Affärsvärlden > Ekonomi

Tuesday, 12 November, 14:23

Affärsvärlden - 08 nov 19 kl. 13:44

SAS rusar på börsenStockholmsbörsen stärktes successivt under fredagens förmiddagshandel, efter en oregelbunden öppning, och visade vid lunchtid en bättre utveckling än de ledande Europabörserna..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
SAS, Europabörserna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SAS, rusar, börsen
SvD - 19 nov 12 kl. 10:15

SAS rusar på börsen: ?Lyftet är motiverat?

Nordeas aktiestrateg kommenterar SAS rally på börsen..

Affärsvärlden - 04 sep 13 kl. 10:26

Börsen: SAS rusar efter miljardvinst

Stockholmsbörsen inledde onsdagens handel i svag röd ton, i linje med de ledande Europabörserna. I Sverige vaknade rapportsäsongen till liv med Clas Ohlson och SAS..

GöteborgsPosten - 31 aug 18 kl. 09:45

SAS rusar på börsen trots sommarturbulens

Sommarens avgångskaos är som bortblåst för börsen som välkomnar SAS kvartalsrapport med öppna armar. Aktien skjuter i höjden och enligt vd Rickard Gustafson är bemanningsproblemen lösta..

GöteborgsPosten - 31 aug 18 kl. 09:45

SAS rusar på börsen trots sommarturbulens

Sommarens avgångskaos är som bortblåst för börsen som välkomnar SAS kvartalsrapport med öppna armar. Aktien skjuter i höjden och enligt vd Rickard Gustafson är bemanningsproblemen lösta..

DI - 09 sep 13 kl. 14:26

SAS rusar efter norskt säljbesked

SAS-aktien rusade på Stockholmsbörsen inför måndagens norska stortingsval som väntades resultera i ett maktskifte till en högerregering med ambitiöst privatiseringsprogram. Flygbolaget SAS finns med på säljlistan..

DI - 26 sep 13 kl. 14:16

SAS rusar på Lufthansas flirt

Flygbolaget SAS fortsätter sin resa uppåt på börsen på torsdagen. Uppgången kan bero på uttalanden från Lufthansa om att bolaget skulle vara intresserat att ta över SAS..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

SAS rusar på stigande börs

Stockholmsbörsen steg på måndagsmorgonen. Uppgången var i linje med utvecklingen på de ledande börserna i Europa och Asien. Klockan 10.

BT - 19 nov 12 kl. 10:11

SAS rusar på stigande börs

Stockholmsbörsen steg på måndagsmorgonen. Uppgången var i linje med utvecklingen på de ledande börserna i Europa och Asien.
Klockan 10.

DI - 28 nov 14 kl. 17:37

SAS rusar på börsen

Lyckade besparingar, ett fallande oljepris och fler passagerare i stolarna har fått flygbolaget SAS att stiga med 36 procent sedan förra kvartalsrapporten..

DI - 08 nov 19 kl. 13:09

Stockholmsbörsen vänder upp – SAS rusar efter omvänd vinstvarning

Stockholmsbörsen har vänt upp efter en mer tvekande inledning på handelsdagen..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 10 minuter sedan

Från James Bond till nättaxi

Vad avslöjar affärslitteraturen om vår tid? Lyssna på nya Bokpodden, ett samarbete mellan Affärsvärlden och Lendify..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

EU godkänner Telias köp av Bonnier Broadcasting

EU-kommissionen godkände på tisdagen Telias köp av Bonnier Broadcasting, där TV4 ingår, på vissa villkor. Det tillkännagav kommissionen i ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Oscar Properties visar vinst, men omsättningen rasar

Bostadsutvecklaren vänder till vinst för kvartalet, vilket förklaras av vinster vid försäljningen av 50 procent av projektfastigheten Helix..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Carngie tror på lättnadsrekyl för gamingbolaget

Gamingbolaget Paradox tredje kvartal kom in under marknadens förväntningar sett till såväl omsättning som rörelsevinst. Men rapporten var samtidigt mycket bättre än befarat och givet aktiens svaga utveckling sedan i somras kan den komma att stiga 5-10 procent under tisdagen. Det skriver Carnegie i en not efter morgonens rapportsläpp..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Teliaaktien klättrar efter TV4-beskedet

Stockholmsbörsen låg på plus vid lunchtid på tisdagen i linje med börserna på kontinenten, efter en lite svajig indexutveckling under morgonen..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

SAS utklassar konkurrenterna - upp 45 procent på två veckor

SAS har klättrat kraftigt sedan bolaget i förra veckan höjde sin guidning för helåret, på grund av stark passagerartrafik..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Förvaltningsrätten avslår Global Gamings överklagan

Förvaltningsrätten avslår Global Gamings överklagan av Spelinspektionens beslut att återkalla Global Gamings dotterbolag Safeents licens för att tillhandahålla vadhållning och kommersiellt onlinespel..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Stannar smällen vid aktieägarna?

KOMMENTAR Hyperexpansiva Oscar Properties blev på goda meriter symbol för Stockholms bostadsrättsrally. Att projektören nu tvärbromsar i elfte timmen är sunt och räddar förhoppningsvis lägenhetsköpare, leverantörer, banker och – kanske – högrisklånen. För aktieägare är läget inte långt från nattsvart..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Storytel faller efter rapporten

Ljudboksföretaget Storytel faller på Stockholmsbörsen efter morgonens delårsrapport..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Pandox köper hotell i Nürnberg

Hotellfastighetsbolaget Pandox förvärvar Maritim Hotel i Nürnberg, Tyskland i en affär med ett transaktionsvärde på cirka 61 miljoner euro inklusive stämpelskatt om cirka 2 miljoner euro..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.