Realtid > Ekonomi

Friday, 15 November, 21:54

Realtid - 08 nov 19 kl. 15:45

Setterwalls vinner skadeståndsmålSetterwalls krävdes på 75 miljoner kronor för att ha lämnat felaktig skatterådgivning till HSB. Nu meddelar Högsta domstolen att advokatbyråns rådgivning inte var oaktsam..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
HSB, Högsta

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Setterwalls, vinner, skadeståndsmål
Realtid - 14 nov 18 kl. 13:38

HD tar upp skadeståndsmål mot advokatbyrå

Högsta domstolen har beviljat prövningstillstånd i skadeståndsmålet mot Setterwalls advokatbyrå i Malmö. Skriftväxlingen i HD kommer att inledas inom kort. .

DI - 27 feb 19 kl. 12:19

Bayer utlovar ”resolut” försvar i skadeståndsmål mot cancersjuka

Läkemedelsbolaget Bayer lovar att man kommer fortsätta att försvara sig "resolut" i ett ökande antal skadeståndsmål som bolaget dragits in i efter att ha köpt amerikanska Monsanto, som bland annat producerar bekämpningsmedlet Roundup..

Realtid - 17 apr 14 kl. 11:34

Revisor vinner skadeståndsmål i HD

Vägledande dom för revisorer..

Kristianstadsbladet - 10 okt 13 kl. 14:14

HD avvisar skadeståndsmål


Fyra barn efter en 52-årig man som mördats får nöja sig med 50 000 kronor i skadestånd. Fallet har blivit mycket uppmärksammat eftersom det rörde ett gammalt mord i Skaraborg som klarades upp först 13 år efter att det begicks.En 36-årig man dömdes i somras till åtta års fängelse för mordet.

BT - 10 okt 13 kl. 14:16

HD avvisar skadeståndsmål

Fyra barn efter en 52-årig man som mördats får nöja sig med 50 000 kronor i skadestånd. Fallet har blivit mycket uppmärksammat eftersom det rörde ett gammalt mord i Skaraborg som klarades upp först 13 år efter att det begicks. En 36-årig man dömdes i somras till åtta års fängelse för mordet.

UNT - 10 okt 13 kl. 14:14

HD avvisar skadeståndsmål

Fyra barn efter 52-årig man som mördats får nöja sig med 50 000 kronor i skadestånd. Högsta domstolen avvisar begäran om 150 000 kronor i högre skadestånd i det uppmärksammade Skaraborgsfallet. Och då gäller hovrättsdomen.

NT - 10 okt 13 kl. 14:14

HD avvisar skadeståndsmål

Fyra barn efter en 52-årig man som mördats får nöja sig med 50 000 kronor i skadestånd. Fallet har blivit mycket uppmärksammat eftersom det rörde ett gammalt mord i Skaraborg som klarades upp först 13 år efter att det begicks..

SvD - 10 okt 13 kl. 14:14

HD avvisar skadeståndsmål

Fyra barn efter 52-årig man som mördats får nöja sig med 50 000 kronor i skadestånd..

NSD - 10 okt 13 kl. 14:14

HD avvisar skadeståndsmål

Fyra barn efter en 52-årig man som mördats får nöja sig med 50 000 kronor i skadestånd. Fallet har blivit mycket uppmärksammat eftersom det rörde ett gammalt mord i Skaraborg som klarades upp först 13 år efter att det begicks..

E24 - 15 jun 15 kl. 13:43

HD bifaller inte Qvibergs krav att avvisa skadestånd

Högsta domstolen, HD, har fattat beslut i den så kallade avvisningsfrågan i skadeståndsmålet, där Mats Qviberg, KPMG och övriga motparter har begärt att HQ:s skadeståndsmål ska avvisas..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 4 timmar sedan

Penningvättsexpert: "Viktigt att agera kraftfullt"

Enligt penningtvättsexperten Göran Engvall har det satsats för lite resurser mot penningtvätt i nordiska och baltiska bankverksamheter under de senaste tio åren. Det har blivit bättre på senare tid, men risken är att arbetet åter blir eftersatt i en ny konjunkturnedgång..

Realtid - 5 timmar sedan

Här är de högst rankade affärsadvokaterna

Här är de fem affärsjurister som kollegorna helst skulle anlita.  .

Realtid - 5 timmar sedan

"Jag är en otrolig vinnarskalle"

Marielle Pettersson från Lunds universitet tog hem segern när när advokatbyrån Lindahls casetävling i affärsjuridik avgjordes i Göteborg igår kväll..

Realtid - 6 timmar sedan

Credit Suisse drar in bonusar

Den schweiziska banken Credit Suisse har beslutat att dra in på bonusutbetalningar till firmans investmentbankirer..

Realtid - 6 timmar sedan

Åtal väckt mot 24Money – brotten har drabbat tusentals

Sex åtalade, varav en är före detta advokat, för grova bedrägerier, trolöshet mot huvudman, grovt brott, samt flera fall av grova bokföringsbrott. Brotten har drabbat tusentals småsparare..

Realtid - 6 timmar sedan

”Ser stor potential att fortsätta växa”

Ilija Batljan berättar om SBB:s förvärv av Hemfosa, om möjligheterna till fler förvärv i konsolideringstider och vilka tillgångar som kommer att säljas ut. .

Realtid - 7 timmar sedan

FI tredubblar insats mot penningtvätt

Jämfört med 2018 planerar Finansinspektionen att tredubbla sin förmåga inom arbetet mot penningtvätt och finansiering av terrorism fram till slutet av 2020..

Realtid - 7 timmar sedan

Anders Furuhed blir managing director på Goldman Sachs

Anders Furuhed blir managing director på Goldman Sachs och stationeras i Stockholm..

Realtid - 9 timmar sedan

Så kommer revisionsbranschen förändras

Revisionsverksamheten utgör en allt mindre del av revisionsfirmorna. Här svarar fyra experter hur de tror att revisionsbranschen kommer att utvecklas. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.