är man skeptisk och säger att det husbolagen inte är skyldiga att betala en utomstående aktör för att granska lekplatserna.

Alliansfritt Sverige - 21 aug 14 kl. 20:08

Björklund: alla som kritiserar mig är vänster!

Igår kritiserade Lärarförbundet den nuvarande utbildningsministern Jan Björklund (FP). Något Björklund uppenbarligen inte kunde hantera och viftar bort med att kalla Lärarförbundet för vänstervridet: Vi har två lärarfack i Sverige. Lärarförbundet är det mer vänsterorienterade och de skäller alltid så fort alliansen gör någonting.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Förälder kritiserar skolledning

En förälder till en elev på Boda skola kritiserar skolpersonalens handlande vad gäller elevens tillhörigheter. Eleven ska ha haft med sig pedagogiska hjälpmedel från hemmet, bland annat en bärbar dator. Datorn uppges ha stulits från skolans lokaler, och nu kritiserar föräldern rektor Bo Liljegrens hantering av ärendet..

Kristianstadsbladet - 10 jun 13 kl. 08:00

Skolchef kritiserar friskolekollapsen

Foto: JONAS EKSTRÖMER / SCANPIX
Ulf Stenåsen, skolchef i Kristianstad, kritiserar att JB Gymnasiet i Hässleholm lämnar eleverna i sticket. Kristianstad och de andra grannkommunerna påverkas när 130 elever blir utan skola.
JB Gymnasiet i Hässleholm bommar igen den 30 juni.

BT - 23 sep 11 kl. 16:11

Skolinspektionen kritiserar Borås Kommun - elev fick inte rätt stöd

En tidigare elev anmälde sin förra grundskola i Borås till Skolinspektionen. Hon ansåg sig inte ha fått det särskilda stöd hon varit i behov av - nu ger myndigheten henne rätt. Eleven avslutade sina studier på skolan i somras.

Alliansfritt Sverige - 18 dec 13 kl. 14:13

Nu kritiserar allianspartier varandra helt öppet i Uppsala

Vi har tidigare berättat att allianspartierna i Uppsala mer och mer börjat söka sig till andra partnerns. Och det kan ju en förstå, åtta år ihop med någon som man egentligen tycker ganska olika som sätter väl sina spår. Exempelvis har det framkommit en gnutta irritation över att framförallt en viss part har gynnats mer än andra av samarbetet.

SmålandsPosten - 21 feb 14 kl. 06:26

Elev kritiserar rektor på Haganässkolan

Haganässkolan och en av dess rektorer får kraftig kritik i en anmälan till Skolinspektionen.
– Jag tar anmälan och kritiken på mycket stort allvar, svarar rektor Gabriela Broman. Bakgrunden är skolans agerande kring två veckors praktikplatser på ekonomiprogrammet, vilket krävs för att bli diplomerad.

Expressen - 05 nov 16 kl. 15:49

Gymnasieministern kritiserar S skolpolitik

Anna Ekström, S, gymnasieminister, kritiserar sitt eget partis skolpolitik de senaste decennierna. Samtidigt efterlyser hon en totalförändring av kösystemen till skolan - en fråga som ligger på Gustav Fridolins bord. – Mitt eget parti har inte alltid varit bra på att lyfta fram skolans uppdrag att stå för kunskap och bildning, säger hon i Ekots lördagsintervju..

Skånskan - 05 okt 18 kl. 20:22

Kritiserar dyra satsningar

höör VÄSTER/Maglehill Tomtköp med höga kostnader, ett omdiskuterat markköp och för dyra byggkostnader. Moderaten Lars-Håkan Persson är kritisk till kommunens hantering av Maglehillområdet där man har planer på att bygga förskola och äldreboende.
– Först gör kommunen en förlust på att färdigställa Höör Väster för att en exploatör inte klarat att uppfylla sina åtaganden.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Saudi Aramcos pris: 1 700 miljarder dollar

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Fyra cancersjukdomar som drabbar högutbildade

Högutbildade kvinnor och män löper högre risk att drabbas av vissa cancersjukdomar, jämfört med personer med lägre utbildning. Våra levnadsvanor har betydelse, men också hur vi väljer att hantera risken att drabbas..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Steneros: Växjökaptenen måste kliva fram

Växjö Vipers har fem raka förluster i SSL. På söndagen gästar Sirius Fortnox Arena. Smålandspostens Pontus Steneros listar tre punkter som blir viktiga om Växjö ska vända den trista trenden..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Kraftig brand i företagslokal utanför Kivik

SmålandsPosten - 1 timme sedan

West överraskade fångar med rapgudstjänst

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Sköt i lägenheten – polis på plats

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Flera döda i gasexplosion i Bangladesh

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Misstänkt djurplågeri – får fick avlivas

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Uppretad bilist körde på flaggvakt – åtalas för misshandel

En man som agerade flaggvakt vid ett vägarbete blev påkörd av en bil som sedan smet från platsen. Nu åtalas den 79-årige bilföraren för misshandel..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Ayatolla försvarar höjt bensinprisOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.