Dagensanalys.se > Ekonomi

Saturday, 16 November, 22:41

Dagensanalys.se - 08 nov 19 kl. 16:59

Missa inte MarC Awards – årets galafest!Nu är det hög tid att anmäla sig till årets MarC Awards och vi hoppas förstås på att du vill hänga med oss för att nätverka, fira och skapa nya affärsmöjligheter! Årets gala hålls den 28 november på Grodans Guldbankettsal på Östermalm i Stockholm. Ett stenkast från Stureplan. Med en galabiljett (995 kr) i din hand får du: Mingla & skåla med 120 branschkollegor Hylla vinnarna av årets MarC Awards (se alla nominerade här) Ta del av två intressanta gästföreläsare [. ] Inlägget Missa inte MarC Awards – årets galafest! dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
MarC Awards, Grodans Guldbankettsal, Östermalm, Stockholm, Stureplan, Hylla, Missa, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Missainte , MarC, Awardsårets , galafest
Dagensanalys.se - 21 nov 17 kl. 13:08

Här är alla mingelbilder från MarC Awards

Förra veckan hölls MarC Awards, undersökningsbranschens Oscarsgala, där hundratalet människor från branschen deltog. Under festliga omständigheter delades priser ut i sex olika kategorier, och stämningen var på topp. Missade du eventet kan du få en liten känsla av hur det var genom alla bilder.

Dagensanalys.se - 03 sep 18 kl. 09:22

Nu är nomineringen till MarC Awards öppen!

Efter förra årets succé är det nu dags för årets upplaga av MarC Awards – undersökningsbranschens egen Oscarsgala! Galan går av stapeln den 15/11 och inom kort kommer du kunna anmäla dig. Redan nu går det däremot att skicka in dina nomineringar till årets åtta priskategorier: Årets nykomling Årets kvalitetsutvecklare Årets undersökningsprojekt Årets statushöjare Årets köpare Årets opinionsundersökare Branschgärningen individ Branschgärningen företag Du skickar in dina nomineringar här!

Dagensanalys.se - 25 okt 18 kl. 13:54

Här är jurymedlemmarna till årets MarC Awards

Inför årets MarC Awards, undersökningsbranschens stora gala, har en mycket namnkunnig jury rekryterats för att gå igenom alla inkomna nomineringar och kora värdiga vinnare I var och en av de åtta priskategorierna. Se vilka som är med och tar fram Sveriges främsta inom undersökningsbranschen. MarC Awards juryarbete har I år fördelats på tre olika jurygrupper för att garantera att rätt kompetens finns för att bedöma inkomna nomineringar.

Dagensanalys.se - 05 nov 18 kl. 11:45

Så upplever de nominerade MarC Awards – undersökningsbranschens Oscarsgala

I förra veckan avslöjades de nominerade till MarC Awards, och Dagens Analys har ställt tre korta frågor till några av de nominerade för att höra hur de ser på eventet. MarC Awards sker den 20/11 och är undersökningsbranschens egen galakväll där prestationer, personer och företag uppmärksammas och olika delar av undersökningsvärlden träffas och utbyter tankar och erfarenheter. För en vecka sedan presenterades de nominerade som valts ut av eventets jurygrupper, och nu har vi på Dagens Analys fått chansen att ställa ett par korta frågor till några av de nominerade.

Dagensanalys.se - 29 okt 19 kl. 12:30

Här är alla nominerade till årets MarC Awards

Torsdag den 28/11 går undersökningsbranschens stora gala MarC Awards av stapeln, där årets främsta prestationer kommer att hyllas. Här är listan över alla nominerade till årets event! MarC Awards är galakvällen där hela undersökningsbranschen samlas för att fira, dela erfarenheter och knyta affärskontakter.

Dagensanalys.se - 26 okt 17 kl. 12:31

Här är de nominerade till årets MarC Awards

Marknadsundersökningens egen Oscarsgala MarC Awards avslöjar nu de huvudnominerade i var och en av de sex kategorierna. Du hittar hela listan här! Den 16/11 går årets MarC Awards av stapeln på Berns, och nu, tre veckor innan avslöjas för första gången de nominerade i var och en av galans sex kategorier.

Dagensanalys.se - 27 okt 17 kl. 09:42

Rättning MarC Awards Nomineringar

Det har smugit sig in ett fel i nomineringarna till MarC Awards. Ipsos och Postnord genomförde sin undersökning tillsammans med Neurons Inc. inte med Tobii.

Dagensanalys.se - 27 okt 17 kl. 13:01

Här är alla nomineringar till MarC Awards!

Marknadsundersökningens egen Oscarsgala MarC Awards avslöjar nu alla nominerade i var och en av de sex kategorierna. Du hittar hela listan här! Den 16/11 går årets MarC Awards av stapeln på Berns, och nu, tre veckor innan avslöjas för första gången de nominerade i var och en av galans sex kategorier.

Dagensanalys.se - 03 nov 17 kl. 13:18

Framtidsspaning med de nominerade till MarC Awards

Om bara två veckor är det dags för MarC Awards, undersökningsbranschens Oscarsgala. Vi på dagensanalys.se fick möjlighet att prata med Torbjörn Andersson på Dapresy, Maria Wiss på SSI och Sara Heidenvall på Lynxeye, för att höra deras tankar kring nomineringen, samt spana lite mot framtiden för undersökningsbranschen.

Dagensanalys.se - 29 okt 18 kl. 12:30

Här är alla nominerade till MarC Awards 2018

Jurygrupperna till MarC Awards, undersökningsbranschens Oscarsgala, har valt ut tre nominerade i var och en av de åtta priskategorierna. Du hittar hela listan här! MarC Awards är en gala där representanter från undersökningsbranschen samlas för att kora årets främsta prestationer.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Aftonbladet vill registrera gratisläsarna

Nu vill Aftonbladet.se att du ska logga in för att läsa nyheterna. Idén är enkel – att samla på sig så mycket information som bara möjligt för att bättre kunna rikta annonser över hela Schibsteds nätverk.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Angry Birds firar 10 år med världens argaste annons

Tänk att Angry Birds nu funnits i 10 år. Vart har all tid tagit vägen? Nu vill man fira sitt 10 års-jubileum med världens argaste annons.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Apple lanserar en egen app för Research

Tiden är förbi när Steve Jobs var svaret på alla frågor som Apple hade. Man brukade skoja om att Apple då hade ”focus group of one”. Men nu är det en helt annan ton från äpplet.

Dagensanalys.se - Igår: 09:45

Från klickbete till gräv – så ska branschtidningarna få in stålarna

Om du läser branschpress har du säkert redan märkt att det numera handlar om insiktsartiklar där skribenterna har gjort något gräv, avslöjat en ny lögn eller bara stoltserar med sin sanning. På Resumé är det duon Julia Lundin och Yasmine Winberg som ska dra läsarna över betalväggen med sina nä-nu-jävlar-artiklar. I artiklarna vill de lyfta fram frågor som studsar runt bland influencers och marknadschefer.

Dagensanalys.se - Igår: 09:01

Nu börjar Instagram dölja likes i alla länder

Efter att första testa börjar Instagram att sakta rulla ut sitt dölja-likes-test globalt. Men det är knappat troligt att du kommer att märka av det redan nu. Det är nämligen bara en handfull (några tusen) som får först testa att använda Instagram utan att se likes (gilla).

Dagensanalys.se - Igår: 08:29

Nu ska det bli enklare att köpa annonser med Poddindex

Poddindex har börjat visa vilka poddar som är kommersiella och vilka som inte är det. På sajten kan du nu se fliken ”Alla poddar” och fliken ”Kommersiella poddar”. Med dessa nya flikar ska det bli enklare för medieköpare att fatta beslut.

Dagensanalys.se - Igår: 08:16

Webbläsaren Opera ser hur många som spårar dig

I den senaste versionen av webbläsaren Opera visar spårningsblockeraren exakt hur många som faktiskt spårar vad du gör på nätet. Webbläsaren Opera släppte i förra uppdateringen en spårningsblockerare med syfte att göra webben snabbare fast du har reklamblockeraren aktiverad.  I senaste versionen, Opera 65, visar programmet exakt vad den har blockerat och vilka sajter.

Dagensanalys.se - Igår: 08:08

Uppfinnaren av webben vill bygga ett helt nytt som styrs av användarna

Uppfinnaren av World Wide Web, Sir Tim Berners-Lee, har fått investeringar om 60 miljoner kronor för att starta företaget Inrupt, som ska se till att onlinejättar som Facebook och Google inte kan spåra användare på nätet. Det var 30 år sedan som Tim Berners-Lee och John BruceBerners-Lee startade World Wide Web (WWW), och anser nu att webben har tappat sitt egentliga syfte. Enligt Berners-Lee är webben idag plats för hycklare, sådana som sprider hat, gör brott enklare och att alla […] Inlägget Uppfinnaren av webben vill bygga ett helt nytt som styrs av användarna dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - Igår: 08:08

Uppfinnaren av internet vill bygga ett helt nytt där användarna styr vad som händer

Uppfinnaren av World Wide Web, Sir Tim Berners-Lee, har fått investeringar om 60 miljoner kronor för att starta företaget Inrupt, som ska se till att onlinejättar som Facebook och Google inte kan spåra användare på nätet. Det var 30 år sedan som Tim Berners-Lee och John BruceBerners-Lee startade World Wide Web (WWW), och anser nu att webben har tappat sitt egentliga syfte. Enligt Berners-Lee är webben idag plats för hycklare, sådana som sprider hat, gör brott enklare och att alla […] Inlägget Uppfinnaren av internet vill bygga ett helt nytt där användarna styr vad som händer dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - Igår: 07:46

Därför är en hög Bounce Rate inte alltid dåligt

Bounce Rate är något som vi marknadsförare lärt oss att den ska vara så låg som möjligt. Men är det alltid negativt med en hög Bounce Rate? Vad är Bounce Rate?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.