SR > Nyheter

Tuesday, 19 November, 11:18

SR - 08 nov 19 kl. 16:53

Åström: Hon har inte varit lika kritisk som de andraFram till i dag var hon chefsekonom på Swedbank. Nu tar Anna Breman över som en av de fem vice riksbankscheferna efter Kerstin af Jochnick som redan slutat..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Swedbank,  Anna Breman, Kerstin, Jochnick

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ÅströmHon har inte varit , lika, kritisksom de andra
NSD - 13 jul 15 kl. 17:08

Ström fortsatt kritisk till Lulebo

S-ledamoten Mårten Ström ställer sig kritisk till vilka "sanningar" som kommer ut angående Luleboaffären..

Dagens Medicin - 04 jun 17 kl. 08:48

Mindre strålning lika bra vid kotkompressioner

Patienter med cancer som spridit sig till ryggraden kan få lika bra symtomlindring av en kortare strålbehandling jämfört med en längre, enligt en ny studie. .

Corren - 30 jul 12 kl. 20:55

Sjöström lika kraftlös ikväll

"Oj, vad synd jag tycker om Sarah Sjöström. Så totalt ur form i den tävling hon laddat för så länge", skriver Correns sportchef Christer Kustvik i sin OS-blogg..

SVT - 25 nov 12 kl. 10:17

Hellner kritisk mot 7,5 km-sträcka

Marcus Hellner, som kör sista sträckan, är kritisk till att dagens stafett avgörs över 4x7,5 km istället för normala 4x10 km..

Expressen - 04 nov 16 kl. 11:48

Sjöströms kritik mot förbundet: "Tråkigt"

Jennie Johansson och Michelle Coleman stoppas från att tävla i VM. Vännen Sarah Sjöström är kritisk mot förbundets beslut. – Jag skulle nog inte stänga av medaljkandidater i ett VM, säger Sjöström..

DN - 06 aug 15 kl. 06:00

Bättre fysik ska ge ny fart i Sjöströms frisim


Ökad styrka och bättre armtag ska göra Sarah Sjöström lika bra i frisim som i fjärilsim. – Som frisimmare är Sarah fortfarande i en utvecklingsfas, även om hon utvecklas snabbt, säger Sarah Sjöströms tränare Carl Jenner. På torsdagen inleder Sarah Sjöström jakten på en VM-­medalj när försök och semifinal på 100 meter frisim avgörs i ryska Kazan..

Sydsvenskan - 27 jul 13 kl. 06:30

Hansson såg på Salberg. Hans blick bekräftade katastrofen. Det fanns inget bättre ord. En katastrof lika smärtsam som en rak höger i magen. Kommunisten Liedberg hade segrat med nästan trehundra röster. Det var obegripligt. Det var plågsamt. Det var

Jonnervik skakade regnet av hatten innan han steg in genom kopparporten. Han gick fram till vaktkuren och frågade efter konstapel Grimberg vid passpolisen och blev hänvisad till ett rum på första våningen.Grimberg var en smal man i hans egen ålder med brunt kortklippt hår och glugg mellan framtänderna.

Helsingborgs Dagblad - 19 nov 14 kl. 20:27

Sjöström kritisk mot OS-förslag

Utklassningssegern i SM-starten fick henne att le. Lika glad är inte simstjärnan Sarah Sjöström över ett förslag om nattsimningar i OS i Rio. — Det skulle vara jättekonstigt för alla, sade hon efter SM-guldet på 100 meter fjäril..

GöteborgsPosten - 19 nov 14 kl. 20:27

Sjöström kritisk till sen OS-simning

Utklassningssegern i SM-starten fick henne att le.Lika glad är inte simstjärnan Sarah Sjöström över ett förslag om nattsimningar i OS i Rio. -Det skulle vara jättekonstigt för alla, sade hon efter SM-guldet på 100 meter fjäril..

YLE - 28 aug 17 kl. 18:07

Politisk kamp om centrumtunneln i Helsingfors - SFP inte lika negativt som tidigare

De två förslagen till en centrumtunnel i Helsingfors som två byggbolag har gjort upp antas leda till en politisk kamp i Helsingforsfullmäktige. SFP:s gruppordförande Björn Månsson som tidigare varit kritisk till centrumtunneln stöder det ena förslaget. Yle Uutiset avslöjade förslagen förra veckan.

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Två personer åtalas efter 18-årings död på djurpark

I dag har Mora tingsrätt väckts åtal i ärendet där en 18-årig djurvårdare dödades av en björn i en djurpark för omkring två år sedan..

SR - 1 timme sedan

Forskaren: Trump ger Netanyahu en present

Sent i går kväll kom beskedet från USA:s utrikesminister Mike Pompeo: USA kommer inte längre betrakta Israels bosättningar på Västbanken som ett brott mot internationell lag..

SR - 3 timmar sedan

Hultqvist vill undvika omväg om upprustning av försvaret

Efter Försvarsmaktens besked att det saknas pengar för att genomföra den föreslagna upprustningen av Sveriges försvar vill en majoritet i riksdagen kalla in den politiskt sammansatta försvarsberedningen på nytt. – Vi hade ett möte i går med de olika partierna, säger försvarsminister Peter Hultqvist (S)..

SR - 3 timmar sedan

E6 helt avstängd vid Frillesås

E6 är helt avstängd i båda riktningarna mellan trafikplatserna Värö (56) och Frillesås (57) då en lastbil kört in i vajerräcket..

SR - 3 timmar sedan

Besked från åklagaren om Assange

I dag kl 14 ska vice överåklagare Eva-Maria Persson informera om vad som händer i ärendet rörande den våldtäktsanklagade Wikileaks-grundaren Julian Assange..

SR - 3 timmar sedan

Affärsresor med tåg ökade med 16 procent

Företagen tar större hänsyn till klimatet och fler än tidigare väljer att ta tåget när affärsresan ska göras..

SR - 4 timmar sedan

Ofta lägre betyg när nationella prov rättas om

Elevernas resultat i de nationella proven beror i hög grad på vem som bedömer svaren. I nästan sex fall av tio gör skolans lärare och helt fristående lärare olika bedömningar. Oftast är det skolorna som sätter ett generösare betyg..

SR - 5 timmar sedan

Fler robotar i socialtjänsten – tjänster dras in

Allt fler kommuner låter robotar handlägga försörjningsstöd inom socialtjänsten, enligt en ny studie från Lunds universitet. Studien visar också att robotarna kan jobba dubbelt så effektivt och har i vissa fall ersatt mänskliga handläggare..

SR - 5 timmar sedan

Bemanningsföretag tappar fart

Bemanningsföretagens omsättning minskar. Enligt branschen minskade sjönk försäljningen med nästan 8 procent under tredje kvartalet..

SR - 5 timmar sedan

Säpo bekräftar: Finns IS-svenskar som kan skickas tillbaka

Enligt Säkerhetspolisen finns ett litet antal svenskar som kan beröras av Turkiets besked att utländska IS-sympatisörer som frihetsberövats ska skickas tillbaka till sina hemländer..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.