Kristianstadsbladet > Lokalt

Sunday, 17 November, 21:30

Kristianstadsbladet - 08 nov 19 kl. 14:39

Skånetrafikens träffar om nya biljettsystemet: ”Drog vi till och med mer folk än Michael Wiehe”Det finns många funderingar kring hur det blir nu när Skånetrafiken byter biljettsystem, inte minst bland de äldre. Därför har kundcenters medarbetare gett sig ut på turné och fredagens stopp blev Kristianstad..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Michael Wiehe, Skånetrafiken, Kristianstad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skånetrafikens, träffarom nya , biljettsystemet, Drogvi till och , med mer folk än Michael Wiehe
YA - 28 mar 17 kl. 15:43

Så blir Skånetrafikens nya biljettsystem

200 zoner blir tre, 15 biljettyper och jojokort blir också tre och de olika rabatterna förändras. Skånetrafiken har gjort om biljettsystemet och tagit fram en ny app där det ska gå att köpa alla typer av resor. – VI skapar en helt ny prismodell och gör det enklare att resa, säger Linus Eriksson, trafikdirektör på Skånetrafiken..

Kristianstadsbladet - 28 mar 17 kl. 15:43

Så blir Skånetrafikens nya biljettsystem

200 zoner blir tre, 15 biljettyper och jojokort blir också tre och de olika rabatterna förändras. Skånetrafiken har gjort om biljettsystemet och tagit fram en ny app där det ska gå att köpa alla typer av resor. – VI skapar en helt ny prismodell och gör det enklare att resa, säger Linus Eriksson, trafikdirektör på Skånetrafiken..

Trelleborgs Allehanda - 28 mar 17 kl. 15:43

Så blir Skånetrafikens nya biljettsystem

200 zoner blir tre, 15 biljettyper och jojokort blir också tre och de olika rabatterna förändras. Skånetrafiken har gjort om biljettsystemet och tagit fram en ny app där det ska gå att köpa alla typer av resor. – VI skapar en helt ny prismodell och gör det enklare att resa, säger Linus Eriksson, trafikdirektör på Skånetrafiken..

Skånskan - 30 nov 18 kl. 15:34

Skånetrafiken drar ner på återförsäljare

Skåne Allt fler som reser med Skånetrafiken köper sina månadskort och biljetter via appen. Återförsäljarna får mindre att göra och kommer att bli betydligt färre framöver.Kollektivtrafiknämnden har beslutat att ta fram en ny strategi för Skånetrafikens återförsäljare, som framöver kommer att ha fokus på personlig service och vägledning.

Skånskan - 21 mar 16 kl. 18:53

It-attacker väckarklocka för skånetrafiken

Skåne Lördagens allvarliga cyberattack mot mediehusen har sänt chockvågor ända upp i regeringen. För Skånetrafiken blev upprepade it-attacker hösten 2013 en väckarklocka.Skånetrafikens it-chef Patrick Lindqvist minns attackerna i september 2013.

Skånskan - 24 aug 18 kl. 16:17

Avtalet om Öresundstrafiken klart

MALMÖ Detta ögonblicket är historiskt! Det utropade Skånetrafikens direktör Linus Eriksson när Henrik Fritzon från Region Skåne och den danska transportministern Ole Birk Olesen skrev under samarbetsavtalet som betyder att trafiken över bron blir Skånes ansvar om två år.Från och med december 2020 sker övertagandet, som innebär att Skånetrafiken ansvar för all tågtrafik över bron och fram till Österbro.

Skånskan - 02 aug 18 kl. 09:30

Öresundståg körs trots trasig luftkonditionering

I Skånetrafikens postlista hittar tidningen ett argt mejl från en resenär som skriver att luftkonditionering varit ur funktion på Öresundstågen.
Mejlet bekräftar en bild som flera av Norra Skåne-redaktionens dagliga tågpendlare känner igen. Magnus Andersson är affärschef för drift och fordon inom tåg hos Skånetrafiken.

Kristianstadsbladet - 28 feb 14 kl. 08:00

Klagomål om buss går vidare

Nu ställs kollektivtrafiknämnden på svar om de indragna busslinjerna i Östanå.
Som Kristianstadsbladet tidigare skrivit vänder sig nu Östanå byalag och Werner Kuhleber till kollektivtrafiknämnden i Skåne med klagomål då Östanå står utan kollektivtrafik sedan i december. Tidigare har man lämnat ett medborgarförslag till kommunen.

Kristianstadsbladet - 18 feb 13 kl. 14:30

Året slutade på minus 83,7 miljoner

Foto: Bosse Nilsson
Skånetrafikens minus för 2012 blev inte så stort som befarat. Man hade räknat med ett minus på närmare 110 miljoner kronor, men året slutade på minus 83,7 miljoner kronor.
?

Skånskan - 10 dec 15 kl. 14:00

Han ska köra när Trelleborg får pågatåg

Personligt NYSTART. Det var rena slumpen att Lars-Åke Persson en gång började på järnvägen. Nu är han en av de lokförare som ska köra pågatågen längs den nya sträckan mellan Malmö och Trelleborg.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

En bil har kört in i tre andra

En olycka har inträffat i centrala Kristianstad..

Kristianstadsbladet - 8 timmar sedan

Cykelkrossen allt större hos cykelklubben C4 Kristianstad

– Det ska inte vara en så hög tröskel för att kunna ta del av den här sporten, säger Philip Premberg, cykelentusiast med rötterna i Norra Åsum. Cykelkrossen är en växande sport hos Cykelklubben C4 Kristianstad,CKC4, och på söndagen fick allmänheten chans att bekanta sig med sporten i Norra Åsum..

Kristianstadsbladet - 10 timmar sedan

Centrumhandlarna kritiska mot Black Friday – vill vända trenden

Butiker lämnar stadskärnan och konsumenterna ställer allt högre krav på hållbarhet. Inför Black Friday finns det trots det en förväntan på att butikerna ska fyllas med kampanjer som lockar oss att handla. Det säger Handelsstadens verksamhetsledare Charlotte Svärd som är kritisk mot pressade priser och konsumtionshets.

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

Mycket stök och fylleri – taxibil kan ha skadats

Natten till söndagen var stökig i centrala Kristianstad. Flera berusade personer omhändertogs. En taxibil kan ha skadats..

Kristianstadsbladet - Igår: 21:00

Kommunala bolag behöver låna till nybyggen

ABK och Renhållningen behöver låna pengar för nybyggen. Kommunen utökar nu sin borgensram för bolagen..

Kristianstadsbladet - Igår: 20:15

Så avslöjar du fake news – nordostskåningar med makt tipsar

”Den som sysslar med fake news väljer fakta som passar”, säger pressombudsmannen Ola Sigvardsson. Tillsammans med Kristianstadsbladets chefredaktör och en riksdagsledamot från nordöstra Skåne debatterade han fenomenet på lördagen. Debatten var slutpunkten för Regionmuseets utställning Fira demokratin!.

Kristianstadsbladet - Igår: 17:11

E22 avstängd efter trafikolycka

E22 har stängts av i båda riktningarna efter en trafikolycka med två personbilar på lördagseftermiddagen..

Kristianstadsbladet - Igår: 16:11

Så hittar du bästa secondhandfynden – KDFF sålde sina kläder

Det var kö till Grands första finloppis på lördagsförmiddagen. Bland annat hade KDFF:s spelare botaniserat i sina garderober. Men hur gör man ett riktigt fynd?

Kristianstadsbladet - Igår: 10:26

Brott: Bilist körde vingligt och ryckigt – privatperson slog larm

Polisen stoppade en bilists vingliga framfart i Degeberga under natten mot lördagen, detta efter att en privatperson slagit larm..

Kristianstadsbladet - Igår: 22:00

Kungen tappade humöret – sköt ko på Långebro

Karl XII besökte i tonåren Kristianstad vid fem tillfällen. På Långebro sköt han en ko som stod i vägen samt ingrep för att stadens rektor skulle slippa tigga för sitt uppehälle..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.