Sydöstran > Nyheter

Tuesday, 12 November, 22:05

Sydöstran - 08 nov 19 kl. 17:00

Kommunjuristen ser inga hinder för biblioteksplanDen omdiskuterade biblioteksplanen återremitterades av förra kommunfullmäktige. Oppositionen ville se om den stred mot språklagen eller begränsade möjligheter till statsbidrag. Efter att ha tittat på frågan menar kommunjuristen att den inte gör det. Det betyder att beslut med största sannolikhet tas vid nästa fullmäktige i december. .
Läs mer på Sydöstran

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunjuristen, ser, inga, hinderför , biblioteksplan
GöteborgsPosten - 01 jul 18 kl. 17:52

Guidetti: "Jag ser inga hinder för den här gruppen"

Det är vinna eller försvinna som gäller för Sverige mot Schweiz i åttondelsfinalen. Men John Guidetti är säker på sin sak - Sverige kan gå riktigt långt i VM. - Jag ser inga hinder för den här gruppen, säger han..

HBL - 23 feb 13 kl. 17:21

Pekkarinen ser inga hinder för Rosatoms deltagande

Ryska Rosatom är en eventuell kandidat för byggandet av Fennovoimas kärnkraftverk i Pyhäjoki. Tidigare direktören för Strålsäkerhetscentralen, nuvarande Rosatomanställda Jukka Laaksonen bekräftade på lördagen att Fennovoima överraskande tagit kontakt med Rosatom för några veckor sedan. ?

DN - 11 dec 17 kl. 21:07

Staffan Kronwall ser inga hinder för KHL i OS

Rysslandsproffset Staffan Kronwall är övertygad om att KHL–spelarna kommer att medverka i OS-ishockeyn i Sydkorea.  – I och med att president Putin gått ut och sagt han i princip godkänt alla som vill åka ska få åka ser jag inga hinder. Sedan får vi se hur tröjorna kommer att se ut i OS, säger den 35-årige backen..

DI - 26 sep 13 kl. 11:25

Fed-chef ser inga hinder för nedtrappning

Jeffrey Lacker, Fed-chef i Richmond, ser inga skäl till att Fed inte skulle kunna inleda en nedtrappning av obligationsköpen vid decembermötet, eller ännu hellre i oktober, om inkommande data visar en god utveckling..

YLE - 28 feb 15 kl. 17:55

Anna Caldén ser inga hinder

- Om man inte kan använda benen så får man använda det man har mellan öronen, säger Anna Caldén som aldrig har låtit sig hindras av att hon sitter i rullstol. Anna Caldén är hemma från Munsala och bosatt i Vasa. Hon beskriver sig som en person som alltid har massor av järn i elden, och hon har en synnerligen positiv syn på livet.

Jönköpingsnytt - 12 okt 17 kl. 19:37

Inga hinder för ny gratisparkering

En Bankerydsbo har föreslagit att kommunen ska göra en ny infartsparkering vid infarten till Målskog/Rickarp och öster om bostadsområdet Torps hagar. Tekniska kontoret ser inga hinder för detta om stadsbyggnadskontoret kan se att det finns ett sådant behov.<br/> <br/>.

Västerbottens Folkblad - 15 nov 13 kl. 09:30

”Carro” ser inga hinder

HINDERSPRÖVNING. Hästhoppning utan hinder vore som att se en basketmatch utan korgar. Fullständigt meningslöst i vår värld.

DI - 26 apr 18 kl. 16:04

Johan Carlström ser inga hinder: "Jag är inte dömd"

STOCKHOLM (Direkt) Fingerprint Cards storägare Johan Carlström menar att åtalet mot honom inte utgör något hinder mot att han tar över ordförandeklubban i bolaget.  "Jag anser mig felaktigt åtalad och jag är inte dömd för någonting. Det finns ingen anledning till att jag inte skulle kunna sitta i styrelsen..

Affärsvärlden - 26 apr 18 kl. 16:00

Carlström: Ser inga hinder för att ta styrelseplats

Fingerprint Cards storägare Johan Carlström menar att åtalet mot honom inte utgör något hinder mot att han tar över ordförandeklubban i bolaget..

DI - 12 jun 11 kl. 14:26

Sanna Kallur ser inga hinder

Skadeproblemen kommer att förlänga häcklöparen Sanna Kallurs redan långa karriär. Efter de ofrivilliga avbrotten har suget att fortsätta bara ökat. Första delmålet efter nystarten är OS-guld i London nästa år.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 30 minuter sedan

Livsmedelsverket: Mat kontrolleras för sällan

Den bristande livsmedelskontrollen i landet riskerar att leda till matförgiftningsutbrott, enligt Livsmedelsverket. En del av problemet förklaras med att länsstyrelserna inte får tillräckligt med pengar till att genomföra kontrollerna..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Spårvagnsförare skadad av stenkastning

En man drabbades av ursinne och kastade stenar mot en spårvagn och dess förare i Göteborg. Föraren träffades av en sten över käken och fick också ta emot slag..

Sydöstran - 1 timme sedan

Näst största segern någonsin: "Sinnessjukt"

Tre spelare gjorde varsitt hattrick när Danmark spelade ut Georgien efter noter i EM-kvalet i fotboll. Danskorna gjorde tio mål på en halvlek och vann till slut med 14–0 – landets näst största seger i historien..

Sydöstran - 1 timme sedan

Republikan hoppar av försök att utmana Trump

Den tidigare guvernören i delstaten South Carolina Mark Sanford ger upp sina försök att utmana USA:s president Donald Trump om att bli Republikanernas presidentkandidat i nästa års val..

Sydöstran - 1 timme sedan

Zadie Smith debuterar som dramatiker

Sydöstran - 1 timme sedan

Kraftord i höstens kursplanedebatt

Att revidera skolans kursplaner kan väcka oväntat många och starka reaktioner. Här är några exempel från höstens debatt om antiken, Bibeln och nationalsången..

Sydöstran - 1 timme sedan

Man huggen – man och kvinna anhållna

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.