SR > Nyheter

Saturday, 16 November, 23:07

SR - 08 nov 19 kl. 16:32

Besvärligt väglag- trafikanter uppmanas att inte ge sig ut på mindre vägarMånga olyckor i Södra Bergslagen och Mälardalen.
Läs mer på SR
Läs mer om:
Södra Bergslagen, Mälardalen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Besvärligt, väglag, trafikanter, uppmanasatt inte ge sig ut , på mindre vägar
Magazin24 - 29 nov 12 kl. 07:23

Besvärligt väglag

Just nu råder besvärligt väglag på vägarna i Västra Mälardalen. Enligt Trafikverket är det mycket besvärligt väglag på många platser i Västra Mälardalen just nu. E18 mellan Köping och Västerås och väg 66 mellan Ramnäs och Västerås är några av vägarna där det just nu är besvärligt väglag.

Magazin24 - 07 dec 12 kl. 07:15

Fortfarande besvärligt väglag på en del vägar

På fredagen råder det fortfarande mycket besvärligt väglag på några av vägarna. De vägar som fortfarande har mycket besvärligt väglag enligt Trafikverket är: E20 mellan Arboga och Kungsör Väg 66 mellan Stora Sundby och Kungsör E20 mellan Kungsör och Eskilstuna Väg 56 mellan Kvicksund och Västerås Västjädra Väg 252 mellan Ekeby och Ramnäs Väg 66 mellan Västerås och Ramnäs På E18 mellan Arboga och Västerås råder det enligt Trafikverket besvärligt väglag med lössnö och moddsträngar..

Kristianstadsbladet - 14 dec 12 kl. 19:30

Besvärligt väglag och flera olyckor

I större delen av Skåne varnar Trafikverket för myckert besvärligt, eller risk för besvärligt väglag. Dessutom har SMHI gått ut med en Klass 1-varning för det närmsta dygnet.
Redan nu varnar Trafikverket för besvärligt väglag i Skåne och under natten och morgondagen väntas en decimeter snö.

Magazin24 - 05 feb 13 kl. 13:13

Besvärligt väglag

Just nu är det besvärligt väglag på flera vägar runt om i länet. All snö har gjort att vägbanorna blivit moddiga, och Trafikverket varnar för halka. Extra besvärligt väglag råder på E20 mellan Arboga och Kungsör, och mellan Kungsör och Eskilstuna.

Magazin24 - 13 mar 13 kl. 07:25

Besvärligt väglag på vissa platser

Det råder besvärligt väglag på några vägar i vårt område just nu. Våren är inte riktigt här ännu. Den snö som föll under tisdagskvällen och natten till måndag har skapat problem ute på vägarna.

Trelleborgs Allehanda - 04 dec 12 kl. 07:12

Besvärligt väglag i södra Skåne

trafiken.nu
Det är besvärligt väglag norrut på 108 och österut från Trellborg.
Enligt trafikinformation från Trafikverket på trafiken.

Nya Wermlands Tidningen - 29 nov 17 kl. 07:14

Besvärligt väglag i Värmland – två olyckor på kort tid

Nattens snöfall ställer till problem i trafiken. Trafikverket varnade under onsdagsmorgonen för besvärligt väglag i östra Värmland och risk för besvärlig väglag i övriga länet..

SVT - 17 jan 18 kl. 07:24

Trafikverket varnar för mycket besvärligt väglag i norra Sverige

Trafikverket varnar för besvärligt väglag i stora delar av landet. Värst är läget i norra Sverige. – Det har kommit en hel del snö som gör att det blir besvärligt på vägarna i det här området, säger Beisi Sundin på myndighetens pressjour..

NSD - 27 sep 12 kl. 16:28

Besvärligt väglag runt Arvidsjaur

Trafikverket varnar för besvärligt väglag norr och väster om Arvidsjaur. Snön som kommit har frusit till blankis..

Hela Gotland - 25 dec 12 kl. 09:20

Besvärligt väglag på Gotland

Det är besvärligt väglag på Gotland just nu..

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

"Troligt att Rumänien straffas – hårdare än tidigare"

UEFA kommer att utreda gårdagens händelse i matchen mellan Sverige och Rumänien och med allra största sannolikhet kommer Rumänien att straffas.

SR - 2 timmar sedan

Liberalerna svänger om arbetskrafts-invandring

Liberalerna svänger i frågan om arbetskraftsinvandring. Knäckfrågan gäller det som kallas spårbyte, alltså asylsökande som får stanna genom att istället bli arbetskraftsinvandrare..

SR - 3 timmar sedan

”Regeringen kommer inte låta dem fortsätta”

I Hongkong har det ikväll skett nya sammandrabbningar mellan polis och demonstranter. Sveriges Radios Kinakorrespondent Björn Djurberg är på plats vid Polytech University i centrala Hongkong..

SR - 4 timmar sedan

Protester i Prag: ”Vi är rädda om vår frihet”

Idag har det varit en demonstration i Prag, Tjeckien, eftersom det i helgen är 30 år sedan sammetsrevolutionen. Vår korrespondent Caroline Salzinger är på plats..

SR - 4 timmar sedan

Viktigt meddelande till allmänheten i Bengtsfors

Det är problem med förbränningen i en fjärrvärmeanläggning i Bengtsfors, vilket gör att farlig rök sprids över Bengtsfors tätort. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Väst..

SR - 5 timmar sedan

Få tror på förändring inför belarusiskt val

Imorgon är det parlamentsval i Belarus, eller Vitryssland som det heter i Sverige. Det är ett land som enväldigt styrts av samma president sedan 1991 och valen där brukar inte bedömas vara demokratiska. Få tror på någon förändring imorgon..

SR - 5 timmar sedan

”Kinas ambassadör har gått över alla gränser”

Upprördheten hos partierna i Sveriges riksdag är stor, efter Kina-ambassadören Gui Congyous uttalanden som innehållit hot om "konsekvenser" riktade mot Sverige..

SR - 5 timmar sedan

Ovanliga protester med politiska budskap i Iran

I Iran har protester ägt rum idag över hela landet – efter att bensinpriset höjdes med 50% på fredagen. Protestdemonstrationer är relativt ovanliga i det repressiva Iran, säkerhetsstyrkorna har idag skjutit ihjäl en ung man, sammandrabbningar har ägt rum, tårgas har använts, även om demonstrationerna på de flesta håll varit fredliga, men med starkt politiska krav..

SR - 6 timmar sedan

Ett år av protester för gula västarna

Det har gått ett år sen rörelsen De gula västarna höll sin första manifestation i Paris emot höjningen av bensinpriset och dyrare levnadsförhållanden. Idag pågår därför flera demonstrationer i flera städer runt om i landet..

SR - 7 timmar sedan

Stora protester 30 år efter sammetsrevolutionen

Nu i helgen är det 30 år sedan sammetsrevolutionen inleddes i dåvarande Tjeckoslovakien – studentprotesterna som ledde till att kommunistregimen föll och att det blev två länder – Tjeckien och Slovakien. I Tjeckiens huvudstad Prag planeras stora protester idag och krav liknar dem för 30 år sedan, säger statsvetaren Marián Sekerák..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.