Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Sunday, 17 November, 18:47

Trelleborgs Allehanda - 08 nov 19 kl. 15:36

Proffsen som håller Sverige uppeVi har alla stött på dem. De där människorna som på ett omedelbart och självklart sätt inger förtroende. Har man tur dyker de upp när man behöver dem som mest. Det hände mig senast förra veckan. Min räddande ängel kom från från Väckelsång.
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Sverige, Väckelsång

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Proffsensom , håller, Sverige, uppe
YA - 08 nov 19 kl. 15:36

Proffsen som håller Sverige uppe

Vi har alla stött på dem. De där människorna som på ett omedelbart och självklart sätt inger förtroende. Har man tur dyker de upp när man behöver dem som mest.

Dagens PS - 28 apr 17 kl. 10:38

Proffsen manar: Haka på börsrallyt

Enligt en ny allokeringsstrategi från Nordea, som Di refererar till, är det läge för börsspekulanter att ”hänga på tåget”. Dock avråder experterna investerare från exponering mot USA medan Europa anses hyperattraktivt – med reservation för svenska aktier. ”Sverige har förutsättningar men värderingen är något hög och vinsterna räcker inte ända fram”, skriver Nordeas analytiker, uppger Di, som konstaterar att företagens vinster nu växer i en takt som saknar motstycke under senaste åren.

Sydsvenskan - 18 apr 16 kl. 11:23

NHL-proffsen med i Rysslandsmatcher

De fyra NHL-proffsen som tackat ja till VM-spel finns med i truppen till Tre Kronors landskamper mot Ryssland den här veckan. Det är målvakten Jacob Markström, backen Adam Larsson och forwardarna Mikael Backlund och Alexander Wennberg.Truppen innehåller även fler spelare från KHL och den schweiziska ligan samt spelare från de SHL-lag som spelat färdigt i slutspelet.

Kristianstadsbladet - 01 dec 11 kl. 10:14

Proffsen pallade för trycket

Foto: Peter Åklundh
Målvakterna de enda som imponerade inför storpubliken.
KRISTIANSTAD. 4 143 åskådare tittade på när Ystads IF besegrade IFK Kristianstad med 21?

DrivaEget - 25 jul 16 kl. 15:33

Rekrytera som proffsen

 Personal  Att anställa en ny medarbetare kan vara det viktigaste och största beslutet du tar i ledarskap. För småföretag är varje anställd en stor utgift – men när du gör rätt kan den nya medarbetaren förvandla hela ditt företag. Här är tipsen för en perfekt rekrytering.

SVT Debatt - 28 dec 13 kl. 06:00

Skolan är en ödesfråga för Sverige

DET POLITISKA ÅRET 2013 När kunskapsresultaten i de svenska skolorna sjunker dramatiskt – Sverige har sämst kunskapsutveckling i hela OECD – är det hög tid att inse att nyckeln till en skola som ser och hjälper varje elev att nå sin fulla potential är lärare som kan fokusera på undervisningen. Lärarnas administration måste minska. Men framförallt måste regeringen sluta sänka skatter på bekostnad av skolan.

Dagens PS - 06 okt 17 kl. 09:02

Proffsen: Aktierna du bör tanka i rallyt

Tipsar om köp- och säljcase. Läge att skugga råden? Maria Landeborn, sparekonom på Skandia, rekommenderar aktiesparare att satsa på spelbolag.

Dagens PS - 05 jul 19 kl. 07:38

Klockslagen proffsen inte missar i dag 5 juli

BÖRS
Rapporter 07:00 Diös, 07:30 Fabege, 10:00 Industrivärden, Seatwirl Corporate Actions Prostalund första dag för handel på First North efter byte från Spotlight Övriga händelser 11:00 SAS passagerarstatistik Utländska övriga händelser 08:00 Finnair passagerarstatistik MAKRO 00:30 Japan hushållens konsumtion
06:00 Sverige husprisindex Mäklarstatistik bostadspriser
07:00 Estland KPI
08:00 Danmark industriproduktion
08:00 Norge industriproduktion
08:00 Tyskland industriorder
08:45 Frankrike handelsbalans
09:00 Spanien industriproduktion
09:00 Österrike grossistpriser preliminär
09:30 Storbritannien husprisindex Halifax
09:30 Sverige industriorder
09:30 Sverige statens betalningar
09:30 Sverige industriproduktion
12:00

Cornucopia - 27 maj 18 kl. 19:27

Naivt att amatörer ska sköta totalförsvaret - krigsplacera proffsen i sina ordinarie jobb

Värnpliktsromantikerna, som drömmer om det gamla pappersbaserade invasionsförsvarets storhetstid, verkar ofta förorda att amatörer via pliktplacering ska ta hand om svenskt totalförsvar. Men en tvångsplacerad person kan knappast nå samma kompetens som den som utför en tjänst till vardags. Sverige bör se över vad för arbetsgivare och arbetsplatser som är totalförsvarskritiska och krigsplacera personalen i sina ordinarie jobb, istället för att ersätta dem med amatörer.

Dagens PS - 18 jan 18 kl. 09:18

Proffsen: Högriskaktier som är värda en chans

Börsexperterna Jonas Olavi och Mattias Eriksson tipsar om högriskaktier i Dagens industri. Olavi som är nordisk allokeringschef på Alfred Berg lyfter inledningsvis fram Ericsson där potentialen ligger i den pågående omställningen till att fokusera på hårdvaran. Den andra aktien Olavi väljer att lyfta fram är Cherry.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Sturup: Mindre plan fick nödlanda

Ett flygplan råkade ut för ett haveri på landningsbanan på Sturups flygplats på söndagseftermiddagen..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Fullsatt när legendaren hyllades

Det var fullt till bredden i Kosta Folkets Hus när den årliga höstkonserten arrangerades. Den tidigare dirigenten Robert Sjölin hyllades efter sin bortgång. – Det känns väldigt fint att få uppleva den här kvällen, säger Robert Sjölins döttrar Camilla Hallgren och Carola Loeve.

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Borgentrio har kvalat in till SM

Borgentrion Leif Nilsson, Emil Wohlin och Ola Karlsson kom tvåa i DM och har därmed kvalificerat sig till SM för tremannalag..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Klart: Säkrare gångväg till rättspsyk 2020

Snart kommer den osäkra trafiksituationen på vägen till rättspsyk att bli bättre. 2020 ska en ny gång- och cykelväg anläggas längs den södra delen av Mellanköpingevägen..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Hela frölagret förlorat vid branden – ”Den här säsongen är spolierad”

Lindbloms frö och trädgårds fyrlängade gård utanför Kivik totalförstördes vid branden. – Hela den här säsongen är spolierad, säger ägaren Leif Lindblom..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Christine från Falsterbo bakar i Go´kväll – ”Behöver lyftas”

I fjor kom Christine Heger i Falsterbo, ut med boken Fullkorn. Den 22 november medverkar hon i SVT:s Go´kväll, för att sprida kunskap om fullkornets alla fördelar, från norr till söder..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Nytt ridhus dröjer i Kyrkoköpinge

Målet var från början att det nya ridhuset i Kyrkoköpinge skulle ha stått klart i somras, allra senast till vintern. Men nu ser det ut som att bygget dröjer..

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Trelleborgaren som lever sin fotbollsdröm i London

När Frida Fagerlund var ung skrev hon att hon ville bli sportjournalist, gärna på Sportbladet. Så blev det. Nu lever trelleborgaren drömmen i London, där hon bevakar engelsk fotboll..

Trelleborgs Allehanda - 10 timmar sedan

Fyrlängad gård står i lågor

En fyrlängad gård strax norr om Kivik brinner. En förbipasserande larmade räddningstjänsten strax efter halv åtta på söndags morgonen. Hela fastigheten hotas av branden..

Trelleborgs Allehanda - 13 timmar sedan

Öppet för julbord på julafton

När julen väl är kommen brukar julborden vara avätna ute på restaurangerna. Men på Smygehus satsar man i år på julbord även på själva julafton. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.