Realtid > Ekonomi

Friday, 15 November, 09:00

Realtid - 08 nov 19 kl. 14:55

Bloggande ekonomistudenter överklagar fällande domDe två ekonomistudenter som dömdes till villkorlig dom och böter överklagar nu domen till Svea Hovrätt. Försvaret hänvisar till naivitet både hos de dömda och hos de som anser sig ha blivit lurade..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Svea Hovrätt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bloggande, ekonomistudenter, överklagar, fällande, dom
Skånskan - 27 jan 17 kl. 16:12

Polisman överklagar fällande dom

LANDSKRONA Polismannen dömdes för vållande till annans död i samband med en olycka, där en man omkom och en kvinna skadades svårt. ERWP.fif(0)Nu överklagar polismannen domen och nu är det hovrätten som ska ta sig an fallet igen.

Affärsvärlden - 22 maj 15 kl. 09:06

Börspoddare överklagar fällande dom

Börspoddmakaren John Skogman överklagade på onsdagen den tingsrättsdom som för tre veckor sedan fällde honom för otillbörlig marknadspåverkan..

Sydsvenskan - 27 okt 16 kl. 10:59

Riksdagsman överklagar fällande dom

Daniel Sestrajcic (V) från Malmö dömdes för ohörsamhet mot ordningsmakten..

DN - 06 dec 16 kl. 11:04

SD:s Martin Kinnunen överklagar fällande domen i hovrätten

Sverigedemokraternas riksdagsledamot Martin Kinnunen dömdes på tisdagen av Svea hovrätt för bokföringsbrott till 84.000 kronor i böter. Dessutom tilldöms bolaget en företagsbot på 300.

BT - 15 feb 18 kl. 14:13

Byggbolag överklagar fällande dom

Tingsrätten gick på Brf Parkstadens linje och dömde Mjöbäcks Entreprenad att betala cirka 15 miljoner kronor till bostadsrättsföreningen. Nu har byggbolaget överklagat domen till hovrätten..

Skånskan - 24 jul 19 kl. 05:00

Överklagar beslut om PCB

Malmö Miljöförvaltningen vill ha en kompletterande provtagning gällande PCB i sex byggnader i området Söderkulla.
Bostadsrättsföreningen till de gällande fastigheterna överklagar nu delegationsbeslutet.Det rör sig om tre fastigheter med totalt sex bostadshus i området Söderkulla.

Skånskan - 07 sep 16 kl. 14:00

Granne överklagar lusthus fem år senare

MALMÖ Fem år efter att Malmö stad har sagt ja till ett bygge av ett lusthus vid Bulltofta överklagar nu grannen stadsbyggnadsnämndens hantering av bygglovet.– Vi vill att länsstyrelsen ska upphäva stadsbyggnadsnämndens beslut att avvisa vårt tidigare överklagande av bygglovet, skriver grannen till Länsstyrelsen.
Redan år 2011 fick fastighetsägaren till ett av kedjehusen i området vid Bulltofta ja på sin ansökan om bygglov för att sätta upp ett lusthus på tomten.

Alingsås tidning - 30 jun 17 kl. 12:02

Åklagaren överklagar i rånet på Glimmergatan

Domen mot den frikände mannen i det grova rånet på Glimmergatan överklagas av åklagaren. – Jag tycker inte att han borde ha frikänts, säger åklagare Thomas Ahlstrand. Vad gäller rånet på Noltorpsgatan där samtliga fyra åtalade blev frikända väljer Thomas Ahlstrand att överklaga angående två av dem, de andra två låter han bero.

YLE - 23 mar 17 kl. 11:07

Nordkalk överklagar domen för dödsolyckan i Luleå

Nordkalk meddelar att företaget överklagar tingsrättens dom angående arbetsplatsolyckan vid Nordkalks anläggning i Luleå den 1 november 2011. Tingsrätten gav sin dom för tre veckor sedan. Olyckan inträffade 2011 på SSAB:s område då några anställda försökte spola bort en större kalkbeläggning inne i ugnen med vatten.

Barometern - 16 okt 13 kl. 12:08

Överklagar dödskrasch till HD

En 17-årig flicka dog när han kraschade med sportbilen i Harby för två år sedan. Nu överklagar den 20-årige föraren sin fängelsedom till Högsta domstolen. Ytterligare en ung kvinna skadades vid olyckan.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 16 timmar sedan

"Globaliseringen ställer nya och förändrade krav"

Cordial ansluter sig till nätverket The Transformation Alliance. "Som en del av TTA kan vi behålla smidigheten och flexibiliteten i den nischade konsultfirman och samtidigt få globala muskler", säger Cordials vd Lise Tormod.  .

Realtid - 2 minuter sedan

SEB: Vi ska bli granskade av SVT

SEB ska utvärdera uppgifter från SVT:s Uppdrag granskning om misstänkt penningtvätt i Baltikum..

Realtid - 1 timme sedan

SBB lägger bud på Hemfosa

SBB lägger bud på Hemfosa, Nordeas förra Sverigechef blir ordförande i fintechbolag och Vice ordföranden i Ratos ökar sitt innehav. Läs morgonens alla nyheter. .

Realtid - 2 timmar sedan

"Så accelererar ni samarbetet med en konsult"

"Fler företag behöver förstå värdet av att ta in konsulter –och även hur de får ut det mesta av samarbetet.  Digitaliseringen står aldrig still och tvingar oss att utvecklas inom AI och automatisering." Det skriver Isabell Josefsson, Talent Acquistion Manager på Biner..

Realtid - 3 timmar sedan

Svensk robotrådgivare drar ned förvaltningsavgifterna

Pentech, ett kapitalförvaltningsbolag, som bygger på en egenutvecklad riskhanteringsalgoritm har utvecklat tjänster för B2B och massmarknaden. Bolaget satsar i Malta, Latinamerika och Sverige..

Realtid - 17 timmar sedan

Oscar Properties förlänger teckningsperiod

Oscar Properties förlänger teckningsperiod i den förestående företrädesemissionen. Syftet är att skapa större möjlighet att beakta utfallet i utbyteserbjudandet..

Realtid - 18 timmar sedan

"Vi trodde att vi hade hittat och fixat problemet"

Lauri Rosendahl, vd på Nasdaq Stockholm, förklarar vad som skedde för två veckor sedan när handeln på Nasdaq-börserna i Norden, Baltikum och Island släcktes ned. Det var ingen cyberattack garanteras. "Vi har världens bästa teknologi", säger han..

Realtid - 18 timmar sedan

Förundersökning om insiderbrott läggs ned

I mars  köptes svenska Acando upp i en miljardaffär. Misstankar om insiderbrott föranledde en förundersökning. Den har nu lagts ned..

Realtid - 18 timmar sedan

Bristerna i SCB:s statistik: "Oerhört allvarligt"

Finansminister Magdalena Andersson, S, säger till TT att det faktum att SCB har haft brister i arbetskraftsundersökningarna är "oerhört allvarligt"..

Realtid - 19 timmar sedan

Intrum emitterar obligation om 1,1 miljarder kronor

Kredithanteringsbolaget Intrum har emitterat en tvåårig, icke säkerställd obligation om 1,1 miljarder kronor,  till Stibor tre månader plus 180 baspunkter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.