YLE > Finland

Tuesday, 12 November, 12:44

YLE - 08 nov 19 kl. 15:54

Poststrejken kan leda till två veckors frist för en del av Riksfogdeämbetets klienterRiksfogdeämbetet förbereder sig på poststrejken genom att skjuta upp utskickandet av betalningspåminnelser. Poststrejken bryter ut på måndag och pågår två veckor..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Riksfogdeämbetets

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Poststrejkenkan , ledatill , två, veckors, fristför en , del av Riksfogdeämbetets klienter
BT - 01 feb 13 kl. 09:26

Tänk långsiktigt om arbetstiden

Arbetsgivarens ansvar att leda och fördela arbetet blir ännu viktigare i ett arbetsliv där gränserna mellan arbete och fritid suddas ut och där arbetsbelastningen stadigt ökar när färre ska göra mer på ett effektivare sätt, skriver Per-Anders Larsson. Att ha tjänstesamtal efter kontorstid eller kolla mejlen före frukost är vardag för många idag. Tjänstemännens arbetssituation är i ständig förändring, gränsen mellan arbete och fritid blir allt otydligare.

Kristianstadsbladet - 19 jun 14 kl. 09:09

Bois räckte inte till mot serieledarna

Kristianstad BoIS hade serieledarna i brygga men laget lyckades inte, trots flera chanser, komma över bron och in i mål förrän det var för sent.Kristianstads BoIS hade serieledarna i brygga men laget lyckades inte, trots flera chanser, komma över bron och in i mål förräns det var försent.
– Detta var riktigt tungt, jag tycker att vi spelar bra men vi saknar det lilla extra i avsluten, säger Kujtim Muqa, tränare i BoIS.

YLE - 11 maj 17 kl. 15:25

Historiskt avtal för bättre politiskt klimat på Kimitoön

Kimitoöns nyvalda politiker har kommit överens om en rad viktiga frågor samt hur platserna i det nya kommunfullmäktige fördelas mellan partierna. Politikerna lovar försonligare tongångar än tidigare i fullmäktigesalen. Det var Svenska folkpartiets Jan-Erik Enestam som tog initiativet till att öns partier skulle försöka enas om ett gemensamt program.

Kristianstadsbladet - 28 jun 13 kl. 11:00

De fick sommarjobb efter praktiken

Foto: Lasse Ottosson
Praktikplatsen på Immelns kanotcenter ledde till sommarjobb för Sara Ahlin och Rasmus Ellertsson.
? Jag såg möjligheten och tog chansen direkt, säger 23-årige Rasmus Ellertsson från Njura som i höstas läste i tidningen om det nya projektet för arbetslösa ungdomar som skulle starta.

YLE - 26 nov 13 kl. 04:00

Tio studiepoäng blev systemfel

För att få fullt studiestöd räcker det med att en studerande får 45 studiepoäng, medan hans eller hennes högskola skulle behöva tio poäng mer för att nå upp till den statliga finansieringens gräns. Fixa högskolan Den här artikeln är en del av Svenska Yles första öppna granskning Fixa högskolan Vi synar de svensk- och tvåspråkiga yrkeshögskolorna och universiteten i Finland under två veckors tid (25.11-5.

PrivataAffärer - 22 maj 19 kl. 11:55

Analys: 500 miljoner nya dollar räcker inte för Veoneer

Det hävdar Deutsche Bank, som läst bolagets rapportering till amerikanska myndigheter (”S1 filing”) och som upprepar sin säljrekommendation för aktien. ”Baserat på S1-rapporten ser vi tydligare tecken på att de 500 miljoner dollarna inte kommer att vara nog. Vi tror att detta innebär att nytt kapital kan krävas nästa år”, skriver bankens analytiker.

Trelleborgs Allehanda - 18 feb 11 kl. 10:45

På jakt efter handbollstalanger

Vi har hela programmet. Bland aktiviteterna hittar du lilla handbolls-VM.
Idrottsläraren Dan Balldin samlar eleverna efter gymnastikpasset.

Sydsvenskan - 10 mar 11 kl. 06:30

Nyfödd oppisition lockar maktspelare

Muammar Kaddafi påstod i statlig tv i går att de libyska revoltörerna är förvirrade ungdomar som "fö?
Muammar Kaddafi påstod i statlig tv i går att de libyska revoltörerna är förvirrade ungdomar som ?förletts av EU och al-Qaida?.

VA - 27 apr 11 kl. 15:58

"Vi har gjort vad vi kunnat för Saab"

27 april Saab Automobiles ledning arbetar desperat vidare för att få nya finansieringar till företaget ? bland annat i Kina. ?

Sydsvenskan - 27 apr 11 kl. 15:47

Olofsson: "Gjort vad vi kunnat"

Foto: Scanpix
Saabs ledning arbetar desperat vidare för att få nya finansieringar till företaget. Samtidigt som diskussionerna med EIB fortsätter förs även intensiva samtal "med flera kinesiska bilföretag", uppger Saab.
Saab Automobiles ledning arbetar desperat vidare för att få nya finansieringar till företaget ?

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

Live: Postanställda demonstrerar mot planer på nya arbetsvillkor

Postanställda ordnar nu en demonstration under poststrejkens andra dag. Demonstranterna protesterar mot bolaget Postis planer på nya arbetsvillkor..

YLE - 1 timme sedan

Räddningsverket larmades till fabrik i Bäljars i Karis mitt i natten - befarad kemikalieolycka visade sig vara vattenläckage

På efternatten på tisdagen larmades räddningsverket till en fabrik i Bäljars i Karis. Olyckan rubricerades som en kemikalieolycka, men då brandkåren kom till platsen kunde man konstatera att det var frågan om en översvämning i en av fabrikens lokaler..

YLE - 1 timme sedan

JHL:s stödstrejk påverkar tågunderhållet nästa vecka

JHL stödjer Post- och logistikunionen PAU:s arbetskonflikt med en strejk som påverkar järnvägarnas godstrafik. Stödstrejken inleds den 19 november..

YLE - 2 timmar sedan

Kvinnors pensioner i genomsnitt en femtedel lägre än männens

Brister i jämställdhet på arbetsmarknaden och den ojämna fördelningen av omsorgsansvaret är de största bakomliggande orsakerna till pensionsskillnaderna, visar en ny rapport av Pensionsskyddscentralen..

YLE - 2 timmar sedan

Finferries beställer ny hybridfärja till Åland – byggs på varv i Polen

Redieriet Finferries beställer en ny hybridfärja, som ska trafikera på Föglörutten på Åland. Färjan ska byggas på det polska varvet Crist, där även landsvägsfärjan Elektra byggdes..

YLE - 7 timmar sedan

Språkkolumnen: Under 2020-talet kommer jag sluta använda att

Finlandssvenskar petar ibland in för många "att" i sina texter. Språkvårdaren Minna Levälahti ger exempel där det är okej att utelämna "att" och där man bör göra det..

YLE - 4 timmar sedan

OP meddelar om uppsägningar: 270 jobb försvinner

Bankkoncernen OP:s samarbetsförhandlingar har avslutats. 460 jobb försvinner, men samtidigt kommer 190 arbetstillfällen att tillsättas..

YLE - 4 timmar sedan

OP meddelar om stora uppsägningar: 460 arbetsuppgifter försvinner

Bankkoncernen OP meddelar att den avslutat sina samarbetsförhandlingar..

YLE - 5 timmar sedan

Undersökning: Fler tonåringar prövar på cannabis, fler är helnyktra

En europeisk enkät bland skolungdomar i femton till sexton års åldern visar att det blivit vanligare att finländska elever prövat på cannabis sedan den förra rusmedelsenkäten gjordes för fyra år sedan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.