Skånskan > Opinion

Friday, 22 November, 18:49

Skånskan - 08 nov 19 kl. 16:11

Slog sönder ruta – tog p-skivakävlinge Vid 16-tiden på torsdagen drabbades en bilägare av stöld på Bruksgatan. En ruta hade slagits in. Det enda som saknades var en p-skiva..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Vid, Bruksgatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Slog, sönder, ruta, tog, p-skiva
Skånskan - 11 nov 19 kl. 17:52

Slog sönder ruta – tog p-skiva

Kävlinge Vid 16-tiden på torsdagen drabbades en bilägare av stöld på Bruksgatan. En ruta hade slagits in. Det enda som saknades var en p-skiva..

Corren - 15 jul 18 kl. 16:46

Slog sönder ruta och räddade hund

När mannen såg hur hunden led inne instängd i den varma bilen tog han saker i egna händer – och slog sönder rutan..

Västerbottens Folkblad - 14 jan 16 kl. 03:17

Man slog sönder ruta på centralstation

Vid 02.40-tiden natten till torsdagen grep en väktare en man då han slog sönder en ruta på centralstationen i Umeå. Enligt polisen så uppgav mannen att han skulle hämta sina saker som var inlåsta i byggnaden.

Alingsås tidning - 03 maj 17 kl. 13:04

Slog sönder ruta på socialen

En 18-årig kille tappade besinningen och slog sönder en ruta på socialkontoret i Vårgårda vid 10-tiden på onsdagen. Han lämnade sedan platsen. Polisen vet vem han är men har inte gripit honom ännu.

Corren - 26 mar 18 kl. 11:05

Slog sönder ruta – för att värma sig

Den 23-årige mannen virrade, efter en blöt kväll, bort sig i Mjölby och slog sönder en ruta för att kunna värma sig..

SmålandsPosten - 04 maj 18 kl. 16:20

Växjö: Irriterad nattklubbsgäst slog sönder ruta

En man i i 25-årsåldern tröttnade på att kompisarna inte kom ut från nattklubben och slog sönder en ruta. Nu döms han för tilltaget. .

Corren - 01 feb 19 kl. 05:00

Slog sönder ruta – med knytnäven

Ett vittne såg när den 23-årige mannen slog sönder en fönsterruta – med sina bara händer..

GT - 18 jan 15 kl. 23:23

Pistolman slog sönder ruta – rånade mack

En ensam gärningsman rånade under söndagskvällen en Statoil-mack i Hisings Backa. – Han slog sönder nattluckan och hotade personalen med ett pistolliknande föremål, säger Henrik Sterner, biträdande vakthavande befäl vid polisen i Västra Götaland..

Dalarnas tidningar - 13 apr 16 kl. 10:32

Slog sönder ruta i entrédörr

En man född 1997 från Ludvika var i helgen på besök i en bostad vid Tre Krokars gata. Av någon anledning ilsknade mannen till och slog sönder en glasruta i entrédörren. En polisanmälan om skadegörelse har upprättats..

DalaDemokraten - 13 apr 16 kl. 10:32

Slog sönder ruta i entrédörr

En man född 1997 från Ludvika var i helgen på besök i en bostad vid Tre Krokars gata. Av någon anledning ilsknade mannen till och slog sönder en glasruta i entrédörren. En polisanmälan om skadegörelse har upprättats..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

256 lägenheter för unga

Malmö Peab har fått uppdraget att bygga 256 mindre hyreslägenheter i centrala Malmö som främst riktar sig till unga.
– Merparten av lägenheterna kommer att vara ettor på 35 kvadratmeter, säger Linus Svensson, projektansvarig på PEAB.Beställare är fastighetsbolaget Trianon och kontraktssumman uppgår till 257 miljoner kronor.

Skånskan - 45 minuter sedan

Nya ägare till 70-talshus i Sjöbo

Sjöbo 2 295 000 kronor fick Susanna Ulla-Karin Andersson, 41, och Per-Olof Måns Persson, 27, ge för huset på adressen Kaptensgränd 2 i Sjöbo. Det 173 kvadratmeter stora huset är byggt 1974. Köpet från säljaren Jan Crister Larsson och Hanna Ulla Lisbeth Larsson blev klart i november 2019.

Skånskan - 1 timme sedan

En till sjukhus efter kollision

Två bilar kolliderade utanför brandstationen i Skurup på fredagseftermiddagen. – Skurupstyrkan har precis lämnat platsen, säger Per Holm, yttre befäl på räddningstjänsten i Skurup. Klockan 16.

Skånskan - 2 timmar sedan

Protesterar mot besparingar

Skurup Ett 70-tal äldre samlades utanför kommunhuset i går.
KPR, kommunala pensionärsrådet, överlämnade en protestlista med 270 namn som alla vill ha fler korttidsplatser och behålla Fixar-Hanna.
– Många invånare behöver henne oerhört mycket, säger ordförande Yvonne Nilsson.

Skånskan - 2 timmar sedan

Kvarngatan avstängd nästa vecka

Kävlinge På måndag stängs Kvarngatan av för genomfartstrafik. Avstängningen gäller dagtid mellan klockan 7 och 16 fram till och med fredag..

Skånskan - 2 timmar sedan

Bokfrukost på fredag

Kävlinge På fredag klockan 9-10 bjuder Kävlinge bibliotek på bokfrukost. Föranmälan gäller och biblioteket bjuder på kaffe, te och smörgås. Bokfrukosten i Löddeköpinge den 6 december är redan fullbokad..

Skånskan - 2 timmar sedan

Tipsrunda i Lödde på lördag

Löddeköpinge På lördag klockan 11-13 arrangerar Löddeköpinge bibliotek en tipsrunda för stora och små. Detta med anledning av att Solkärnan och Lödde Centrum firar 50 år.
Prisutdelning utlovas..

Skånskan - 2 timmar sedan

Ifrågasätter förlängd väg

Furulund Ett förslag till ny detaljplan i Furulund har varit ute på samråd under i juli och augusti. Det gäller en ny gatusträckning mellan Solgatan och Järnvägsgatan som blir en konsekvens av att en ny pågatågstation ska öppna i december 2020.
Några närboende ifrågasätter planen, bland annat föreslås en vändzon istället.

Skånskan - 2 timmar sedan

Rattfull körde in i fastighet

Staffanstorp En 46-åring Malmöbo har åtalats i Lunds tingsrätt för vårdslöshet i trafik och olovlig körning. Mannen hade tagit en äldre släktings bil och i somras kört på Lilla Uppåkra byväg.
Mannen hade hållit så hög hastighet att han förlorat kontrollen över bilen.

Skånskan - 3 timmar sedan

Norra stå hotas av stängning

Norra läktaren riskerar att stängas vid Europamatcher om publiken åter använder pyroteknik.
Hotet kommer från UEFA sedan MFF:s hemmamatch mot FC Köpenhamn flera gånger fått avbrytas. Det gick vilt till när Köpenhamns FC gästade Malmö FF och Stadion för gruppspelsmatch i Europa Leauge.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.