SR > Nyheter

Tuesday, 19 November, 11:19

SR - 08 nov 19 kl. 16:45

Snöoväder i mellansverige leder till trafikstockningDet riskerar att bli en kall och blöt helg för stora delar av landet. Under fredagen utfärdade SMHI en klass 1-varning..
Läs mer på SR
Läs mer om:
SMHI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snöoväderi , mellansverige, ledertill , trafikstockning
SvD - 04 dec 16 kl. 17:13

Gröna kandidaten Van der Bellen leder i österrikiska valet

Fristående kandidaten Van der Bellen från De gröna leder klart i österrikiska valet visar en vallokalsundersökning, uppger Reuters..

DN - 04 dec 16 kl. 17:11

Kampanjchefen: Van der Bellen segrar

Den fristående kandidaten och ekonomiprofessorn Alexander Van der Bellen leder klart över Nobert Hofer i Österrikes presidentval, enligt de första rapporterna från Wien. Norbert Hofers kampanjchef har redan sagt att Alexander Van der Bellen har tagit hem segern i presidentvalet, enligt ORF TV rapporterar.

DN - 31 jan 14 kl. 10:09

Fortfarande få bostäder ute till försäljning

Utbudet av bostadsrätter är fortfarande rekordlågt i Sveriges storstäder. Det leder till ökad budgivning, högre priset och korta försäljningstider, enligt en undersökning som SBAB har gjort..

YLE - 02 feb 18 kl. 05:13

Marko Reinikainen: Öppet hav skapar snöoväder som gör vägarna hala

Finska viken, Östersjön och Skärgårdshavet är inte täckta av is och det påverkar vädret på land just nu. Öppet hav skapar snöoväder som leder till dåligt väglag, säger direktör Marko Reinikainen vid Tvärminne zoologiska station i Hangö..

GöteborgsPosten - 28 aug 17 kl. 14:23

Bygge på Åkareplatsen skapar trafikstockning

På bilderna i artikelns bildspel ses en trögflytande om inte stillastående trafikkö. Läget mitt i centrala Göteborg, intill centralstationen och passage mot leder åt såväl norr som söder gör inte saken bättre. Nu erkänner Västtrafik att man inte varit tillräckligt förberedd på konsekvenserna av byggnationen kring Åkareplatsen..

YLE - 28 maj 15 kl. 13:52

Soininvaara: Regeringens bostadspolitik leder till segregering

Helsingforspolitikern Osmo Soininvaara (Gröna) tror att regeringens linje att inkomstgränserna för dem som bor i ARA-bostäder ska ses över kan leda till segregering i Helsingfors. Regeringen kommer med fem års mellanrum att se över inkomstgränserna för dem som bor i ARA-bostäder. I praktiken ska invånarnas inkomster granskas i samband med bostadsbyte eller att hyresavtalet förnyas.

YLE - 03 jan 13 kl. 07:00

Trafikstockning i Stenhaga, Vasa upprör

Bygget av Smedsby omfartsväg ställer till det för trafiken i Stenhaga, Vasa. De tillfälliga trafiklösningarna leder till långa köer, stundvis så långa att de stannar upp trafiken i den stora rondellen i Hemstrand. De tillfälliga lösningarna upprör trafikanterna.

YLE - 03 jan 13 kl. 09:07

Trafikstockning i Stenhaga upprör

Bygget av Smedsby omfartsväg ställer till det för trafiken i Stenhaga, Vasa. De tillfälliga trafiklösningarna leder till långa köer, stundvis så långa att de stannar upp trafiken i den stora rondellen i Hemstrand. Spela upp klipp på Arenan De tillfälliga lösningarna upprör trafikanterna.

Helsingborgs Dagblad - 21 nov 12 kl. 18:00

Trafikstockning på Tranarpsbron efter olycka

Vid 17.30-tiden larmades räddningstjänsten till en olycka på Tranarpsbron på E4:an söder om Östra Ljungby. Det var en personbil med släp som fått sladd på bron.

Expressen - 09 jun 13 kl. 09:59

Kraftig åska härjar över Mellansverige

Ett kraftigt åskväder härjar över Mellansverige. Bland annat har ett sommarhus Skinnskattebergs blivit övertänt då blixten slog ner. ?

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Två personer åtalas efter 18-årings död på djurpark

I dag har Mora tingsrätt väckts åtal i ärendet där en 18-årig djurvårdare dödades av en björn i en djurpark för omkring två år sedan..

SR - 1 timme sedan

Forskaren: Trump ger Netanyahu en present

Sent i går kväll kom beskedet från USA:s utrikesminister Mike Pompeo: USA kommer inte längre betrakta Israels bosättningar på Västbanken som ett brott mot internationell lag..

SR - 3 timmar sedan

Hultqvist vill undvika omväg om upprustning av försvaret

Efter Försvarsmaktens besked att det saknas pengar för att genomföra den föreslagna upprustningen av Sveriges försvar vill en majoritet i riksdagen kalla in den politiskt sammansatta försvarsberedningen på nytt. – Vi hade ett möte i går med de olika partierna, säger försvarsminister Peter Hultqvist (S)..

SR - 3 timmar sedan

E6 helt avstängd vid Frillesås

E6 är helt avstängd i båda riktningarna mellan trafikplatserna Värö (56) och Frillesås (57) då en lastbil kört in i vajerräcket..

SR - 3 timmar sedan

Besked från åklagaren om Assange

I dag kl 14 ska vice överåklagare Eva-Maria Persson informera om vad som händer i ärendet rörande den våldtäktsanklagade Wikileaks-grundaren Julian Assange..

SR - 3 timmar sedan

Affärsresor med tåg ökade med 16 procent

Företagen tar större hänsyn till klimatet och fler än tidigare väljer att ta tåget när affärsresan ska göras..

SR - 4 timmar sedan

Ofta lägre betyg när nationella prov rättas om

Elevernas resultat i de nationella proven beror i hög grad på vem som bedömer svaren. I nästan sex fall av tio gör skolans lärare och helt fristående lärare olika bedömningar. Oftast är det skolorna som sätter ett generösare betyg..

SR - 5 timmar sedan

Fler robotar i socialtjänsten – tjänster dras in

Allt fler kommuner låter robotar handlägga försörjningsstöd inom socialtjänsten, enligt en ny studie från Lunds universitet. Studien visar också att robotarna kan jobba dubbelt så effektivt och har i vissa fall ersatt mänskliga handläggare..

SR - 5 timmar sedan

Bemanningsföretag tappar fart

Bemanningsföretagens omsättning minskar. Enligt branschen minskade sjönk försäljningen med nästan 8 procent under tredje kvartalet..

SR - 5 timmar sedan

Säpo bekräftar: Finns IS-svenskar som kan skickas tillbaka

Enligt Säkerhetspolisen finns ett litet antal svenskar som kan beröras av Turkiets besked att utländska IS-sympatisörer som frihetsberövats ska skickas tillbaka till sina hemländer..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.