GöteborgsPosten > Nyheter

Friday, 22 November, 16:54

GöteborgsPosten - 08 nov 19 kl. 07:25

Polisen vill ha bättre kontroll av SwishSwish används av kriminella för att tvätta pengar, varnar polisen, som vill ha en översyn av lagen. I dag har Finansinspektionen ingen direkt tillsyn över betaltjänsten..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Swish, Finansinspektionen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisenvill ha bättre , kontrollav , Swish
Polisen - 11 mar 11 kl. 23:30

Omfattande kontroll vid brofästet

Den länsgemensamma insatsgruppen Bravo, gränspolissektionen, Tullen och Kronofogden genomförde under fredagen en omfattande kontroll vid brofästet i Malmö..

Polisen - 04 apr 11 kl. 11:38

Kontroll vid ungdomsdisco

Den 5 - 6 februari 2011 arrangerades ett ungdomsdisco på medborgarhuset i Lyckeby. Närpolisens kontroll visade att många av ungdomarna var berusade och att deras ålder inte kontrollerats vid inträdet till discot. I samband med kontrollen beslagtogs och förverkades alkohol som medförts av ungdomarna.

Polisen - 23 sep 11 kl. 13:55

Kontroll av bilbältesanvändning i Västernorrland

Det kan konstateras att denna inriktning på kontroll av bältesanvändning behövs med tanke på att så många rapporter skrivits.

Polisen - 13 jan 14 kl. 11:07

Kontroll av legala taxibilar

Under fredags natt utförde polismyndigheten kontroll av taxiverksamheten i Västerås..

HBL - 16 maj 14 kl. 13:58

Polisen: Mopedister måste övervakas

Polisen granskande under veckan 2 321 mopeder. I kontrollen fastnade 55 trimmade mopeder och 15 rattfulla mopedister. De trimmade mopederna som fastande i polisen kontroll var så snabba att de inte längre kunde  räknas som mopeder.

Polisen - 12 feb 15 kl. 14:29

Lättare för polisen att hitta bilar med brister

Under en halvtimme utanför polishuset i Stockholm identifierades 13 bilar med brister. Automatisk avläsning av nummerplåtar, ANPR, ska göra det lättare för polisen att avgöra vilka fordon som behöver stoppas för närmare kontroll..

Polisen - 16 jun 17 kl. 09:59

Så hanterar polisen upploppen i Kronogården

Även under natten till fredagen har det varit oroligt i Kronogården. Polisen bedömer att situationen är under kontroll och arbetar för att lagföra de inblandade..

Polisen - 09 nov 17 kl. 15:13

Polisen kontrollerar transport av jaktvapen

I början av veckan genomförde polisen jaktbevakning med hjälp av polishelikopter i området runt Jokkmokk. En person rapporterades för brott efter genomförd kontroll..

Polisen - 09 maj 11 kl. 11:56

Riktad kontroll av mopeder

Trafik rankas alltid högt som en otrygghetsfaktor vid olika mätningar. Mopeder, som framförs på ett felaktigt sätt, är ett ständigt återkommande problem för Polisen..

Polisen - 29 feb 12 kl. 12:33

Polisen gör kontroller vid jakt

Polismyndigheten i Jämtlands län har tidigare i år gjort en riktad kontroll av jägare och kommer under lodjursjakten, som börjar 1 mars, att göra fler kontroller i samarbete med Länsstyrelsens naturbevakare runt om i hela länet så länge jakten pågår..

Polisen - 25 sep 13 kl. 10:03

Ökad kontroll av cykelhandlare

Vid de senaste kontrollerna har Polisen hittat flera stulna cyklar. Det underlättar vårt arbete att hitta ägaren om cykeln är stöldmärkt och om ramnumret är angivet i polisanmälan, säger Urban Olsson, närpolis i Uppsala..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

Rekordfå emot kärnkraft

Kärnkraftsmotståndet bland svenskarna är på rekordlåg nivå och sedan slutet av 1990-talet har aldrig så många varit öppna för ny kärnkraft som nu. Den populära tv-serien "Chernobyl" verkar inte ha avskräckt..

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

Återförenade Vikingarna lägger till konserter

Nu kommer fler chanser att se återförenade Vikingarna med sångaren Christer Sjögren i spetsen..

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

VM-duon förlänger: "En av världens bästa"

Linn Blohm och Hanna Blomstrand har förlängt sina kontrakt med den danska handbollsklubben Köpenhamn, hela vägen fram till sommaren 2023..

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

Greps med sprängmedel efter radhusexplosion

Tre timmar efter en radhusexplosion i Helsingborg hittade polisen sprängmedel och vapen i en bil. Hemma hos bilägaren, en 36-åring, hittades sedan fler explosiva varor, rapporterar.

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

Coldplay kommer undan med hedern i behåll

Går in i musikens motsvarighet till den "galna diktatorsfasen"..

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

Livet är inte skyldigt oss något

"Jag har ett kluvet förhållande till förväntningar"..

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

Patricia fångar kvinnlig essens med sin kamera

"Vi är i studion i tre timmar och det är som att få komma in i kvinnornas sovrum"..

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

Rökdimma över Sydney – luften rekorddålig

De omfattande skogsbränderna i Australien har lett till att Sydney för fjärde dagen i rad hamnat på topp tio-listan på städer med sämst luftkvalitet i världen..

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

Försvunnen pojke återfunnen vid liv

Ett stort pådrag har under natten sökt efter en sexårig pojke som på torsdagen försvann från sitt hem i Färjestaden på Öland. På fredagseftermiddagen hittades pojken vid liv på ett tåg i Osby, enligt Expressen. En kvinna har anhållits misstänkt för brott i samband med försvinnandet..

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

Vojnovic: "Kriget tog egentligen inte slut"

Det skulle bli en berättelse om kärlek. Men Goran Vojnovics släktkrönika i tre generationer skildrar också Jugoslaviens uppgång och fall. Hatet mot "den andre" som frodades under krigstiden ser han nu i dagens Europa..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.