Sydöstran > Nyheter

Thursday, 21 November, 14:39

Sydöstran - 08 nov 19 kl. 14:36

”Spelare är mer sina egna företagare”Mörrums GoIS IK hade tre lånespelare i sin line up i division 1-derbyt i onsdags. Krif kom med två lånespelare från Karlskrona HK och en från Olofströms IK. – Jag kan inte se några nackdelar. Allt som utvecklar svensk hockey är bra, säger Peter Johansson, tränare och sportchef i Mörrum..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
GoIS IK, Karlskrona HK, Olofströms IK, Peter Johansson, Mörrum

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Spelareär , mersina , egna, företagare
Cornucopia - 15 jun 17 kl. 11:00

Alliansen avser fälla en minister om höjd skatt för egna företagare genomförs

Alliansens partier har nu börjat agera opposition på riktigt. I en presskonferens nu på förmiddagen gick alliansen ut med att de avser fälla en minister i regeringen, gissningsvis finansminister Magdalena Andersson (s) om regeringen höjer skatten för egna företagare, inför flygskatt och inte höjer brytpunkten för statlig skatt som vanligt.
Riksdagen vs Rosenbad.

Cornucopia - 02 maj 19 kl. 15:15

Äktenskapsförord och enskild egendom nödvändig för traders och egna företagare - och alla andra

Detta inlägg är publicerat i samarbete med juridiskadokument.nu.

När du gifter dig får din partner automatiskt giftorätt i din egendom.

Kristianstadsbladet - 08 feb 17 kl. 03:00

Dåligt skyddsnät för egna företagare

Äntligen fick jag läsa en insändare från en småföretagare i butikslivet, hur vardagen och sanningen ser ut i verkligheten, jag syftar på insändaren "Vara egen företagare – en tuff ekvation att få ihop" av signaturen MS i Kb 6/2..

DalaDemokraten - 18 apr 17 kl. 15:37

KD-motion: Låt läkarna arbeta som egna företagare

– Ge läkare möjligt att jobba som egen företagare vid landstingets vårdcentraler.
Det föreslår Birgitta Sacrédeus, Kristdemokratiskt oppositionsråd, i en motion till landstinget Dalarna..

Nerikes Allehanda - 17 mar 17 kl. 19:00

De ska sommarjobba – som egna företagare

Under sommaren kommer ungdomar få chansen att starta egna företag. Det är företaget Ungdrive som genomför detta som ett sommarjobb för ungdomar.
– Syftet är att väcka intresse för entreprenörskap bland unga, säger projektledaren Oskar Malm Wiklund från Ungdrive..

Cornucopia - 15 mar 15 kl. 19:12

Bloggläsaren: Högutbildad, högavlönad, manlig tjänsteman, chef eller egen företagare

Dags att redovisa resultaten från annonskampanjleverantören Tailsweeps läsarenkät från tidigare i veckan. En kort sammanfattning är att svaren är ungfär de samma som i de läsarenkäter jag själv genomfört tidigare - läsarna är högutbildade män i sina bästa år, som jobbar som tjänstemän, chefer eller egna företagare med höga inkomster.

Enkäten besvarades av 1 350 av de 57 895 unika besökarna på bloggen under veckan, och får väl sägas vara ett godtagbart antal respondenter - för en opinionsundersökning skulle det motsvara att ca 220 000 svenskar skulle svara mot de 1 000 - 3 000 respondenter som opinionsundersökningar använder.

Cornucopia - 08 dec 18 kl. 14:15

Därför går läsarna till jobbet när de är sjuka - skillnad företagare och anställd

Det är stor skillnad mellan varför anställda respektive egna företagare bland bloggens läsare jobbar trots att de är sjuka, rent av går till jobbet istället för att jobba hemma. Anställda har självbilden att bara mesar är sjuka, medan företagarna menar att jobbet inte klarar sig utan dem.
Varför går du till jobbet när du är sjuk?

DrivaEget - 02 aug 17 kl. 07:24

Företagare behöva också träna – så kommer du igång

 Allmänt  Mycket färre egna företagare än tjänstemän tränar riktigt regelbundet, trots att det får oss att må bättre, tänka klarare och orka mer. Nu kör vi! Här är expertens smarta sätt att komma igång.

Cornucopia - 09 dec 18 kl. 20:20

Söndagsenkät: Vad buffrar du som egen företagare?

Dags för en söndagsenkät, angående att gå till jobbet fast man är sjuk. Frågan är om ni som är egna företagare bygger upp en ekonomisk buffert i företaget för bland annat sjukdom?Buffert.

Cornucopia - 05 sep 13 kl. 12:12

Läsarnas sysselsättning - 49% tjänstemän, 22% chefer och företagare

Jag har stängt1. förra veckans undersökning om vad ni, kära läsare, ägnar er åt när ni inte läser bloggen. Ca 49% av er är tjänstemän och 22% är chefer eller egna företagare.

Cornucopia - 06 sep 14 kl. 14:30

Företagare - tag ut periodiseringar innan årsskiftet vid regimskifte?

Nästa söndag är det val och veckan därefter kan eventuellt en socialistisk axelmaktregim tagit makten i landet. Med den kommer massiva höjningar av skatter och ökade pålagor på framför allt arbetsgivare och företag, eftersom detta inte är direkt synligt för det socialistiskt röstande fårket. Med anledning av det kan det vara bra att titta på att avsluta eventuella periodiseringar i lämplig omfattning innan skatterna höjs efter årsskiftet.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Bengt-Erik Grahn är död

Sydöstran - 15 minuter sedan

AF-kaos landar i kommunbudgetar

Kommunerna larmar om att Arbetsförmedlingens flykt från landsorten slår undan benen på stödet till de arbetslösa. Det ökar kommunernas försörjningsstöd..

Sydöstran - 1 timme sedan

Sydöstran i dag för fem år sedan: Totte räddade sin granne ur elden

2014 skrev vi om ett rådigt ingripande. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Nytt avtal kan ge tusentals nya bostäder

JSB har tecknat ett nytt stort avtal. Det öppnar för byggandet av tusentals nya bostäder inom den närmaste tioårsperioden..

Sydöstran - 1 timme sedan

Friskvårdsförening får Folkhälsopriset

Folkhälsopriset 2019 har i dag delats ut till en Karlskronaförening som lockar till rörelse och ger medlemmarna inspiration och glädje. Samtidigt blev en av föreningens funktionärer hedersomnämnd för sitt stora engagemang..

Sydöstran - 1 timme sedan

Jimmie Åkesson: Vi växer för att vi har rätt

När Sverigedemokraterna i dag inleder sina landsdagar är det från en helt ny styrkeposition. Socialdemokraternas hundraåriga roll som största parti hotas nu på allvar av SD. De politiska motståndarna käbblar om varför SD växer.

Sydöstran - 1 timme sedan

Fler klarar sig själva efter stroke

Sydöstran - 1 timme sedan

Äldrenämnd backar – betalar för kaffet

Äldrenämndens ordförande kritiserade först betalningskravet för politikerkaffet i Ronneby stadshus. Men nu har nämndens ledamöter gått med på att betala för fikat under sammanträdena. Den kaffebryggare som ordföranden fick av undersköterskeupproret har han lämnat över till verksamheten.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.