Skånskan > Nyheter

Saturday, 16 November, 22:52

Skånskan - 08 nov 19 kl. 17:31

Rövarbesök i Åsums kyrkaSJÖBO Rövare i kyrkan? Ja, på söndag dyker Kasper, Jesper och Jonatan och de andra välbekanta figurerna i Kamomilla stad upp i Södra Åsums kyrka.
Med start klockan 11 firas gudstjänst för små och stora tillsammans med teatergruppen Efter plugget.
På onsdag i nästa vecka dyker en annan rolig figur upp i kyrkan.
Det är den musikaliska orgelmusen som vid tre tillfällen – klockan 9, 9.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Åsums, SJÖBO Rövare, Kasper, Jonatan, Kamomilla, Södra Åsums, Efter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rövarbesöki , Åsums, kyrka

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 3 timmar sedan

Tre bilar i kollision på riksväg 23

Höör Under lördagskvällen var tre bilar involverade i en trafikolycka på riksväg 23 vid Höör. Enligt Trafikverket är väg 23 helt avstängt från Karlsholm till Nyby i båda riktningar efter en olycka med tre fordon. Skadeläget är initialt oklart..

Skånskan - 3 timmar sedan

YIF visade klassen i heta Ystadderbyt

Det var match i ingefär 20 minuter. Sedan la Ystads IF in en växel till och körde formligen över IFK Ystad till slut. 29-20 till det vita laget och en efterlängtad revansch för förlusten i början av säsongen.

Skånskan - 4 timmar sedan

Många ville dela mera

Malmö Boende i området och folk från grannkommunerna samsades med internationella besökare när Malmö stad höll öppet hus och bjöd på inspirationsdag om delning och presenterade framtidens Sege Park.– Det här är banbrytande på flera sätt. De gemensamma byggherremötena har gjort att alla vi byggaktörer har fått en gemensam målbild och överblick.

Skånskan - 4 timmar sedan

Regn var inget hinder för tidigt julmys på slott.

Svaneholm En häftig regnskur avskräckte inte, det var julmarknad på Svaneholms slott och fullt med besökare. Det kom personer från hela Skåne.Slottet tog bara in ett visst antal besökare, utanför ringlade en lång kö med människor som tog skydd under uppsatta parasoll.

Skånskan - 6 timmar sedan

Lyckad kabaré på Operaverkstan

På Malmö Operas lilla scen, Operaverkstan, bjuds det nu på en kabaré i en akt, Inget får hejda premiären. Föreställningen är Operaverkstans 75-årspresent till teaterhuset. Det är ett firande med avslappnad och mysig stämning, det bjuds på varmkorv och dryckerna från baren får medtagas in i salongen.

Skånskan - 8 timmar sedan

En röst som aldrig upphör att fascinera

Recension Sarah Klang spelade på Kulturbolaget på fredagskvällen..

Skånskan - 8 timmar sedan

Hus på 124 kvadratmeter sålt i Rydsgård

Rydsgård Emir Hubanic, 35 år, från Malmö är ny ägare till fastigheten på adressen Västra Storgatan 17 i Rydsgård. Huset har en boyta på 124 kvadratmeter. Säljare är Fritz Jansson.

Skånskan - 11 timmar sedan

Nya ägare till fastigheten Lyby 8:6 i Hörby kommun

500 000 kronor fick Jeanette och Michael Ahlman, 39 och 42 år, från Hörby, ge för fastigheten Lyby 8:6 i Hörby kommun. Köpet från säljaren Ulla Margareta Jönsson blev klart i november 2019. I våras såldes ett hus lite mindre än en kilometer därifrån, på Lyby 3329.

Skånskan - 12 timmar sedan

Nya ägare till stor villa i Eslöv

Eslöv Försäljningen av fastigheten på adressen Kappevägen 5 i Eslöv är nu klar. Nya ägare är Emma och Jacob Frohm, 28 och 29 år, tidigare boende på Odengatan i Eslöv och säljare är Cecilia Svensson. Byggår för huset är 1976 och boarean är 214 kvadratmeter.

Skånskan - 13 timmar sedan

Ilsken hund till attack mot femåring

HÖRBY En ilsken hund slet sig och attackerade ett barn i femårsåldern och en kvinna i 30-årsåldern på Näckrosgatan i Hörby vid 16-tiden på torsdagen. Både barnet och kvinnan blev bitna av hunden, bland annat i armarna, och började blöda och fördes med ambulans till sjukhuset för vård.
Polisen ryckte också ut till platsen och omhändertog hunden, som enligt polisen ska vara av rasen pitbull eller amstaff.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.