Skånskan > Nyheter

Wednesday, 20 November, 00:24

Skånskan - 08 nov 19 kl. 14:52

34-åring begärs häktad för våldtäktMalmö En 34-årig man begärdes på fredagen häktad på sannolika skäl misstänkt för att ha våldtagit en kvinna i hans egen bostad i centrala MalmöVåldtäkten ska ha skett i maj förra året. 34-åringen polisanmäldes då, och polisen inledde en utredning. Men bevisningen räckte inte för häktning.
– Utredningen tog fart igen under hösten. Vi har genomfört utredningsåtgärder som gjort att misstankarna stärkts, säger kammaråklagare Adrien Combier-Hogg.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
En, MalmöVåldtäkten, Adrien Combier-Hogg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 34-åring, begärs, häktadför , våldtäkt
Nya Wermlands Tidningen - 18 feb 13 kl. 16:16

72-åring begärd häktad för våldtäkt

En 72-årig man på ett äldreboende utanför Kristinehamn har begärts häktad misstänkt för våldtäkt alternativt sexuellt ofredande..

GöteborgsPosten - 29 jul 14 kl. 12:33

32-åring begärs häktad för våldtäkt

En 32-årig man begärs häktad misstänkt för våldtäkt. Övergreppet ska ha ägt rum i Göteborg i helgen..

Skånskan - 28 feb 15 kl. 11:51

Våldtäktsmisstänkt 21-åring begärs häktad

21-åringen som i onsdags anhölls misstänkt för grov våldtäkt mot barn på en förskola i Malmö kommer att begäras häktad på söndagen. Det skriver Kvällsposten.se.

UNT - 08 jan 16 kl. 15:26

16-åring begärs häktad för våldtäkt

Den 16-årige pojke som suttit anhållen misstänkt för våldtäkt på en yngre pojke på ett familjhem för ensamkommande barn ska begäras häktad..

Nerikes Allehanda - 02 mar 16 kl. 11:58

52-åring begärs häktad för våldtäkt

En 52-årig örebroare har begärts häktad misstänkt för våldtäkt och flera fall av misshandel mot sin sambo..

Nerikes Allehanda - 18 maj 16 kl. 12:24

19-åring begärs häktad för våldtäkt mot barn

En 19-årig man har begärts häktad för våldtäkt mot barn. Mannen misstänks för att ha våldtagit en minderårig flicka i Lundbyskogen i Örebro den 7 maj..

Sydöstran - 29 aug 18 kl. 09:43

39-åring begärs häktad för våldtäkt mot barn

En 39-årig man i Karlskrona begärs häktad på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt mot barn och sexuellt övergrepp mot barn..

Barometern - 27 sep 18 kl. 09:43

25-åring begärs häktad för våldtäkt

En man i 25-årsåldern begärs häktad för våldtäkt. Händelsen ska ha inträffat på en adress i Kalmar i mitten av september..

Helsingborgs Dagblad - 09 aug 19 kl. 14:54

19-åring begärs häktad för Uppsalavåldtäkt

En 19-årig man har begärts häktad misstänkt för en våldtäkt i Stadsträdgården i Uppsala för snart en vecka sedan, rapporterar SVT Uppsala. – Grunden för häktningsyrkandet är på sannolika skäl, och för att det finns en risk att han försvårar utredningen.

UNT - 09 aug 19 kl. 14:54

19-åring begärs häktad för Uppsalavåldtäkt

En 19-årig man har begärts häktad misstänkt för en våldtäkt i Stadsträdgården i Uppsala för snart en vecka sedan, rapporterar SVT Uppsala..

SR - 09 aug 19 kl. 15:07

19-åring begärs häktad för Uppsalavåldtäkt

En 19-årig man har begärts häktad misstänkt för en våldtäkt i Stadsträdgården i Uppsala för snart en vecka sedan, rapporterar SVT Uppsala..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Untersteiner J:r i fortsatt topp på Jägersro

TRAV Striden om kuskchampionatet på Jägersro går vidare mellan Johan Untersteiner och Joakim Lövgren.På tisdagskvällen hade båda kuskarna en del på förhand fina segerchanser, och när tävlingarna var över så hade de hämtat hem varsin seger,
Därmed är det fortfarande ett knappt övertag för Johan Untersteiner i kuskligan. Den 35-årige Halmstadtränaren leder med tre vinster före Lövgren, när bara sex tävlingsdagar återstår det här året.

Skånskan - 2 timmar sedan

Demokratiministern fördömer hot mot lokaltidning

Staffanstorp Demokratiminister Amanda Lind (MP) fördömer hoten mot lokaltidningen Spegeln. Staffanstorps lokaltidning Spegeln har utsatts för hot. Nu kommenterar  demokratiminister Amanda Lind (MP) uppgifterna, det rapporterar Kvällsposten.

Skånskan - 3 timmar sedan

En månads fängelse för stöld

STAFFANSTORP En kvinna i 60-årsåldern döms till en månads fängelse för att ha stulit varor från City Gross i Staffanstorp i september i år.
Kvinnan hade tagit en rakapparat, tre krämer och sex tandborstar till ett sammanlagt värde av 1 760 kronor. Varorna hade hon gömt under sina kläder men avslöjades och greps.

Skånskan - 3 timmar sedan

Tecknen är hennes förstaspråk

TECKNAR. – Teckenspråk är mitt förstaspråk.
Det säger Anna Olsson, elev på Sima folkhögskola i Åkarp.

Skånskan - 4 timmar sedan

Mer granskning krävs

Lund
Detaljplanen för bygget av en idrottshall på Sankt Lars bedöms inte medföra någon betydande miljöpåverkan.
Stadsbyggnadskontoret menar att en ny idrottshall väger tyngre än de eventuella negativa konsekvenser som kan uppstå.
Eftersom förslaget avviker från översiktsplanen föreslås ett utökat förfarande.

Skånskan - 4 timmar sedan

Avtal för Västerbro klart för beslut

Lund Efter en flera år lång dialogprocess med de 25 privata fastighetsägarna på Västerbro i Lund ligger nu ett genomförandeavtal färdigt för beslut.
Omvandlingen från ett slitet industriområde till en ny stadsdel för tio tusen boende ska främst finansieras genom den så kalla de ”Västrebropengen”.Det är området runt Öresundsvägen som under en 40-årsperiod ska förvandlas från ett obefolkat och nergånget industriområde till en klassisk kvartersstad med 3 900 bostäder, tre förskolor en idrottshall och eventuellt en grundskola skola för 60 elever.

Skånskan - 4 timmar sedan

Framtid och poesi på nionde SFI-dagen

Malmö För många sfi-elever är sfi-dagen det första mötet med ett svenskt folkbibliotek.
Och utvärderingar har visat att många gärna återvänder.Det är stadsbiblioteket som koordinerar Sfi-dagen, men det är eleverna från Malmös sfi-skolor, det vill säga invandrare som studerar svenska, som själva arrangerar aktiviteterna.

Skånskan - 4 timmar sedan

Tonåring utsatt för rån

Höör Tre gärningsmän tvingade till sig en tonårings mobil.En tonåring utsattes för rån vid 19.42-tiden på Bangårdsgatan i Höör.

Skånskan - 4 timmar sedan

Handväska stals ur låst skåp

STAFFANSTORP En person som besökte ett gym i Staffanstorp i måndags blev bestulen på sin handväska som även innehöll en dator.
Väskan förvarades i ett låst skåp där gärningsmannen hade tagit sig in. Det inträffade i måndags mellan klockan 14.

Skånskan - 5 timmar sedan

Klart med nya tränare i Lunds BK

FOTBOLL Lunds BK har gjort klart med nya tränare för den kommande division 1-säsongen.Tar över efter Jack Majgaard Jensen gör inte bara en tränare, utan två. Anders Grimberg och Ted Waltersson-Larsson kommer att bilda ett tränarteam 2020.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.