Dagensanalys.se > Ekonomi

Monday, 18 November, 17:24

Dagensanalys.se - 08 nov 19 kl. 15:22

Bolt satsar på miljön med nya initiativBolt kommer att finansiera projekt för förnybar energi i östra Afrika och i Indien samt ett skogsplanteringsprojekt i Storbritannien som en del av sitt miljöinitiativ, Green Plan. Företaget planerar att investera tio miljoner euro för att neutralisera sitt koldioxidavtryck under de kommande fem åren, samtidigt som man aktivt strävar efter att minska sina egna utsläpp. Bolts miljöinitiativ Green Plan innebär att man är den största taxitjänsten i Europa som frivilligt åtar sig att göra alla resor koldioxidneutrala. En del av [. ] Inlägget Bolt satsar på miljön med nya initiativ dök först upp på Dagensanalys.se..
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Afrika, Indien, Storbritannien, Plan, Green Plan, Europa, Bolt, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bolt, satsar, miljönmed nya , initiativ
Supermiljöbloggen - 25 aug 18 kl. 08:22

Partigranskningen: Vad vill F! göra för miljön?

I en intervju pekade Feministiskt initiativs ena partiledare Gina Nabavi ut F! som "det nya gröna partiet". Hur väl lever de upp till denna självutnämning?

Supermiljöbloggen - 08 sep 17 kl. 18:06

Regeringen miljösatsar i höstens budgetförslag

Regeringen har tillsammans med Vänsterpartiet lagt fram förslag i höstens budgetproposition för 2018 om att satsa 5 miljarder på klimat- och miljöinitiativ. Ett välkommet inslag i dagens samhälle där miljö- och klimatfrågorna blir allt viktigare.  Under regeringens pressträff i måndags la Regeringen tillsammans med Vänsterpartiet fram budgetpropositionen för 2018.

Supermiljöbloggen - 27 aug 18 kl. 09:16

Partigranskningen – vad vill SD göra för miljön?

Sverigedemokraternas miljöpolitik utmärker sig, men inte positivt. Det är bland annat det enda av riksdagspartierna som inte ställt sig bakom Parisavtalet, Sveriges nya klimatlag eller klimatmålet för nationella utsläpp. De vill också minska miljöbudgeten med miljardbelopp.

Supermiljöbloggen - 28 aug 18 kl. 08:25

Partigranskningen: Vad vill M göra för miljön?

Sedan Ulf Kristersson blev partiledare har Moderaterna pratat allt mer klimat, men hur mycket ligger bakom orden? På den positiva hittar vi utfasning av fossila subventioner till gruvindustrin, satsning på läkemedelsrening och bidrag till Sveriges ambitiösa klimatmål. På andra sidan hittar vi miljardsänkning av budgeten och en festinbjudning till att äta en utrotningshotad art.

Supermiljöbloggen - 16 apr 15 kl. 01:04

Regeringens vårbudget ur ett miljöperspektiv

Den rödgröna regeringen presenterade idag sin vårbudget. Bland förlagen märks satsningar på klimatinvesteringar, skötsel och skydd av natur, giftfri miljö, solenergi och järnvägsunderhåll. Men budgeten får också kritik för att vara otillräcklig  när det gäller solenergi och fossilfria fordon.

Dagensanalys.se - 08 nov 17 kl. 20:05

Spelbolaget Mr Green stödjer miljöprojekt i Medelhavet

Som en del av Mr Greens satsning på hållbarhet och socialt ansvar sjösattes initiativet Clean the Sea under sommaren 2017. Målet med projektet är att hjälpa till att bidra till ett mer hälsosamt Medelhav, skapa engagemang och sprida kunskap och data. Allt i hopp om att kunna skapa en bättre havsmiljö runt Malta.

Supermiljöbloggen - 03 jul 14 kl. 13:08

Alliansen satsar på höghastighetståg

Men idag kritiserar förra Centerledaren Maud Olofson alliansen för att satsningen kommer för sent. Igår presenterade Alliansen en 400 miljarders-satsning på bland annat höghastighetståg mellan Stockholm, Göteborg och Malmö, ännu en fast förbindelse till Danmark, mer kollektivtrafik i storstadsregionerna och mer järnväg i norra Sverige. Satsningen får dock kritik för att inte vara finansierad.

Supermiljöbloggen - 14 sep 14 kl. 12:21

#Miljörösta: Den enda guide du behöver

SMB till er tjänst! Vi har sammanställt de olika partigranskningarna som har med miljö att göra. Om några partier är rankade skriver vi de tre bästa.

Skånskan - 28 feb 17 kl. 22:29

Sofielund satsar på ett hållbart område

MALMÖ Bilpool, gemensam återvinningsscentral och marknadsföring var några av de förslag som diskuterades när fastighetsägare, Malmö stad och några experter diskuterade hur Sofielund kan bli mera hållbart i framtiden. ERWP.fif(0)– Miljön står i fokus i Malmö i två dagar och träffen i Sofielund är ett sätt att hitta bra gemensamma lösningar för det lokala hållbarhetsarbetet i Sofielund, säger klimatstrateg Joakim Nordqvist på miljöförvaltningen.

SVT Debatt - 27 okt 13 kl. 15:00

Satsa på globalt miljötänk ? inte nationell köttskatt

KÖTTKONSUMTION Debattörerna som i en artikel här på Svt Debatt ville införa köttskatt borde dubbelkolla sina uppgifter om hur köttet påverkar miljön. Sedan måste de förstå att till och med organisationer som FN är skeptiska mot nationella initiativ som köttskatt, som kan göra mer skada än nytta. Istället för att införa en  köttskatt måste vi jobba globalt med våra klimatutmaningar.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Episerver förvärvar Idio – specialist inom personalisering

Förvärvet förstärker Episervers kapacitet inom analys och personalisering med syftet att leverera kundcentrerade digitala upplevelser. Episerver köper Idio, en plattform för personalisering och analys av innehåll. Förvärvet accelererar utvecklandet av Episerver Customer-Centric Digital Experience Platform™.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Cirkeln är sluten för Kantar Sifo i och med förvärvet av KIA-index

Nu är det klart att Kantar Sifo köper både KIA-index och Poddindex av Sveriges Annonsörer. Och självklart skulle det bli Kantar Sifo, så som de krigat att få äga ”valutan”. Med köpet blir cirkeln sluten för Kantar Sifo.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Tips: Så kan e-handlare sticka ut under julhandeln

Årets mest intensiva shoppingperiod närmar sig med stormsteg. Detta gäller inte minst e-handeln. I en ny rapport från Gartner uppger fler än hälften av konsumenterna (64 procent) att en bra kundupplevelse är viktigare än priset när de handlar online.

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

Kantar Sifo förvärvar KIA-index och Poddindex av Sveriges Annonsörer

Nu är det klart att Kantar Sifo förvärvar den tekniska mätvalutan för internet- och mobiltrafik, KIA-index, av Sveriges Annonsörer från den 1 januari 2020. I förvärvet ingår även Poddindex, som presenterar räckviddssiffror för podcasts med 10 000 lyssnare eller fler. – Topplistan kommer även framledes ha en central plats, där vi nu redovisar både trafik- och räckviddsmått för digitala medier.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Här är webbläsaren som ska konkurrera med Google Chrome

En ny webbläsare med fokus på integritet har precis lanserats. Frågan är om den kan ta användarandelar från den allt mer populära Chrome. Googles webbläsare Chrome är helt klart den mest populära webbläsaren världen över.

Dagensanalys.se - Igår: 09:55

12 tips för lägre Bounce Rate och högre försäljning

Bounce Rate – 12 tips för lägre Bounce Rate Bounce rate, eller avvisningsfrekvens som det heter på svenska, är ett tal som mäter andelen av besökare som endast besöker en sida. Bounce rate ger en generell bild över hur engagerade besökarna är som hittar in på din webbsida. Normalt vill du att Bounce Raten ska vara så låg som möjligt, men det beror såklart helt på vilket syfte du har med sidan.

Dagensanalys.se - Igår: 08:47

Så enkelt och smart från Daily Mail Online

På Daily Mail Online kan du läsa allt om verkligen allt. Det är den sajten som många svenska kvällsmedier väljer att kopiera. Förutom kvällsnyheter kan du även läsa om kändisar och här har tidningen valt att använde en smart lösning för att få intäkter från sina artiklar.

Dagensanalys.se - Igår: 08:35

Nu ska TikTok ge sig på e-handel

Nu tänker TikTok sko sig på den allt mer populära e-handeln. Med start idag ska en del användare få möjlighet att lägga till länkar till e-handelssajter, eller andra webbplatser i sin profil. Kreatörer (som gör klipp) ska också kunna skicka sina tittare till e-handelssajter, som de då förmodligen får sponsring från.

Dagensanalys.se - Igår: 20:09

Aftonbladet vill registrera gratisläsarna

Nu vill Aftonbladet.se att du ska logga in för att läsa nyheterna. Idén är enkel – att samla på sig så mycket information som bara möjligt för att bättre kunna rikta annonser över hela Schibsteds nätverk.

Dagensanalys.se - Igår: 19:51

Angry Birds firar 10 år med världens argaste annons

Tänk att Angry Birds nu funnits i 10 år. Vart har all tid tagit vägen? Nu vill man fira sitt 10 års-jubileum med världens argaste annons.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.