Skånskan > Nyheter

Wednesday, 20 November, 00:30

Skånskan - 08 nov 19 kl. 14:34

Tre män fast för svartjobbLandskrona Tre personer utan giltigt arbetstillstånd greps i början på veckan sedan polisen hittat dem på ett bygge i en mindre ort i Landskrona kommun.Det var när en polispatrull patrullerade i området och anade oråd när man körde förbi arbetsplatsen vid ett hus.
En kontroll gjordes och det visade sig att tre personer kunde gripas för brott mot utlänningslagen. Männen kommer från Moldavien och Ukraina och kunde inte visa upp några giltiga handlingar att de fick vistas och jobba i Sverige.
De tre omhändertogs, överlämnades till gränspolisen och samtidigt greps även byggföretagets ägare, en kvinna i 40-årsåldern.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Tre, Landskrona, Moldavien, Ukraina, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tre, män, fastför , svartjobb
Expressen - 13 jul 15 kl. 21:48

Familj med tre barn är fast på Kebnekaise

En familj med en pappa och tre barn är fast på en klippa på Kebnekaises västsida. Polisens alpina grupp och en helikopter är på väg för undsättning. – Vi har inga uppgifter om att de ska vara skadade, säger Ander Calderäng, vakthavande befäl vid polisen i Norrbotten..

Nyan - 06 jul 16 kl. 06:26

Tre fortkörare fast

Under gårdagskvällen och natten rapporterar polisen att de tagit fast tre fortkörare. En som körde 93 kilometer i timmen på 70-väg på Getavägen i Saltvik, en som körde 67 kilometer i timmen på 50-väg på Nya Godbyvägen i Mariehamn och en som körde 73 kilometer i timmen på samma vägsträcka. Alla tre förare delgavs böter.

DN - 24 aug 19 kl. 22:05

Tre miljoner civila fast mellan stridande parter i Idlib

Omkring tre miljoner civila män, kvinnor och barn är fast mellan rivaliserande stridande grupper i den oppositionskontrollerade provinsen Idlib i nordvästra Syrien, skriver The….

NSD - 05 jul 13 kl. 11:04

Tre män fast efter polisräd

Tre personer greps i torsdags morse misstänkta för våldsbrott. Alla tre har kopplingar till grov organiserad brottslighet. De greps i sina bostäder i Göteborg, skriver polisen i ett pressmeddelande..

YLE - 25 jul 17 kl. 10:14

Tre KHL-spelare fast för dopning: Världsmästaren Zaripov avstängd i två år

Ishockeyspelarna Danis Zaripov, Derek Smith och Andrei Konev har alla åkt fast för dopning, rapporterar rysk media. Zaripov positiva prov uppges både ha innehållit förbjudna medel och ämnen för att dölja dopning. Zaripov är den största profilen i trion.

NSD - 07 jun 13 kl. 20:19

Tre rattfyllerister åkte fast

Tre rattfyllerister avslöjades när polisen utförde trafikkontroller på fredagsförmiddagen..

BT - 28 aug 13 kl. 20:11

Jagades i tre år - åkte fast efter slumpartat möte med polis på stan

Kvinnorna misstänks för stölder från åldringar och har rört sig i flera länder. I veckan greps de i Vårgårda sedan de haft oturen att stöta på en polis som länge utrett brotten. ?

GöteborgsPosten - 08 nov 13 kl. 20:39

Tre båtmotortjuvar fast

Hela lastbilen var fullproppad med båtmotorer. På fredagen häktades tre män för grov stöld..

UNT - 16 okt 15 kl. 15:55

Tre män fast för sexköp

Efter spaningsarbete och utredningsverksamhet har polisen tagit tre män misstänkta för sexköp..

Nerikes Allehanda - 25 maj 16 kl. 13:38

Tre förare fast för fylla

Från klockan 17-19 i tisdags fångade polis upp tre fordonsförare i Hällefors som är misstänkta för grovt rattfylleri respektive drograttfylleri..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Untersteiner J:r i fortsatt topp på Jägersro

TRAV Striden om kuskchampionatet på Jägersro går vidare mellan Johan Untersteiner och Joakim Lövgren.På tisdagskvällen hade båda kuskarna en del på förhand fina segerchanser, och när tävlingarna var över så hade de hämtat hem varsin seger,
Därmed är det fortfarande ett knappt övertag för Johan Untersteiner i kuskligan. Den 35-årige Halmstadtränaren leder med tre vinster före Lövgren, när bara sex tävlingsdagar återstår det här året.

Skånskan - 2 timmar sedan

Demokratiministern fördömer hot mot lokaltidning

Staffanstorp Demokratiminister Amanda Lind (MP) fördömer hoten mot lokaltidningen Spegeln. Staffanstorps lokaltidning Spegeln har utsatts för hot. Nu kommenterar  demokratiminister Amanda Lind (MP) uppgifterna, det rapporterar Kvällsposten.

Skånskan - 4 timmar sedan

En månads fängelse för stöld

STAFFANSTORP En kvinna i 60-årsåldern döms till en månads fängelse för att ha stulit varor från City Gross i Staffanstorp i september i år.
Kvinnan hade tagit en rakapparat, tre krämer och sex tandborstar till ett sammanlagt värde av 1 760 kronor. Varorna hade hon gömt under sina kläder men avslöjades och greps.

Skånskan - 4 timmar sedan

Tecknen är hennes förstaspråk

TECKNAR. – Teckenspråk är mitt förstaspråk.
Det säger Anna Olsson, elev på Sima folkhögskola i Åkarp.

Skånskan - 4 timmar sedan

Mer granskning krävs

Lund
Detaljplanen för bygget av en idrottshall på Sankt Lars bedöms inte medföra någon betydande miljöpåverkan.
Stadsbyggnadskontoret menar att en ny idrottshall väger tyngre än de eventuella negativa konsekvenser som kan uppstå.
Eftersom förslaget avviker från översiktsplanen föreslås ett utökat förfarande.

Skånskan - 4 timmar sedan

Avtal för Västerbro klart för beslut

Lund Efter en flera år lång dialogprocess med de 25 privata fastighetsägarna på Västerbro i Lund ligger nu ett genomförandeavtal färdigt för beslut.
Omvandlingen från ett slitet industriområde till en ny stadsdel för tio tusen boende ska främst finansieras genom den så kalla de ”Västrebropengen”.Det är området runt Öresundsvägen som under en 40-årsperiod ska förvandlas från ett obefolkat och nergånget industriområde till en klassisk kvartersstad med 3 900 bostäder, tre förskolor en idrottshall och eventuellt en grundskola skola för 60 elever.

Skånskan - 4 timmar sedan

Framtid och poesi på nionde SFI-dagen

Malmö För många sfi-elever är sfi-dagen det första mötet med ett svenskt folkbibliotek.
Och utvärderingar har visat att många gärna återvänder.Det är stadsbiblioteket som koordinerar Sfi-dagen, men det är eleverna från Malmös sfi-skolor, det vill säga invandrare som studerar svenska, som själva arrangerar aktiviteterna.

Skånskan - 5 timmar sedan

Tonåring utsatt för rån

Höör Tre gärningsmän tvingade till sig en tonårings mobil.En tonåring utsattes för rån vid 19.42-tiden på Bangårdsgatan i Höör.

Skånskan - 5 timmar sedan

Handväska stals ur låst skåp

STAFFANSTORP En person som besökte ett gym i Staffanstorp i måndags blev bestulen på sin handväska som även innehöll en dator.
Väskan förvarades i ett låst skåp där gärningsmannen hade tagit sig in. Det inträffade i måndags mellan klockan 14.

Skånskan - 6 timmar sedan

Klart med nya tränare i Lunds BK

FOTBOLL Lunds BK har gjort klart med nya tränare för den kommande division 1-säsongen.Tar över efter Jack Majgaard Jensen gör inte bara en tränare, utan två. Anders Grimberg och Ted Waltersson-Larsson kommer att bilda ett tränarteam 2020.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.