Sydsvenskan > Inrikes

Wednesday, 20 November, 01:32

Sydsvenskan - 08 nov 19 kl. 16:08

För många unga blir Muren kitsch.Nu, när de som föddes då är vuxna, går utvecklingen i fel riktning..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Muren

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: För många ungablir , Muren, kitsch
Helsingborgs Dagblad - 08 nov 19 kl. 16:08

För många unga blir Muren kitsch.

Nu, när de som föddes då är vuxna, går utvecklingen i fel riktning..

Sydsvenskan - 20 sep 11 kl. 06:30

Djuren och muren

Foto: Mia Carlsson
Madeleine Hessérus murbygge förvirrar Amanda Svensson.
I Madeleine Hessérus dystopiska andra roman, ?Staden utan kvinnor?

Kristianstadsbladet - 28 okt 14 kl. 08:39

Kitsch klar för nya "True detective"


Colin Farrell och Vince Vaughn är redan klara för huvudrollerna. Nu rapporterar Hollywood Reporter att Taylor Kitsch också kommer att göra en roll i den andra säsongen av HBO-succén "True detective".Det har länge ryktats att Kitsch ska vara med i serien men först nu bekräftar han själv uppgifterna.

Trelleborgs Allehanda - 28 okt 14 kl. 08:39

Kitsch klar för nya "True detective"


Colin Farrell och Vince Vaughn är redan klara för huvudrollerna. Nu rapporterar Hollywood Reporter att Taylor Kitsch också kommer att göra en roll i den andra säsongen av HBO-succén "True detective".Det har länge ryktats att Kitsch ska vara med i serien men först nu bekräftar han själv uppgifterna.

BT - 16 nov 14 kl. 14:02

Fler jobb i öst kan rasera den mentala muren

Det stora murfirandet i Berlin saknade den verkliga känslan, noterade en krönikör dagen efter. Kanske inte så egendomligt. Västtyskarna, de som kallas Wessis, och de forna DDR-medborgarna , de som kallas Ossis, föll visserligen i armarna på varandra när muren föll för 25 år sedan, men därefter har det varit en dyrbar historia för den gamla förbundsrepubliken c a 90 miljarder euro om året -samtidigt som det uppstått stor problem för östtyskarna.

Posh24 - 04 okt 12 kl. 19:05

Topp 10 fakta om Taylor Kitsch!

Taylor Kitsch är den snygga snubben som får möta Blake Livleys läppar i nya kriminal/drama/thrillern "Savages". Kanadensaren Taylor är skådespelare och modell. Han flyttade till New York år 2002 för att satsa på sin karriär - men visste du att han även jobbade som personlig tränare och dietist?

Helsingborgs Dagblad - 28 okt 14 kl. 08:42

Kitsch klar för nya "True detective"

Colin Farrell och Vince Vaughn är redan klara för huvudrollerna. Nu rapporterar Hollywood Reporter att Taylor Kitsch också kommer att göra en roll i den andra säsongen av HBO-succén "True detective". Det har länge ryktats att Kitsch ska vara med i serien men först nu bekräftar han själv uppgifterna..

Västerbottens Folkblad - 28 okt 14 kl. 08:40

Kitsch klar för nya ”True detective”

Colin Farrell och Vince Vaughn är redan klara för huvudrollerna. Nu rapporterar Hollywood Reporter att Taylor Kitsch också kommer att göra en roll i den andra säsongen av HBO-succén ”True detective”. Det har länge ryktats att Kitsch ska vara med i serien men först nu bekräftar han själv uppgifterna.

Kristianstadsbladet - 02 aug 12 kl. 10:19

Fönstret mot muren

I Olle Orrjes första diktsamling, ?Prosa från Zinkensdamm?, på Bonniers 1984 (efter tre titlar på Bo Cavefors bokförlag under andra hälften av sjuttiotalet) läser jag: ?

SvD - 28 okt 14 kl. 08:39

Kitsch klar för nya ”True detective”

Colin Farrell och Vince Vaughn är redan klara för huvudrollerna. Nu rapporterar Hollywood Reporter att Taylor Kitsch också kommer att göra en roll i den andra säsongen av HBO-succén ”True detective”..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Kyrkor attackerade i Nicaragua

FN uppmanar Daniel Ortegas regering i Nicaragua att få stopp på våldet i landet, då regeringstrogna har attackerat flera kyrkor. I måndags bröt sig flera personer in i en kyrka i Managua och försökte få med sig människor som strejkade där. En präst och.

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Avspärrningar vid Migrationsverket – misstänkt föremål hittat

Polisen har spärrat av ett område vid Migrationsverket på Jägersrovägen efter att man hittat ett misstänkt farligt föremål. Nationella bombskyddet är på väg till platsen..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Här är EM-slutspelet som väntar

Tjugofyra landslag, tolv värdstäder, sex grupper. Det här är EM-slutspelet som väntar på Sverige i sommar. Speldatum: Den 12 juni–12 juli.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

”Det blir inte bättre skolresultat, inte ens om stora summor delas ut”

Om pengar som morot för bättre skolresultat..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Internrevision kritiserar FI:s tillsyn

Både Swedbank och SEB utreds för bristande hantering av penningtvätt..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

The Who först ut på Music Walk of Fame

Det brittiska rockbandet The Who blev först med att hedras på Music Walk of Fame i London. En stenplatta i formen av en musikskiva har placerats ut i den musikhistoriskt tunga stadsdelen Camden. "Som Londonbor är det surrealistiskt att bli förevigade i.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

En person uppges skadad i skottlossning

En person uppges vara skadad efter en misstänkt skottlossning i stadsdelen Biskopsgården i Göteborg, skriver polisen på sin sajt. Flera personer har ringt till polisen och uppgett att de hört skott avlossas utomhus. Polis och ambulans har skickats dit..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Bilbältesanvändningen ökar – men inte överallt

Andelen svenskar som använder bilbälte ökar, och kvinnor är bättre än män på att spänna fast sig. Låga bilbältessiffror på glesbygden bidrar dock till att Sveriges mål – högst 220 omkomna i trafiken – riskerar att missas nästa år. I sin årliga rapport ö.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Konsulter väljer tåget: ”Mer arbetseffektivt”

Affärsresandet med tåg har ökat enligt SJ. Två företag som minskat flygresandet och i högre utsträckning väljer tåget är Combitech och Sweco. De båda teknikkonsultbolagen lyfter fram klimatet som en viktig anledning till förändringen.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Första operan i Turkmenistan – på 19 år

En operaföreställning har haft premiär i Turkmenistans huvudstad Asjchabad för första gången på 19 år. År 2001 förbjöd dåvarande president Saparmurat Nijazov såväl opera som ballett från att framföras i landet, i syfte att värna den turkmeniska kulturen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.