Dagensanalys.se > Ekonomi

Thursday, 14 November, 04:38

Dagensanalys.se - 08 nov 19 kl. 15:38

Statista drar fram 230-sidor lång rapport om vår digitala ekonomiOm du vill se grafer om gaming, streaming, fintech, media, sharing och mer ska du absolut ladda hem den här rapporten. Allt du behöver veta om den digitala ekonomin. Det är ändå helg snart så vad ska du annars göra med din tid än att lusläsa rapporten Digital Economy 2019. När du sedan kommer tillbaka på jobbet på måndag morgon kommer du ha bättre koll än alla där. Du kan skryta i fikarummet att du minsann läste 230-sidor lång rapport [. ] Inlägget Statista drar fram 230-sidor lång rapport om vår digitala ekonomi dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Digital Economy, Statista, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Statistadrar fram , 230-sidor, lång, rapportom vår , digitala, ekonomi
Sydsvenskan - 29 nov 11 kl. 12:25

Breivik var psykotisk

Anders Behring Breivik var inte tillräknelig när han begick massmorden. Det konstaterar den rättspsykiatriska undersökningen av massmördaren som i dag lämnades till Oslos tingsrätt.
Anders Behring Breivik var inte tillräknelig när han begick massmorden.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Två ägg diskuterar: Telias köp av Bonnier Broadcasting oroar

Telia har fått godkänt av EU att köpa Bonnier Broadcasting vilket inkluderar TV4, MTV och Cmore. En megaaffär på 9,2 miljarder kronor. Sunny: Tror du att det är många som ens tänker på att det är Staten som köper TV4?

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Afrikanska innovationsveckan 2019 lanseras i Etiopien

Afrikanska innovationsveckan (AIW) gick av stapeln den 28e oktober 2019 och är den första av sin sort. Hundratals unga innovatörer från Afrika och de nordiska länderna träffades i Etiopiens huvudstad, Addis Ababa, för att bygga nätverk och dela med sig av sina ambitioner. Eventet är tänkt som en plattform för innovativa start-ups som kommer att påverka livet för miljontals afrikaner.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Smart klimatkontroll nyckeln till en grön framtid

Web Summit i portugisiska Lissabon är över för i år. Bland talarna märktes Toon Bouten som är vd för Tado – ett företag som tillverkar smarta produkter för klimatkontroll i hemmet. Huvudbudskapet från honom var att omställningen till ett klimatneutralt samhälle angår oss alla – och att resan mot en grönare framtid börjar i våra hem.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Vad blir årets julklapp 2019?

Minns ni wokpannan (1990), det elektroniska husdjuret (1997) och kokboken (2002)? Eller den färdigpackade matkassen som hamnade överst 2011? Nästa vecka, onsdag 20 november, utser HUI årets julklapp och det är nu över trettio år sedan första gången årets julklapp utsågs.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Jag visste det – unga textar hellre än ringer

När jag försöker få tag på min dotter med röstsamtal så är det i princip omöjligt. Men så fort jag textar får jag svar. Tänkte att det kanske är bara jag och hon, men nu visar det sig att vi är inte ensamma om att ha den här problematiken.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Facebook sätter en gräns på hur många annonser en sida kan ha aktiva under 2020

I en uppdatering av Graph and Marketing API meddelar Facebook att de kommer implementera en övre gräns på hur många aktiva annonser en sida kan ha samtidigt. Facebook förklarar: ”In mid-2020, we are implementing a limit on the number of ads each Page can run at the same time. The ad limits will impact just a small percentage of advertisers, and we plan to share more details about the limits early next year.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Allt fler föredrar mobilen för att shoppa online

Mer än var fjärde svensk föredrar sin smartphone framför datorn när de ska handla online – en ökning med 150 procent på två år. Köp i mobilen står nu för över en tredjedel av e-handeln i Norden. Det visar en ny undersökning från revisions- och konsultbolaget Deloitte.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Telenor rasar över Telias köp av Bonnier Broadcasting

Telias förvärv av Bonnier Broadcasting kan komma att leda till inlåsningseffekter, begränsad valfrihet och ett polariserat utbud till en högre kostnad för kunderna. Det säger Telenor Sveriges TV-chef Leif Björklund i en kommentar angående EU-kommissionens beslut om att godkänna affären med de begränsade eftergifter som det innebär. Vi är besvikna över att EU-kommissionen har förbisett de invändningar och farhågor som vi och andra remissinstanser har framfört.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Facebook rullar ut sin Swish-utmanare

Tiden är kommen för att även Facebook ska ge sig in i betalningstjänsterna med Facebook Pay. Facebook Pay lanseras den här veckan i USA och kommer därefter att rullas ut till resten av världen. Med Pay kan du helt enkelt överföra pengar till andra användare som har Messenger, WhatsApp och Facebook.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Minecraft Earth är nu live i Sverige

Om du ser samlingar av barn, ungdomar och vuxna stå ute och stirra intensivt på sina mobiler så är det för att de spelar Minecraft Earth, som släppts i Sverige. Tips: Du kan även spela Minecraft Earth på mobilen i kontoret. Varför inte bygga själva kontoret i kontoret.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.