Realtid > Ekonomi

Saturday, 16 November, 22:23

Realtid - 08 nov 19 kl. 16:24

Akelius löser in samtliga preferensaktierStyrelsen i Akelius Residential Property har beslutat om en obligatorisk inlösen av samtliga preferensaktier. Totalt uppgår inlösenbeloppet till 6 545 miljoner kronor..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Akelius Residential Property

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Akelius, löserin , samtliga, preferensaktier
DI - 08 nov 19 kl. 16:11

Akelius löser in preferensaktier på 347,50 kronor

Fastighetsbolaget Akelius har beslutat om en obligatorisk inlösen av samtliga preferensaktier, som är knappt 19….

Realtid - 20 feb 15 kl. 10:00

Akelius löser miljardlån

Fastighetsbolaget Akelius löser ett obligationslån om en miljard kronor..

DI - 03 sep 14 kl. 20:04

Akelius emission går till småsparare

Finansmannen Roger Akelius jätteemission av preferensaktier riktas främst till sparkunder i Akelius Spar. "De med lägsta sparbelopp garanteras 400 aktier", säger Roger Akelius..

PrivataAffärer - 02 sep 14 kl. 08:15

Akelius ger ut preferensaktier

Fastighetsbolaget Akelius Resedential tar in minst 1,5 miljarder kr genom att emittera preferensaktier. Så här ser villkoren ut....

Affärsvärlden - 02 sep 14 kl. 07:32

Akelius emitterar preferensaktier

Akelius styrelse har beslutat att erbjuda allmänheten i Sverige och institutionella investerare att teckna preferensaktier i Akelius till en volym om 1.500 miljoner kronor..

Affärsvärlden - 26 maj 14 kl. 10:14

Stort intresse för Akelius preferensaktier

Akelius emitterar 3,4 miljoner preferensaktier för totalt 1,02 miljarder kronor. Den 5 juni förväntas preferensaktierna att noteras på Nasdaq OMX First North. Erbjudandet övertecknades ett flertal gånger.

DI - 16 sep 14 kl. 12:27

Rusning efter Akelius superaktie

Intresset för att teckna preferensaktier i fastighetsbolag är fortsatt stort. Akelius meddelade idag att bolagets emission av preferensaktier övertecknades med hela 6,5 miljarder kronor..

PrivataAffärer - 23 apr 15 kl. 07:39

Akelius erbjuder nya preferensaktier

Akelius tänker ge ut nya preferensaktier. Men den som är intresserad bör agera nu. Erbjudande gäller bara i dag och minsta teckningspost är 1 miljon kr....

DI - 23 apr 15 kl. 08:02

Akelius erbjuder nya preferensaktier

Akelius avser genomföra en nyemission av preferensaktier riktad till institutioner och private banking. Minsta teckningspost är 1 miljon kronor. Emissionsvolym och teckningskurs fastställs genom anbudsförfarande..

DI - 13 maj 14 kl. 07:35

Akelius emitterar för en halv miljard

Akelius Residential har beslutat att erbjuda allmänheten och institutionella investerare att teckna preferensaktier i bolaget till en volym om 510 miljoner kronor. Akelius har möjlighet att utöka erbjudandet till en total volym om 1.020 miljoner kronor..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 14 timmar sedan

Hur länge klarar sig nätmäklarna med fräsiga appar?

Hur länge räcker det med en fräsig app, ett boktips och har verkligen börsen ”världens bästa teknik? Det frågar sig chefredaktör Johan Såthe i veckans krönika..

Realtid - 14 timmar sedan

Två listor som många vill ha koll på

Aktiefuskande studenter, framtidens hetaste affärsjurister och mäktigast i fastighetsbranschen. Några ämnen som har lockat många läsare när Realtid går igenom veckans tio mest lästa artiklar..

Realtid - Igår: 17:04

Penningtvättsexpert: "Viktigt att agera kraftfullt"

Enligt penningtvättsexperten Göran Engvall har det satsats för lite resurser mot penningtvätt i nordiska och baltiska bankverksamheter under de senaste åren. Det har blivit bättre på senare tid, men risken är att arbetet åter blir eftersatt i en ny konjunkturnedgång..

Realtid - Igår: 17:04

Penningvättsexpert: "Viktigt att agera kraftfullt"

Enligt penningtvättsexperten Göran Engvall har det satsats för lite resurser mot penningtvätt i nordiska och baltiska bankverksamheter under de senaste tio åren. Det har blivit bättre på senare tid, men risken är att arbetet åter blir eftersatt i en ny konjunkturnedgång..

Realtid - Igår: 16:45

Här är de högst rankade affärsadvokaterna

Här är de fem affärsjurister som kollegorna helst skulle anlita.  .

Realtid - Igår: 16:50

"Jag är en otrolig vinnarskalle"

Marielle Pettersson från Lunds universitet tog hem segern när när advokatbyrån Lindahls casetävling i affärsjuridik avgjordes i Göteborg igår kväll..

Realtid - Igår: 15:41

Credit Suisse drar in bonusar

Den schweiziska banken Credit Suisse har beslutat att dra in på bonusutbetalningar till firmans investmentbankirer..

Realtid - Igår: 15:30

Åtal väckt mot 24Money – brotten har drabbat tusentals

Sex åtalade, varav en är före detta advokat, för grova bedrägerier, trolöshet mot huvudman, grovt brott, samt flera fall av grova bokföringsbrott. Brotten har drabbat tusentals småsparare..

Realtid - Igår: 14:55

”Ser stor potential att fortsätta växa”

Ilija Batljan berättar om SBB:s förvärv av Hemfosa, om möjligheterna till fler förvärv i konsolideringstider och vilka tillgångar som kommer att säljas ut. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.