Realtid > Ekonomi

Friday, 15 November, 21:53

Realtid - 08 nov 19 kl. 16:16

Enighet om momskravEU:s finansministrar kom på fredagen överens om nya krav på banker och andra betaltjänster att lämna momsuppgifter vid betalningar mellan EU-länder..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
EU

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Enighetom , momskrav
UNT - 17 jun 12 kl. 19:07

De vill vägra momskrav

I höst ska EU fatta beslut om att införa momskrav på föreningslivet. Kristdemokraterna i Uppsala protesterar och anser att Sverige ska vägra - hellre bötfällas av EU än driva in skatten..

SR - 29 jul 11 kl. 12:30

Enighet tema bakom stor demonstration i Kairo

I Kairo pågår en gigantisk demonstration igen på Tahrirtorget. Temat för dagen är enighet, men det finns samtidigt med kraven på enighet parallella krav från folk med egna intressen och egna agendor, berättar Ekots utsända reporter Katja Magnusson på plats i Kairo..

Sydsvenskan - 31 okt 12 kl. 06:30

Symbolkrig om Turkiskt nationaldagsfirandeSvårt hitta tecken på enighet

En oppositionsledare pepparsprejades under turkiska republikens 89:e födelsedag. Det urartade nationaldagsfirandet blottar landets splittring.Turkiets nationaldagsfirande i måndags var en symbolisk triumf för regeringspartiet AKP.

Kristianstadsbladet - 23 jan 14 kl. 08:00

Politisk enighet om torghandel

Arkivfoto: Annica Jönsson
Politikerna är överens. Torghandeln på Lilla Torg ska vara igång igen senast 14 februari.
I förra veckan fick tekniska nämnden hård kritik från kommunstyrelsen för hanteringen av torghandeln på Lilla Torg, vilket har lett till att handeln är stoppad under ett antal veckor.

Västerbottens Folkblad - 23 jan 14 kl. 23:00

Vad är en allians utan enighet?

Den moderatledda Alliansens verkliga styrka har varit den enighet de genom åren kunnat visa upp utåt. Plötsligt kunde de borgerliga partierna vända Socialdemokraternas klassiska kritik av splittrade borgare och undran vem de ska regera med mot Socialdemokraterna själva. Till och med namnet Alliansen signalerade enighet.

Kristianstadsbladet - 13 maj 14 kl. 20:14

Svårt nå enighet om försvaret

Försvarsberedningen har svårt att nå en bred överenskommelse om framtidens försvar.Knäckfrågan handlar om hur höjda försvarsanslag ska betalas.
Förhandlingarna mellan partierna i försvarsberedningen tog paus på tisdagskvällen för att återupptas på onsdag.

BT - 13 maj 14 kl. 20:14

Svårt nå enighet om försvaret

Försvarsberedningen har svårt att nå en bred överenskommelse om framtidens försvar. Knäckfrågan handlar om hur höjda försvarsanslag ska betalas.Förhandlingarna mellan partierna i försvarsberedningen tog paus på tisdagskvällen för att återupptas på onsdag.

TA - 13 maj 14 kl. 20:14

Svårt nå enighet om försvaret

Foto: TT
Försvarsberedningen har svårt att nå en bred överenskommelse om framtidens försvar.Knäckfrågan handlar om hur höjda försvarsanslag ska betalas.
Förhandlingarna mellan partierna i försvarsberedningen tog paus på tisdagskvällen för att återupptas på onsdag.

SmålandsPosten - 30 maj 14 kl. 07:34

Enighet kring enskilda vägar gynnar Tingsryds invånare

Centerpartiet förordar en gemensam grundsyn hos kommunens politiska partier kring värdet av en kontinuerligt god skötsel av enskilda vägar. Det är av godo liksom enighet i andra grundläggande kommunala frågor (skolfrågorna borde varit ett exempel) som ger stabilitet över tid och som tjänar innevånarna väl, skriver för Centerpartiet i Tingsryd kommun, Anna Johansson, Marie-Louise Hilmersson, Mikael Andersson och Karl-Gustav Sjökvist. Två månader har gått sedan den rådande majoriteten under braskande­ rubriker lovade pålitligt­ stöd för Tingsryds kommuns drygt 50 mil enskilda­ vägar.

HBL - 12 aug 14 kl. 03:00

Statsminister vädjar om enighet

Finländarna ska enhälligt backa upp de sanktioner som slår tillbaka mot oss, och så ska vi köpa inhemsk mat. Det är Samlingspartiets budskap inför den politiska hösten.Statsminister Alexander Stubb (Saml) undanber sig fler krav på att Finland bör vika från EU:s linje i fråga om sanktionerna mot Ryssland.

HBL - 15 mar 15 kl. 08:00

Stor enighet om att sluta ta lån

Ingen osthyvel och ingen stimulans, men fler människor i arbetslivet. Det är de borgerliga partiernas recept för att få i gång vår ekonomi. SDP och Vänsterförbundet vill däremot se mera offentliga investeringar.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 4 timmar sedan

Penningvättsexpert: "Viktigt att agera kraftfullt"

Enligt penningtvättsexperten Göran Engvall har det satsats för lite resurser mot penningtvätt i nordiska och baltiska bankverksamheter under de senaste tio åren. Det har blivit bättre på senare tid, men risken är att arbetet åter blir eftersatt i en ny konjunkturnedgång..

Realtid - 5 timmar sedan

Här är de högst rankade affärsadvokaterna

Här är de fem affärsjurister som kollegorna helst skulle anlita.  .

Realtid - 5 timmar sedan

"Jag är en otrolig vinnarskalle"

Marielle Pettersson från Lunds universitet tog hem segern när när advokatbyrån Lindahls casetävling i affärsjuridik avgjordes i Göteborg igår kväll..

Realtid - 6 timmar sedan

Credit Suisse drar in bonusar

Den schweiziska banken Credit Suisse har beslutat att dra in på bonusutbetalningar till firmans investmentbankirer..

Realtid - 6 timmar sedan

Åtal väckt mot 24Money – brotten har drabbat tusentals

Sex åtalade, varav en är före detta advokat, för grova bedrägerier, trolöshet mot huvudman, grovt brott, samt flera fall av grova bokföringsbrott. Brotten har drabbat tusentals småsparare..

Realtid - 6 timmar sedan

”Ser stor potential att fortsätta växa”

Ilija Batljan berättar om SBB:s förvärv av Hemfosa, om möjligheterna till fler förvärv i konsolideringstider och vilka tillgångar som kommer att säljas ut. .

Realtid - 7 timmar sedan

FI tredubblar insats mot penningtvätt

Jämfört med 2018 planerar Finansinspektionen att tredubbla sin förmåga inom arbetet mot penningtvätt och finansiering av terrorism fram till slutet av 2020..

Realtid - 7 timmar sedan

Anders Furuhed blir managing director på Goldman Sachs

Anders Furuhed blir managing director på Goldman Sachs och stationeras i Stockholm..

Realtid - 9 timmar sedan

Så kommer revisionsbranschen förändras

Revisionsverksamheten utgör en allt mindre del av revisionsfirmorna. Här svarar fyra experter hur de tror att revisionsbranschen kommer att utvecklas. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.