Världen Idag > Nyheter

Tuesday, 19 November, 09:42

Världen Idag - 08 nov 19 kl. 14:13

Julia Kronlid kan förlora post: ”Har inte med abortfrågan att göra”Julia Kronlid kommer, enligt uppgifter, petas från posten som SD:s första vice ordförande och i stället bli andra vice ordförande. Att det skulle ha med hennes kritiska inställning till abort att göra tror hon dock inte. – Hade man velat få bort mig på grund av det här så hade man nog flyttat ner mig mer, säger hon till Världen idag..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Kronlid, SD, Världen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Julia, Kronlidkan , förlora, postHar inte med , abortfrågan, att göra
YLE - 17 mar 17 kl. 05:15

Nu ska TPS ta guld - Julia Tunturi: "Vi har absolut chansen"

Sedan november är Julia Tunturi tillbaka i TPS efter en sejour i Åland United. Efter två säsonger på Åland ser Tunturi nu sig själv som en av TPS nyckelspelare i Damligan. Åbolaget inleder ligan med en bortamatch i Karleby mot GBK.

YLE - 19 aug 17 kl. 16:35

Julia Häger har lärt sig av sina misstag

Skidåkaren Julia Häger, 20, återvänder inom kort till Umeå för sitt andra studieår. Med sig i bagaget har hon en bra träningssommar och insikterna om att hon nu skall ge skidåkningen den hundraprocentiga satsning den förtjänar. När Yle Sporten möter upp med Julia Häger är det i samband med ett skidtalang-läger som ordnas i det finlandssvenska skidförbundet FSS regi.

Nyheter 24 - 13 feb 14 kl. 16:29

"Ölsveparen" Julia – nu även störst i HollandNekNomination

För en knapp vecka sedan gjorde Julia Stjerna succé på Facebook i utmaningen NekNomination genom att svepa fyra öl på 24 sekunder. Och succén fortsätter. Nu har även holländarna fått upp ögonen för den 20-åriga arkitektstudenten.

GöteborgsPosten - 12 okt 14 kl. 16:30

Pixbo i tung förlust: "Brukar förlora mot Endre"

Pixbo föll tungt mot mardrömsmotståndaren Endre. – Vi brukar förlora borta mot dem, säger lagkapten Julia Larsson..

Skånskan - 18 maj 18 kl. 16:44

LBK riskerar förlora matchen som de vann

FOTBOLL Avgörandet kom sent när Lunds BK besegrade LB07 i den tredje DM-omgången. I den 92:a minuten slog lagkaptenen Emil Pedersen in det vinstgivande 1-0-målet.
Eller om det nu var ett vinstgivande mål?

Nyheter 24 - 10 feb 14 kl. 11:36

Julia sveper fyra öl på 24 sekunder – äger FacebookutmaningenFrån Australien

Är din facebook-feed fylld av klipp där folk sveper öl? Då känner du förmodligen till utmaningen NekNomination. – Jag förstod ju att klippet i alla fall skulle få omkring 100 likes, men att det fått över tiotusen är lite överstyr.

Expressen - 05 apr 19 kl. 11:36

Postnord slutar hämta post på söndagar

Postnord kommer att sluta tömma brevlådor på söndagar, det skriver Dagens Nyheter.  Från och med den första juli 2019 ska beslutet börja gälla.– Det stämmer att vi slutar tömma posten på söndagar, bekräftar Julia Spector, presskommunikatör på Postnord, till DN.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Deras bröllopstårta har gjort världssuccé – när du ser hela förstår du

Kia och Billy från Milton Keynes i England hade bestämt sig för att slå sina påsar ihop och gifta sig. Men när bröllopet skulle planeras uppkom ett stort problem – de kunde inte komma överens om hur tårtan skulle se ut. Kia ville ha en traditionell tårta, medan Billy ville ha ett superhjälte-tema.

Cornucopia - 25 feb 15 kl. 08:19

Novaja Gazetas dokument översatt till svenska

Nedan följer Novaja Gazetas (Nya Tidningen - en av de sista regimoberoende tidningarna i Ryssland) läcka dokument översatt till svenska. Det handlar alltså om ett internt Putinregimdokument som lämnades in till den ryska presidenten mellan 4:e och 12:e februari 2014, och i princip motiverar och beskriver hur Krim och sedan Sydöstra Ukraina ska tas över.
(Översättningen försöker till stor del bevara ordföljden där det går att göra, men med hänsyn till kontext och idiom.

YLE - 13 aug 17 kl. 14:36

IF Femmans damer och herrar stafettvinnare

I FSOM-orienteringsstafetterna i Purmo imponerade IF Femman. Pargas IF hade två lag på pallen i damklassen. Jan Donner från OK77 inledde snabbast och drog under den första sträckan upp ett över en minut stort försprång till IF Femman 3 och IF Femman.

Fler nyheter från Världen Idag

Världen Idag - 1 timme sedan

Roland fick göra ett kort besök i himlen

Roland Målare är en färgstark man med många talanger. Hans stora intressen är att måla, musicera, skriva och umgås med människor. Men alla aktiviteter bromsades in när en massiv hjärtinfarkt slog till och livet såg ut att vara slut..

Världen Idag - 1 timme sedan

Staksets hoppturné ska flytta in till stora arenor

Uppåt femtusen människor, samlade med Jesus i centrum, kan komma att bli ett faktum i västgötska Lidköping i påsk. Det är Sebastian Staksets evangelisationskampanj ”Det finns hopp” som har bokat Sparbanken arena..

Världen Idag - 9 timmar sedan

Nödvändigt med ett helhetstänk i vården

Det fortsätter att krisa i den svenska sjukvården, och bland politiker är det särskilt vårdköerna och den bristande tillgängligheten som diskuteras. Hårdast drabbade är landsbygdsbefolkningen, och snabb tillgång till vård har till stora delar blivit en fråga om stad och land. Minns protesterna vid nedläggningen av BB i Sollefteå!

Världen Idag - 9 timmar sedan

Träna dig i gudsfruktan

Paulus skriver: ”Fysisk träning är nyttigt på sitt sätt, men gudsfruktan är nyttigt på allt sätt, för den har löfte om liv, både för den här tiden och den kommande” (1 Tim 4:8). Alla vet att god fysik inte kommer av sig självt, hur mycket vi än vill och hur djupt vi än studerar olika träningsmetoder. God fysik är ett resultat av regelbunden fysisk träning och inte av tankeövningar.

Världen Idag - 9 timmar sedan

Besättningen, sex unga män, dog vid nedslaget mot isen på den stora sjön.

Som författare inom historia ser jag det som min uppgift att inte bara sitta på min kammare och skriva. Jag vill besöka platserna där mina huvudpersoner var, för att försöka förstå dem bättre och därmed kanske bättre beskriva deras liv. Detta har lett mig till flera slagfält.

Världen Idag - 9 timmar sedan

Hur är det med det svenska människovärdet i livets slutskede?

Det finns en dubbelhet i att Sverige, å ena sidan, vill ha nollvision när det kommer till självmord, och å andra sidan skulle utreda möjligheten för läkare att i stället assistera patienters självmord, skriver Brita Storlund och Cecilia K Björfjell..

Världen Idag - 16 timmar sedan

Fel när media beskyllde Israel för bruten vapenvila

Under förra veckans konflikt mellan Islamiska jihad och Israel anklagade Amnesty International Israel för att beskjuta en palestinsk människorättsorganisation (ICHR) – trots att det var en palestinsk raket som träffade. TT fick dessutom rätta en nyhetsnotis som påstod att Israel bröt vapenvilan..

Världen Idag - 19 timmar sedan

L-beslut om dödshjälp och samvetsfrihet oroar

Liberalerna beslutade på sitt landsmöte i helgen att markera sitt motstånd mot samvetsfrihet genom att framöver kalla det ”vårdvägran”. Samtidigt tog partiet ett steg närmare att driva frågan om dödshjälp. ”Ska läkare i framtiden tvingas att utföra dödshjälp?

Världen Idag - 20 timmar sedan

Fullt hus när Pingst ledare avslutades i helgen

1 300 personer hade anmält sig till den tredje och sista upplagan av ”Pingst ledare”, som hölls i Jönköping på lördagen.  – Vi har dessutom fått säga nej till ett gäng, säger Daniel Alm när Världen idag möter honom i vimlet av besökare på lördagsförmiddagen..

Världen Idag - 23 timmar sedan

Färöarna mot strömmen: ”Vi älskar Israel”

Danmarks regering vill att hela den danska så kallade riksgemenskapen ska följa EU:s diplomatiska linje gentemot Israel. Men Färöarna säger nej..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.