Dagens Media > Ekonomi

Saturday, 23 November, 01:04

Dagens Media - 08 nov 19 kl. 14:49

Upprörd stämning efter Direktpress varsel: ”Det är en slakt”UPPDATERAD. Direktpress planerar att kapa flertalet tjänster, göra om roller och slå ihop redaktioner. Förslaget väcker kraftig kritik från medarbetare på Direktpress. ”Läget på golvet är uppgivet och desperat”, säger en källa till Dagens Media..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Direktpress, Uppdaterad, Dagens Media

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Upprörd, stämningefter , Direktpress, varselDet är en , slakt
Expressen - 11 mar 15 kl. 17:56

De drabbas av varslet: "Upprörd stämning"

Sörmländska Katrineholm drabbas hårdast av Ericssons varsel. 400 anställda har varslats om uppsägning och hela fabriken ska läggas ner. Beskedet kom till de anställda på onsdagsmorgonen.

BT - 04 feb 13 kl. 20:28

Upprörd stämning på föräldramöte

Det rådde en upprörd stämning under kvällens föräldramöte när de potentiella konsekvenserna av Sandaredskolans sparbeting diskuterades. ? Lärartätheten är redan lägre en riksgenomsnittet, säger en förälder på mötet.

Sydsvenskan - 07 jul 16 kl. 12:41

Vittne efter mordförsöket: Upprörd stämning när ambulansen dröjde

Upprörd stämning när ambulansen dröjde till lägenheten där Showan Shattak låg och blödde kraftigt..

Expressen - 12 aug 17 kl. 10:58

Kaotiska scenerna: "Upprörd stämning"

Kaotiska scener inför Usain Bolts sista dag.Brandlarmet utlöstes vid ingången till friidrottsarenan och flera aktiva idrottare stoppades från att gå in. – Det var en väldigt upprörd stämning här, säger Tommy Åström i Eurosport..

Dagens Media - 08 nov 19 kl. 14:49

Upprörd stämning efter Direktpress varsel

Direktpress planerar att kapa flertalet tjänster, göra om roller och slå ihop redaktioner. Förslaget väcker kraftig kritik från medarbetare på Direktpress. ”Läget på golvet är uppgivet och desperat”, säger en källa till Dagens Media..

Sydsvenskan - 10 okt 18 kl. 17:00

Upprörd stämning efter Baxters besked om varsel

Ilska, sorg och uppgivenhet. Beskedet väckte upprörda känslor bland produktionspersonalen..

Sydsvenskan - 10 okt 18 kl. 17:00

Upprörd stämning efter Baxters besked om varsel

Ilska, sorg och uppgivenhet. Beskedet väckte upprörda känslor bland produktionspersonalen..

SVT - 02 feb 16 kl. 16:41

Upprörd stämning på KI:s personalmöte

Omkring 350 personer samlades på ett personalmöte på Karolinska Institutet efter avslöjandena om de farliga operationerna där KI var inblandat. Stämningen var upprörd och frågorna var många..

GöteborgsPosten - 04 feb 16 kl. 21:44

Upprörd stämning när många stängdes ute från flyktingmöte

"Ett vansinnigt projekt". De kör över oss". Det var många som var upprörda över stadens planer att bygga flyktingboenden i Askim.

Expressen - 04 maj 18 kl. 20:37

Stort slagsmål i centrala Malmö: "Upprörd stämning"

Ungefär klockan 20.20 på fredagskvällen utbröt ett stort slagsmål i vid Möllevångstorget i centrala Malmö.Minst tio personer var inblandade.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 10 timmar sedan

Med stämbanden som fjärrkontroll – framtiden för röststyrd tv

Att framtiden är röststyrd tvivlar ingen på. Men hur kommer tv-branschen att använda Google Assistant, Alexa och andra smarta högtalare? Vilka möjligheter och begränsningar finns det?

Dagens Media - 10 timmar sedan

Hon blir chefredaktör på Bohusläningen

Gunilla Håkansson tar över chefredaktörsskapet när Ingalill Sundhage går i pension..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Framtiden för röststyrd tv

Att framtiden är röststyrd tvivlar ingen på. Men hur kommer tv-branschen att använda Google Assistant, Alexa och andra smarta högtalare? Vilka möjligheter och begränsningar finns det?

Dagens Media - 10 timmar sedan

Utebliven rapportering om Iraks försvarsminister – så resonerar medierna

Nyheter Idag publicerade på tisdagen uppgifter om att Iraks försvarsminister är folkbokförd i Sverige, får pengar av Försäkringskassan och utreds för brott. Hos de stora medierna lyser rapporteringen om den påstådda skandalen med sin frånvaro, vilket har väckt kritik i sociala medier. Här svarar DN, SVT, Aftonbladet och Expressen på varför..

Dagens Media - 15 timmar sedan

Retail laddar för ansiktsigenkänning – trots kundernas oro

Konsumenternas oro ökar för datadelning och AI-algoritmer, samtidigt som retailbranschen står redo att installera tekniken som skrämmer allra mest: ansiktsigenkänning. En balansakt mellan hårdare lagar, integritetsvänlig teknologi och ännu mer transparens väntar den som vill behålla kundernas förtroende – och data..

Dagens Media - 15 timmar sedan

Universitetsmedia ska etablera 360 nya skärmar

Universitetsmedia lanserar ett nytt nordiskt skärmnätverk i och med etableringen av egna skärmar och ett avtal med gymföretaget CMS..

Dagens Media - 15 timmar sedan

Snabbanalys: Ny typ av ägare håller i taktpinnen i USA

Den senaste tiden har vi sett flera exempel på hur investmentbolag tar över lokalpressen i USA. Omvärldsbevakaren Gunnar Springfeldt analyserar vad denna nya typ av ägare betyder..

Dagens Media - Igår: 19:56

De kammade hem Stora Journalistpriset

Årets Lukas Bonnier-pristagare är Bibi Rödöö, programchef för Sommar i P1. Här är vinnarna i de fyra övriga kategorierna:.

Dagens Media - Igår: 18:03

Christen Ager-Hanssen: ”Studentkortet gör ett kanonresultat i år”

Christen Ager-Hanssen säger att pengar är på väg in i Studentkortet, som kommer att göra ett lika bra resultat som förra året. Dessutom bemöter han kritiken från minoritetsägaren Lars-Henrik Friis Molin: ”Vi tyckte han var illojal mot bolaget”, säger Christen Ager Hanssen till Dagens Media..

Dagens Media - Igår: 18:03

Christen Ager-Hanssen: ”Studentkortet kommer att göra ett kanonresultat i år”

Christen Ager-Hanssen hävdar att pengar är på väg in i Studentkortet, som kommer att göra ett lika bra resultat som förra året. Dessutom bemöter han kritiken från minoritetsägaren Lars-Henrik Friis Molin: ”Vi tyckte han var illojal mot bolaget”, säger Christen Ager Hanssen till Dagens Media..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.