Blekinge Läns tidning > Nyheter

Tuesday, 12 November, 10:17

Blekinge Läns tidning - 08 nov 19 kl. 16:46

Karökonkursen: Kommunen får rätt att kräva hela hyranNär Karöbolaget med tre restauranger i Ronneby nyligen försattes i konkurs ändrade det också utgångsläget i avtalet med Ronneby kommun..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Karöbolaget, Ronneby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Karökonkursen, Kommunenfår rätt att , krävahela , hyran
YLE - 30 aug 17 kl. 09:14

Flera får betalningsstörningar eftersom de inte kan betala hyran

Nästan 50 000 finländare har betalningsstörningar på grund av obetalda hyror, enligt uppgifter från Suomen Asiakastieto Oy. Allt flera finländare har problem med att betala sin hyra. Sammanlagt har 48 300 finländare fått en betalningsstörning på grund av obetalda hyror.

YLE - 30 aug 17 kl. 09:14

Allt fler har betalningsstörningar på grund av hyran

Nästan 50 000 finländare har betalningsstörningar på grund av obetalda hyror, enligt uppgifter från Suomen Asiakastieto Oy. Allt fler finländare har problem med att betala sin hyra. Sammanlagt har 48 300 finländare fått en betalningsstörning på grund av obetalda hyror.

Expressen - 16 nov 17 kl. 21:03

Christinas hyra ökar – med 640 procent

Christina Holmqvist äger en mindre villa i centrala Halmstad. Tomten hyr hon av kommunen – och nu vill de höja hyran – från 9686 kronor till 72 268 kronor per år.– Det är en höjning med 640 procent och det är ju inte rimligt!

Skånskan - 22 nov 18 kl. 15:00

Tre nya vårdboenden står klara nästa år

STAFFANSTORP Tre nya vårdboenden växer upp i Staffanstorp just nu. Dalbyvägens vård- och omsorgsboende i Sockerstan har inflyttning redan i april när Pilegården stängs.
Villa Vikhem och Villa Roos Park öppnar i slutet av april respektive i augusti 2019.

Politikerbloggen - 17 jan 13 kl. 10:33

Barnfattigdom finns och ska bekämpas


DEBATT. Under min uppväxt i Sverige handlade fattigdomen om att vi var tvungna att vända på varenda krona för att få råd med hyran och maten att räcka till. Klyftorna mellan rika och fattiga barn ökar i Sverige.

SmålandsPosten - 11 feb 14 kl. 06:24

Så hög kan hyreskostnaden bli

Taxan för hyra av den nya konsert- och konferenslokalen i musikskolan AMB:s lokaler föreslås hamna på mellan 16 000 kronor och 2 000 kronor. Kultur- och fritidschefens förslag ska slutligen avgöras i kommunfullmäktige. - Det här ökar attraktionskraften mycket och vi måste jobba med att få någon form av intäkt, säger kultur- och fritidschefen Stefan Johansson om den kommunägda lokalen.

Skånskan - 05 jul 19 kl. 14:51

Svårt att lösa bristen på förskoleplatser

Svalöv Det råder brist på förskoleplatser i Svalövs kommun. Åtminstone för den som inte vill lämna den egna orten och köra tvärs över kommunen med sitt barn. I Svalöv ser läget ut att ljusna något, men i andra orter är läget mer problematiskt.

Skånskan - 05 okt 19 kl. 09:00

SD vill satsa på äldre trots minus

ESLÖV Eslöv går 16,4 miljoner back i delårsbokslutet som diskuterades i kommunstyrelsen i veckan. Det är vård- och omsorgsnämnden som står för största minuset, 13,7 miljoner.
Kommunstyrelsens politiska majoritet S, M och L vill nu se mer sparande medan Sverigedemokraterna vill omfördela och storsatsa på äldreomsorgen.

UT - 30 sep 14 kl. 06:41

Spadtag för nya hyresrätter

I måndags sattes spaden i jorden inför byggandet av Stubos nya hyreshus i området Stadsskogen. Det var det kommunala bostadsbolagets styrelseordförande Kristina Wilhelmsson samt Anders Andersson från totalentreprenören JSB som symboliskt satte var sin spade i jorden för att inviga bygget.
I sitt invigningstal ville Kristina Wilhelmsson bland annat förtydliga varför Stubo hade valt att använda en tidigare upphandling som organisationen för Sveriges allmännyttiga bostadsföretag gjort.

SmålandsPosten - 19 dec 14 kl. 05:58

Uppvidingehus nya hyror klara: ?En bra lösning?

Uppvidingehus och Hyresgästföreningen har kommit överens om hyrorna för nästa år. Nytt är att det inte blir någon procentuell höjning. I stället höjs hyran i kronor per kvadratmeter.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 10 minuter sedan

Något lägre bankvinster på bolånen

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Årets nyföretagare: ”Viktigt att hålla sådant jag lovar”

Företaget Industrimekano AB som startade 2016 utsågs nyligen till årets nyföretagare. – Det känns både roligt och bra att vi fått priset, säger en av delägarna till Affärsliv Blekinge. .

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Houellebecq-roman blir pjäs på Stadsteatern

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Förskola får utmärkelser för projekt om kulturellt utbyte

Kättilsmålas förskola får två kvalitetsstämplar i samband med deras projekt om kulturellt utbyte och samarbete med förskolor från andra länder runtom i Europa. .

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Tre åtalas för rånmord i Göteborg

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

M: Avskaffa lagen om eget boende

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

EU-besked om TV4-affären på väg

EU-kommissionen har avslutat sin konkurrensgranskning av teleoperatören Telias omstridda köp av Bonnier Broadcasting, där bland annat C More och TV4 ingår. Beskedet från EU kommer under förmiddagen i dag, enligt en källa med insyn i processen..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Två anhållna efter skjutning mot tonåring

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Kraftigt vinstras för Nissan

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Valcke överklagar till EuropadomstolenOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.