YLE > Svenskfinland

Wednesday, 20 November, 16:42

YLE - 08 nov 19 kl. 14:45

Filip Riska återvänder till ligajumbon Sport: ”Vet vad som krävs för att vinna”Vasa Sport försöker vända skutan och man gör det med ett bekant namn. Filip Riska drar på sig örntröjan igen. Han ger alltid allt på isen, säger sportchefen Markus Jämsä..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Riska, Sport, Markus Jämsä

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Filip, Riska, återvändertill , ligajumbon, Sport, Vetvad som , krävs för att vinna
YLE - 29 apr 16 kl. 14:02

Förlorade sonen tillbaka – Filip Riska återvänder till Sport

Efter åtta år på annat håll är Filip Riska tillbaka i Vasa Sport. Han gör därmed lillebror Erik Riska sällskap i örntröjan. IFK Lepplax-fostrade Riska är nu klar för sin tredje sejour i Sport.

Jönköpingsnytt - 16 nov 18 kl. 19:49

Filip Sandberg återvänder till HV

HV71 har idag gjort klart med att forwarden Filip Sandberg återvänder till klubben och förlänger samtidigt sitt avtal med HV71.
- Ett fantastiskt kul besked att kunna ge till fansen och en bra förstärkning till vårt lag, säger Johan Hult, sportchef i HV71 i ett pressmeddelande.
.

Dalarnas tidningar - 01 mar 18 kl. 11:07

Målvakten återvänder till Brage – "Ska göra mitt yttersta"

IK Brage har gjort klart med ytterligare en målvakt inför årets säsong. Filip Roos återvänder efter ett år i Säters IF. –  Jag ska göra mitt yttersta för att tillföra så mycket jag kan, säger Roos på klubbens hemsida..

YLE - 22 jan 16 kl. 20:52

Filip Riska spelar nästa säsong för Sport

Åtta år efter att han lämnade klubben återvänder Filip Riska till Sport. Anfallaren kommer nästa säsong att spela för Vasalaget, uppger kiekkoareena.fi.

YLE - 09 jun 15 kl. 09:06

Landslagsbacken återvänder – Richard Sundberg till HC West

Bronsmedaljören HC West förstärker sina led inför handbollsligasäsongen 2015-16. Klubben meddelar att backen Richard Sundberg återvänder till de inhemska arenorna. Tjugotreårige Sundberg har spenderat den senaste säsongen i Tyskland och TV Bittenfeld, som avslutade säsongen 2014-15 med avancemang till Bundesliga.

PrivataAffärer - 11 nov 14 kl. 11:39

Weintraub återvänder till Skagen Fonder

För några år sedan valde Skagens stjärnförvaltare Filip Weintraub att lämna bolaget och starta eget. Men efter att hans eget projekt misslyckats återvänder han nu till Skagen för att starta en ny fond....

YLE - 12 jan 15 kl. 16:20

Myndighetssamarbete mycket viktigt då jihadister återvänder

Antalet finländare som har koppling till radikal verksamhet ökar och det kräver beredskap bland myndigheterna. Det är speciellt viktigt att känna till hur man ska handskas med extremister som återvänder till Finland efter att de vistats i Syrien och Irak.
Tarja Mankkinen, Inrikesministeriets chef för sekretariatet för den inre säkerheten.

YLE - 20 apr 16 kl. 11:45

Rekordmånga utlänningar återvänder frivilligt till sina hemländer

Rekordmånga utlänningar har återvänt till sina hemländer med hjälp av systemet för frivillig återresa, meddelar Migrationsverket. En majoritet av dem som återvänder har återkallat sin asylansökan och cirka en fjärdedel har fått avslag på sin asylansökan. Sammanlagt 177 personer återvände till sina hemländer i februari, vilket är det största antalet någonsin under en månad.

YLE - 29 jul 12 kl. 19:51

Också Johan Skogberg återvänder till BK-handbollen

Johan Skogberg är spelklar för BK-46 i herrarnas handbollsliga. Han återvänder till Karis från Sjundeå IF. Skogberg gjorde sitt tusende FM-ligamål i april i år.

YLE - 30 jul 12 kl. 10:00

Också Johan Skogberg återvänder till BK-46

Johan Skogberg är spelklar för BK-46 i herrarnas handbollsliga. Han återvänder till Karis från Sjundeå IF. Skogberg gjorde sitt tusende FM-ligamål i april i år.

Fler nyheter från YLE

YLE - 3 timmar sedan

Magis – ett magiskt äventyr för att barnen ska må bättre

I mobilspelet Magis är deltagaren på äventyr i Magivärlden och genom att hjälpa figurer i spelet lär sig deltagaren bland annat att hantera sina känslor och byta perspektiv..

YLE - 4 timmar sedan

Cena i Södra Vallgrund är årets gränshund

Den tyska chefern Cena som jobbar på Vallgrunds sjöbevakningsstation i Korsholm är årets gränshund. Cena är bland annat duktig på att hitta både människor och droger..

YLE - 4 timmar sedan

Korsningen vid Granholmen i Jakobstad snart klar – planteringar och lite asfaltering får vänta till nästa år

Den nya korsningen vid Granholmen i Jakobstad är så gott som klar. På fredag tar man i bruk ramper till och från industriområdet..

YLE - 6 timmar sedan

Nu börjar BUU-klubbens turné!

BUU-klubbens roliga turné inleds idag i Korsnäs, Närpes och Kristinestad och fortsätter nästa vecka i Åboland, Nyland, Tammerfors och Björneborg..

YLE - 20 timmar sedan

Kan ta år innan besvär mot fusionsbeslut är avgjort – ändå lämnar Kasköpolitiker in besvär

En grupp Kasköpolitiker med Carl-Gustav Mangs (SFP) i spetsen planerar lämna in ett besvär mot hur det hela gick till när Kaskö fullmäktige sade nej till fusion med Närpes. Mangs hoppas det ska gå snabbt så de kan återuppta diskussionerna med Närpes. Men genomsnittstiden för ett besvär i Vasa förvaltningsdomstol är ett år..

YLE - 22 timmar sedan

"I Österbotten vilar man mera mot traditionen" menar Jakobstadtrumpetaren Rickard Slotte medan helsingforsiska band står för den nydanande Suomijazzen

Det händer mycket inom den finländska jazzen just nu. Men läget i Österbotten och Helsingfors ser lite olika ut..

YLE - 23 timmar sedan

Nästa debatt om kommunfusion flammar upp i Kaskö, förutspår kommunforskare Siv Sandberg – hon önskar att debatterna skulle handla om sak och inte om teknikaliteter

Kaskö tackade nej till Närpes efter en stormig debatt och omröstning i fullmäktige. Utdragna besvärsprocesser är att vänta, men kommunforskare Siv Sandberg förutspår ändå att nästa fusionsdebatt i Svenskfinland trots allt landar på precis samma plats som nu..

YLE - Igår: 16:30

Kasköbor delade efter nej till fusion: ”Beslutet var rätt för stadsborna röstade så” – i Närpes är känslorna inte lika starka

Kasköbon Annikki Tuisku är nöjd över att det blev ett nej till fusion med Närpes i Kaskös fullmäktige. Andra Kasköbor är däremot sorgsna över beslutet. I Närpes är man också delade..

YLE - Igår: 11:54

Professor: Att jäv diskuterades i Kaskö var ingen slump utan taktik

Frågan kring fusion avgjordes redan i början av fullmäktigemötet i Kaskö då jävsproblematiken kom upp. Det säger Kim Strandberg, professor i statskunskap vid Åbo Akademi..

YLE - Igår: 09:45

Rivningsmaterial från Malax-Korsnäs hvc dumpades i Toby – åklagaren yrkar på fängelse

Åtta personer står åtalade för miljöförstöring i fallet där material från Malax gamla hälsovårdsstation och från en byggarbetsplats i Vasa, dumpades på en tomt i Toby i Korsholm. Alla bestrider åtalet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.