Aftonbladet > Opinion

Monday, 18 November, 05:26

Aftonbladet - 08 nov 19 kl. 16:00

Varsågod Björn Söder, här är ditt klimatlarm
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Björn Söder

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Varsågod, Björn, Söderhär är ditt , klimatlarm
Västerbottens Folkblad - 20 dec 14 kl. 20:13

Varsågod och sitt, herr Östergren

På lördagen fick Klas Östergren inta stol nummer 11 bland de aderton under Svenska Akademiens traditionella högtidssammankomst, som avslutar arbetsåret. — Det känns alldeles utomordentligt, säger han till TT. Klas Östergren, som efterträder Ulf Linde, genomgick en ceremoni helt efter Gustaf III:s instruktioner: ”När direktören har avslutat sitt tal går sekreteraren ut i sessionsrummet och […].

BT - 20 dec 14 kl. 20:37

Varsågod och sitt, herr Östergren

På lördagen fick Klas Östergren inta stol nummer 11 bland de aderton. Inträdet skedde under Svenska Akademiens traditionella högtidssammankomst, som avslutar arbetsåret. – Det känns alldeles utomordentligt, säger han till TT.

Nyheter 24 - 22 jan 14 kl. 11:30

Köpte kläder och smink för 100 000 av partiets pengar – SD-topp får gå"Välregisserat"

STOCKHOLM. Marie Edenhagers skandalomsusade karriär inom Sverigedemokraterna är över. Under landsdagarna i år petades hon från partistyrelsen och Nyheter24 kan nu avslöja att hon dessutom utesluts ur partiet.

Supermiljöbloggen - 21 sep 15 kl. 13:01

Friluftskläder – en fara för miljön?

Mycket av dagens friluftskläder innehåller kemikalier som är både långlivade och svårnedbrytbara i naturen. Greenpeace har gjort en undersökning där de uppmätt betydande halter av kemikaliegruppen PFAS under åtta expeditioner på tre olika kontinenter. PFAS, perfluoroalkyl sulfonates, är en grupp kemikalier som har både vatten- och fettavvisande egenskaper och därför ofta används i både friluftskläder och andra produkter.

Dagensanalys.se - 11 jul 17 kl. 12:55

Hon som vet att hon vet, en introduktion till behaviorism

Kommer ni ihåg den där rutan som ska klickas i när du tankar ner en app eller registrerar ett konto på någon webbplats? ”I agree”, brukar följas av ”jag är ingen robot”. Det kan kännas som att det var länge sedan som du klickade i rutan, men faktum är att du gjorde det mycket mer nyligen än vad du tror.

Skånskan - 23 mar 19 kl. 05:00

MP-ledamot vill ge tiggare frizon i Eslöv

ESLÖV Upplåt en bit mark i kommunen där tiggare kan leva i en frizon.
Det föreslår MP-ledamoten Lars Ahlfors i en motion som ska tas upp i kommunfullmäktige.I motionen föreslår Lars Ahlfors att Eslövs kommun upprättar en frizon för tiggande människor inom kommunens gränser, där dessa kan få tillgång till skydd, vård och utbildning.

Cornucopia - 22 maj 18 kl. 11:16

Mina tips om köp och icke-köp av bostad

Konstaterar att det finns många griniga bloggläsare i kommentarsfältet, som undrar kring det där med bostadspriserna. Svaret är att de kan gå upp och de kan gå ner, och som alltid säger inte mina inlägg om bostadsmarknaden ett skit om vad du ska göra som individuell person. I själva verket brukar jag oftast uppmuntra folk som undrar att faktiskt köpa den där bostaden.

YLE - 22 dec 15 kl. 09:37

Vem delar ut mer gratis glögg – Morris eller Jocke?

I ett försök att sprida lite julglädje beslöt vi oss för att servera lite glögg och pepparkakor på torget i Vasa. Vid det ena bordet ställde sig Jocke, född och uppvuxen i Vasa. Vid det andra bordet ställde sig Morris, född i Rwanda, bosatt i Vasa sedan fem år tillbaka.

YLE - 13 okt 15 kl. 14:12

Svenskarna diggar bandet som sjunger på vasadialekt

Mattias Björkas ler lite snett och konstaterar att man gärna tar sig en jäkel inför spelningen. Vasas flora och fauna står på Dynamos scen i Åbo och publiken består av en hel del österbottningar. Det är inte varje år som ett band som sjunger på vasadialekt uppträder i svensk tv, hyllas i svensk press och uppmärksammas av den nationella televisionens kulturnyheter.

Sydsvenskan - 07 nov 15 kl. 04:00

Jd faÖdjjafÖda

Förra veckan publicerades en artikel av författaren Jan Guillou på Aftonbladets kultursida. Han skrev bland annat att han aldrig hade haft ett homosexuellt förhållande med Leif G W Persson. Guillou hade varit föremål för satir-programmet ”Flumskolan” som samarbetar med Aftonbladets kultur-redaktion.

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 5 timmar sedan

Åkesson borde se årets Oscarsbidrag

Aftonbladet - Igår: 23:45

Vilgot: Nyanser av vitt

Aftonbladet - I förrgår: 00:00

Kinas utpressning blir väldigt pinsam

Aftonbladet - I förrgår: 23:45

Ordet du söker Peter Wolodarski är förlåt

Aftonbladet - I förrgår: 11:28

Opinionssiffrorna ger inte Åkesson makten

Aftonbladet - 15 nov 19 kl. 00:00

Malmö har alltid varit en invandrarkommun

Aftonbladet - 14 nov 19 kl. 23:45

Liberalerna sitter fast i gårdagen

Aftonbladet - 13 nov 19 kl. 23:45

Har polisen glömt Danguole Rasalaite?

Aftonbladet - 13 nov 19 kl. 16:00

De politiska tyckarna struntar i ekonominOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.