Barometern > Nyheter

Monday, 18 November, 17:49

Barometern - 08 nov 19 kl. 15:59

Uppmanar kommunen att laga trasig brygga och städa uppTräpålarna på den norra träbryggan vid Brädholmen har börjat ruttna. Det påstår en privatperson som nu uppmanar kommunen att åtgärda problemet snarast möjligt..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Brädholmen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppmanar, kommunenatt , laga, trasig, bryggaoch , städaupp
Sydöstran - 01 okt 15 kl. 06:00

Uppmanar kommunen att skyddsmärka hus

De tidstypiska 60-talshusen i Vilboken har ett skyddsvärde. Så pass att länsstyrelsen nu uppmanar kommunen att q-märka de fem trevåningsbostäderna i den nya detaljplanen..

IDG - 07 nov 13 kl. 15:04

Blogg: Lätt att laga trasig Nexus 5

Ifixit plockar isär ännu en enhet och lyckas visa hur insidan av Nexus 5 ser ut. Ifixit visar att komponenterna är någorlunda modulära, vilket betyder att du utan några större problem kan laga din Nexus 5 om den skulle gå sönder. Så länge det inte gäller skärmen..

Barometern - 25 jul 18 kl. 16:34

Uppmanar kommunen att stänga skolor

Kommunen har i ett meddelande uppmanats att stänga skolor och förskolor på grund av en man som ska besöka kommunen..

Barometern - 24 jul 19 kl. 16:31

Sveaskog uppmanar kommunen att åtgärda nedskräpning

Sveaskog har gjort en polisanmälan om nedskräpning på en av deras fastigheter i Oskarshamns kommun. Nu uppmanar Sveaskog också Oskarshamns kommun att åtgärda nedskräpningen..

Expressen - 10 aug 17 kl. 13:48

Konsultjätten uppmanar kommunen att mörka

Göteborgs kommun tyngs av mångmiljonrullningen till dyra så kallade stafettsocionomer. Nu vill ett av de största konsultbolagen, Dedicare, få kommunen att mörka för skattebetalarna vad deras socionomer kostar. Trots att samma typ av uppgifter bedömdes som offentliga av kammarrätten i Göteborg - så sent som i maj.

SmålandsPosten - 22 nov 17 kl. 17:38

Pensionärsföreningar uppmanar kommunen att dela ut halkskydd

Gör som grannkommunerna och dela ut gratis halkskydd till pensionärer. Det är en uppmaning som pensionärsföreningar i Uppvidinge riktar till kommunen..

GöteborgsPosten - 11 mar 18 kl. 09:50

Uppmanar kommunen: Bevara saltfabriken!

Varför tar inte kommunen hänsyn till saltfabriken i planförslaget för Canning? För arkitekterna P-O Lindberg och Terje Tollefsen är det obegripligt..

Trelleborgs Allehanda - 09 maj 12 kl. 17:02

Svårt få lov att laga trasig mur

Servicenämnden tog på sitt sammanträde på tisdagen upp problemet med att muren vid Smygehuks fyrplats håller på att vittra sönder.
Frågan väcktes av ett medborgarförslag som framförde tanken att riva delar av den gamla muren och bygga en ny och fräsch, samt renovera resten av muren. Servicenämnden har undersökt saken, men det visar sig att Riksantikvarieämbetet kan ha synpunkter på vad man får göra med muren, eftersom fyrplatsen klassas som övriga kulturhistoriska lämningar.

Helsingborgs Dagblad - 17 feb 13 kl. 19:00

Dykfartyg ska laga trasig kabel

En söndrig kabel är anledningen till två danska fartygs närvaro mitt i Sundet utanför Helsingborg..

DI - 09 sep 13 kl. 18:10

Svårt laga trasig a-kassa

Regeringens ungdomspaket på 3,1 miljarder var till större delen en återställare av en a-kassereform som gått snett. Men trots att regeringen backar bandet tror bedömare att det blir svårt att få tillbaka tappade medlemmar..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Ståhls DL-kamp: "Man ska ha med alla grenar"

Daniel Ståhl har inlett ett fackligt arbete för att försöka få tillbaka diskusens Diamond League-status. På lördag ska han diskutera med amerikanska trestegsstjärnan Christian Taylor i Monaco..

Barometern - 15 minuter sedan

Observatörer: Vitryskt val var odemokratiskt

Parlamentsvalet i Vitryssland saknade respekt för det demokratiska systemet, säger valobservatörer efter söndagens val..

Barometern - 45 minuter sedan

Han stod öga mot öga med med vildsvinet: ”Jag skrek högt”

Nyligen bökade vildsvin sönder Tony Arnells gräsmatta i Madesjö. Han har också fått närkontakt med ett stort vildsvin bakom garaget. – Jag skrek högt och då frustade djuret till och sprang in i skogen, berättar han..

Barometern - 45 minuter sedan

Tussilago tillbaka med ny musik

Barometern - 30 minuter sedan

Estländsk brottsutredning mot Swedbank

Det har under en inspektion av Swedbank i Estland framkommit tecken på att det har begåtts brott i Swedbanks estniska verksamhet, skriver Estlands finansmyndighet i ett pressmeddelande. Swedbanks aktie sjunker med 2,3 procent efter beskedet..

Barometern - 45 minuter sedan

Skadekris i Rögle – öppnar för att värva

Topplaget Rögle har drabbats av en skadekris i SHL. Duon Craig Schira och Mattias Sjögren är borta i en månad, medan landslagsforwarden Dennis Everberg åkt på ett bakslag med sin hjärnskakning. Nu öppnar klubben för att värva, skriver ..

Barometern - 1 timme sedan

Många ville se hyllningen till Beethoven men fick vända i dörren

Kalmar musikvecka har bjudit på ett flertal konserter och på upploppet bjöds det på en kväll med Beethoven. Många ville gå på konserten på slottet men det blev snabbt fullsatt och hundratals fick vända i dörren..

Barometern - 1 timme sedan

Kanye West sätter upp opera

Barometern - 1 timme sedan

Glasvåld mot anställd på behandlingshem

En patient på ett behandlingshem är misstänkt för att ha misshandlat en anställd..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.