Expressen > Nyheter

Friday, 22 November, 08:38

Expressen - 08 nov 19 kl. 17:08

Vittnet: Det fanns en stege till miljardärsfruns balkongSamma dag som miljardärsfrun Anne-Elisabeth Hagen, 69, försvann var en stege uppställd från marken till en balkong på andra våningen. Uppgiften har inte framkommit tidigare. – Jag minns att det fanns en lång stege på baksidan av huset, säger en boende i området till norska TV2.Därefter försvann stegen – och det är inte känt vem som tog den. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Anne-Elisabeth Hagen, TV2

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: VittnetDet , fannsen , stegetill , miljardärsfruns, balkong
Expressen - 23 jan 19 kl. 10:34

Tips till polisen: Mystiska män vid miljardärsfruns hus

Norsk polis har fått in intressanta tips om  Anne-Elisabeth Falkevik Hagen, 68, som försvann från tre månader sedan.Enligt tidningen VG ska en man vid flera tillfällen ha observerat två män med kamera och teleobjektiv i närheten av  bostaden där miljardärshustrun och hennes man bott i många år..

Expressen - 27 jun 19 kl. 07:15

Mystiskt brev kan avslöja miljardärsfruns mördare

Fallet med den försvunna norska miljardärshustrun tar en sensationell vändning.Polisens nya teori är att Anne-Elisabeth Hagen är mördad – och analys av ett hotbrev gör att spåren leder till Norge.Det kan röra sig om en fingerad kidnappning för att dölja ett mord, tror polisen..

Expressen - 27 jun 19 kl. 16:55

NYHETSDAGEN: Mystiskt brev kan avslöja miljardärsfruns mördare • KD rasar i opinionen • Hotet mot svenska nyckelspelare i fotbolls-VM

Den norska polisens nya teori är att den försvunna miljardärsfrun Anne-Elisabeth Hagen är mördad – och att det kan röra sig om en fingerad kidnappning. Ett mystiskt brev kan leda till mördarna. KD tappar 2,3 procentenheter i opinionsmätning.

Expressen - 10 jul 19 kl. 05:48

Polisens lista kan avslöja miljardärsfruns mördare

Polisen har en lista med tänkbara mördare i fallet med den försvunna miljardärshustrun.De är personer som anses misstänkta på grund av sitt beteende i liknande fall.Samtidigt är hennes familj en central informationskälla i utredningen, enligt polisen..

Expressen - 22 jul 19 kl. 09:59

Miljardärsfruns vän svävar i ovisshet: ”Vad har hänt?”

OSLO. I början av året skakades det lilla samhället Fjellhamar av nyheten: Den norska miljardärsfrun Anne-Elisabeth Hagen var försvunnen.Människor boendes i området lämnades med tusen frågor och för de närmaste väntade en tuff och oviss tid.

Expressen - 06 aug 19 kl. 16:34

NYHETSDAGEN: Polisens tunga besked till norska miljardärsfruns familj • Våldsam villabrand – lågor genom taket • Skelettdelar hittade mitt i Stockholm

Polisen jobbar efter hypotesen att den norska miljardärshustrun Anne-Elisabeth Hagen är död, men kan ”inte utesluta” att hon kan hittas vid liv, uppger man på en pressträff.En villa i Svenljunga kommun har förstörts i en våldsam brand.På tisdagen hittades skelettdelar under ett markarbete vid Torsgatan i centrala Stockholm.

Expressen - 06 aug 19 kl. 19:28

Koderna som kan avslöja miljardärsfruns kidnappare

Brevet som de påstådda gärningsmännen ska ha lämnat efter att ha kidnappat norska miljardärsfrun Anne-Elisabeth Hagen har varit central i utredningen. Brevet ska ha varit skrivet på både svenska och norska och ska även innehålla kodade instruktioner till familjen att få kontakt med brottslingarna. När polisen höll sin presskonferens under tisdagen pratade man enbart norska – eftersom kommunikationen mellan kidnapparna och familjen enbart ska ha skett på norska.

SVT - 31 okt 19 kl. 09:57

Svensk polis har hjälpt till i fallet med kidnappade miljardärsfrun

På ettårsdagen av miljardärsfruns gåtfulla försvinnande bekräftar norsk polis att de samarbetar med svensk polis. – Vi utesluter inte en svensk koppling, säger förundersökningsledaren Tommy Brøske till Veckans brott. .

Aftonbladet - 24 jan 19 kl. 14:34

Miljardärsfruns kidnappare har kontaktat familjen

Aftonbladet - 11 feb 19 kl. 18:16

Kidnapparna har kontaktat miljardärsfruns familj

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

SD ändrar – för att locka unga väljare

Sverigedemokraternas ungdomsförbund Ungsvenskarna vill att SD ska ompröva sin politik i vissa frågor för att kunna nå yngre väljare. Det handlar bland annat om var gränsen för fri abort ska gå, framkommer i ett internt dokument som Ekot tagit del av. .

Expressen - 30 minuter sedan

Pojkvännens ambitiösa liv och relationen med Wilma

När han träffade Wilma Andersson blev han blixtkär och pratade om henne oavbrutet.Samtidigt pekas han ut som extremt svartsjuk – och nyligen upplevde Wilmas familj en förändring i hans beteende: En ”svart sida”.Den ostraffade pojkvännen har gått ut grundskola och gymnasium och radat upp anställningar – nu är han begärd häktad för mordet på Wilma, 17..

Expressen - 45 minuter sedan

Tonåring till sjukhus – knivskars av flera rånare

En tonårig pojke rånades och knivskars av okända gärningsmän i Stockholmsförorten Östberga sent på torsdagskvällen.– Han fördes med ambulans till sjukhus, säger Mats Eriksson på Stockholmspolisen..

Expressen - 1 timme sedan

Här är morgonens nyheter

Det brinner kraftigt i en verkstad utanför Avesta. I byggnaden finns gasoltuber som riskerar att explodera.■■■En stor sökinsats pågår efter Jones, 6, på Öland.

Expressen - 1 timme sedan

Djupa sprickan: Meghan utfryst av kungafamiljen

Efter den svåra tiden ignoreras nu prins Harry och hertiginnan Meghan av den brittiska kungafamiljen. Det uppger en källa för People Magazine.– Ingen i kungafamiljen kollar läget, sms:ar eller pratar med dem, säger källan..

Expressen - 1 timme sedan

Fyra bilar i brand i Växjö: ”Värmen är otroligt hög”

Under fredagsmorgonen kallades räddningstjänst och polis till en brand på Höstvägen i Växjö.Det var fyra bilar som stod i lågor. – Hade vi inte kommit till platsen så snabbt som vi gjorde hade förmodligen ännu fler bilar förolyckats, säger Magnus Månsson, insatsledare på Värends räddningstjänst till Smålandsposten..

Expressen - 2 timmar sedan

Miljardärens hyllning till flickvännen

Fastighetsmiljardären Erik Selin ger nu en detaljerad inblick i sitt engagemang för hjälporganisationen Hand in hand. För tidningen Dagens industri berättar han om sin och flickvännen Isabella Löwengrips biståndsresa till Kenya och att det var hon som fick iväg honom på resan.– Isabella är lite mer handlingskraftig än jag, säger han i sin hyllning till flickvännen..

Expressen - 2 timmar sedan

Vilka fler företag önskar MP livet ur?

Hur ser Miljöpartiets konkurslista ut för det svenska näringslivet? Vilka fler företag vill man se försvinna? Det är många som ställer sig den frågan efter MP-toppen Lorentz Tovatts utspel, skriver Lars Beckman (M)..

Expressen - 2 timmar sedan

Efter skräckupplevelsen – Petra valde att föda i Norge

Petra Hedströms första förlossning var traumatisk. När hon åter blev gravid ville hon förlösas med ett planerat kejsarsnitt, men fick nej.Då vände hon sig till Norge för hjälp – och fick den.

Expressen - 3 timmar sedan

Kraftig brand i verkstad i Avesta – explosionsrisk

Det brinner kraftigt i en verkstad utanför Avesta. I byggnaden finns gasoltuber som riskerar att explodera. – Den var helt övertänd när vi kom på plats, säger Mats Hurtig, styrkeledare på Södra dalarnas räddningstjänstförbund.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.