FriaTider > Nyheter

Thursday, 14 November, 04:44

FriaTider - 08 nov 19 kl. 16:04

SD-motion går igenom: Skaka hand för att få jobb
Läs mer på FriaTider

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SD-motion, går, igenom, Skaka, handför att , , jobb
Skånskan - 17 sep 19 kl. 15:29

Kommunstyrelsens förslag gick igenom

Kävlinge Under måndagens Kommunfullmäktige (KF) gick alla Kommunstyrelsens förslag igenom, utom en motion som bordlades.
– Det gick smidigt, det var inte många kontroversiella motioner, säger Pia Almström (M), kommunstyrelsens ordförande.På måndagen hölls terminens första Kommunfullmäktige i Kävlinge.

YLE - 07 mar 17 kl. 09:48

Regelbunden motion räddade Maria

Årskiftet 2011-2012 blev startskottet för ett hälsosammare liv för Maria Knuts. Då visade vågen 105 kg och det fanns orsak till att börja se över levnadsvanorna. På sex månader gick Knuts ner 40 kg och sedan september år 2012 har hon tränat tillsammans med personliga tränaren Jucci Hellström.

Skånskan - 08 nov 19 kl. 17:03

Vill tvinga personalen skaka hand

Trelleborg Efter initiativ från Sverigedemokraterna vill Moderaterna i Trelleborg nu tvinga kommunens personal att ta i hand. Fackförbundet Kommunal är av en annan åsikt.Det hela tog sin start med en motion från Sverigedemokraternas oppositionsråd i Trelleborg om att personal som ”av religiösa eller kulturella skäl vägrar att hälsa på motsatta könet genom traditionell handhälsning” inte ska anställas, rapporterar Trelleborgs Allehanda.

Alliansfritt Sverige - 17 dec 12 kl. 16:03

Dålig moderat motion om att stoppa dåliga motioner

METAMOTION. Den moderate riksdagsledamoten Anti Avsan har skrivit en debattartikel och en motion om att dåliga motioner helt enkel bör förhindras för att det slösar med riksdagens tid och resurser:
I den digra skörden av inkomna motioner återfinns förhållandevis många motioner med påtagliga kvalitetsproblem. Många motioner håller helt enkelt uppenbart låg kvalitet.

BT - 04 mar 13 kl. 13:25

Låt inte handikapp hindra motion

Det är nästan tio gånger så vanligt med ohälsa bland personer med funktionsnedsättning som bland den övriga befolkningen. Vi kan inte utesluta att en ?bidragande orsak är bristande fysisk aktivitet.

Dagen - 09 nov 19 kl. 16:45

Han fick igenom sin KD-motion från äldreboendet

"Fantastiskt" säger 82-årige Kurt Arnaryd från äldreboendet Hilleborg i Gävle om att hans motion om rut-avdrag för gravvård gick igenom på Kristdemokraternas riksting..

Skånskan - 26 apr 16 kl. 10:48

Nej till motion om insamling av pengar i Eslöv

ESLÖV Sverigedemokraterna fick inte igenom sin motion om insamling av pengar när Eslövs kommunfullmäktige sammanträdde på måndagskvällen. SD hävdade under debatten att det inte alls handlade om förbud mot tiggeri – och slapp kallas ”fascister” sedan ordföranden Cecilia Lind ingripit.SD-motionen handlade mycket om tiggare och hur det hela är organiserat och hur utländska ligor styr upp det hela.

Nya Wermlands Tidningen - 29 apr 18 kl. 09:52

Bra motion inte antagen

Trots att alla talare uttryckte sig positivt om Eva Wiklanders (L) motion om att installera en fallskyddsanläggning gick den ändå inte igenom. Och motionären själv valde att citera Nalle Puh..

Dalarnas tidningar - 25 nov 14 kl. 16:15

Centern fick igenom egen motion

I Centerpartiets nya roll som stödparti för den rödgröna landstingsledningen verkar vägen vara öppen för partiet att få igenom egna förslag i landstinget. Under tisdagen fick centern igenom motionen "Sociala hänsyn vid upphandlingar" i landstingsfullmäktige..

BT - 07 okt 12 kl. 08:43

S flitigast motionärer i sjuhärad

Under fredagen när årets allmänna motionstid i riksdagen gick ut hade sammanlagt drygt 3 200 motioner lämnats in. Bland Sjuhärads riksdagspolitiker lade S 38 och M 28 motioner. De främsta motionärerna bland riksdagspolitikerna från Sjuhärad var Jan Ericson (M) och Phia Andersson (S) som under året har sina namn på 23 motioner vardera.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.