Sydöstran > Nyheter

Saturday, 16 November, 00:05

Sydöstran - 08 nov 19 kl. 13:34

”Extra viktigt med tanke på den tid som råder”När Amnesty avslutade sin föreläsningsturné på af Chapmangymnasiet under fredagen samlades 250 elever i aulan för att lära sig mer om mänskliga rättigheter. – Med tanke på den tid som råder känns det extra viktigt att jobba med Amnesty, säger Jennie Villnersson Månsson..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Amnesty, Chapmangymnasiet, Jennie Villnersson Månsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Extra viktigtmed , tankepå den , tidsom , råder
SvD - 10 maj 16 kl. 12:03

Socialstyrelsen: Viktigt att det inte blir uniform

Socialstyrelsen ställer inte krav på att personal som arbetar i gruppbostäder ska ha uniform. Tvärtom. Personalen kan i princip bära vilka kläder de vill som arbetskläder.

YLE - 01 jul 14 kl. 11:17

Räty: Viktigt med öppenhet inom arbetspensionsbolagen

Nu ska också arbetspensionsbolagen omfattas av de så kallade insiderreglerna. Ett lagförslag om det blev klart i dag. Enligt social- och hälsovårdsminister Laura Räty administrerar arbetspensionsbolagen över nästan 100 miljarder euro, den här förmögenheten har samlats in av arbetstagare och arbetsgivare och det är därför särskilt viktigt att det råder total öppenhet i fråga om hur de placeras, säger hon.

Barometern - 14 jul 17 kl. 14:32

”Det har ju inte varit så mycket badväder”

Under sommar och semestertider är det ofta viktigt med bra väder. OT hörde med folk om hur de uppfattade att sommarvädret har varit hittills..

IDG - 10 mar 14 kl. 14:42

Live 17:00 - Edward Snowden framträder

Klockan 17 svensk tid framträder visselblåsaren Edward Snowden via länk på konferensen SXSW i Austin, Texas. Se det hela direkt här..

Computer Sweden - 10 mar 14 kl. 14:42

Live 17:00 - Edward Snowden framträder

Klockan 17 svensk tid framträder visselblåsaren Edward Snowden via länk på konferensen SXSW i Austin, Texas. Se det hela direkt här.

.

SVT - 06 aug 18 kl. 17:19

Natten till tisdag träder USA:s nya sanktioner mot Iran i kraft

Till följd av att president Donald Trump valde att lämna kärnenergiavtalet från 2015 genomför USA nu straffåtgärder mot Iran. Klockan 6 på tisdagsmorgonen svensk tid träder en rad ekonomiska sanktioner mot Iran i kraft, rapporterar TT..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Viktigt med nya bostäder

Expressen - 15 nov 18 kl. 19:50

Talmannen om pappaledigheten: Viktigt att vi fäder tar ansvar

Han var pappaledig med sin i dag tvåårige son förra hösten.Nu tror talmannen Andreas Norlén att tiden som hemmaman utvecklade honom som människa.– Det är en nyttig lärdom att ta hänsyn till andra, säger han i en intervju med tidskriften Kvartal..

UNT - 24 feb 19 kl. 17:59

Rektor: "Viktigt med bra bostäder för alla studenter "

Uppsala universitets rektor Eva Åkesson slår i från sig ansvaret för att lösa den låsta markfrågan om studentområdet Observatoriet..

YLE - 13 feb 17 kl. 17:19

Berners besked gläder i skärgården: "En lättnad för oss alla - faktiskt en bra dag"

Företagare Jan-Erik Karlsson är lättad och glad. Försöket med avgifter på förbindelsebåtarna slopades och Karlsson behöver inte längre fundera på om butiken på Nötö borde ha stängt i sommar, eller på vilka specialarrangemang som måste göras upp. - Det känns förstås jäkligt bra, det är nog en lättnad för oss alla användare, faktiskt en bra dag.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Astrid Risberg fick lämna "Idol"

Fem idoler tolkade fotbollshjältars favoriter – men bara fyra gick vidare till nästa vecka. För Astrid Risberg räckte det inte hela vägen..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Sverige klart för EM 2020 – så gick det till

Sverige är klart för fotbolls-EM 2020. Resan dit? Den präglades till mångt och mycket av en anfallares stora genombrott i landslaget, en galen Norgehistoria i Oslo, en käftsmäll i Madrid – och ett avslutande styrkebesked i Bukarest..

Sydöstran - 1 timme sedan

Clive Owen ska spela Bill Clinton

Sydöstran - 45 minuter sedan

Isak utsatt för rasism – matchen avbröts

Matchen mellan Rumänien och Sverige avbröts efter att delar ur den rumänska klacken riktat rasistiska glåpord mot Alexander Isak..

Sydöstran - 1 timme sedan

Landslaget väljer bort EM-bas på hemmaplan

Möjligheten finns, men landslaget avstår från att ha sin EM-bas på hemmaplan under slutspelet..

Sydöstran - 1 timme sedan

TT-FLASH: Sverige EM-klart

De svenska fotbollsherrarna är klara för EM nästa sommar efter seger mot Rumänien med 2–0 i Bukarest..

Sydöstran - 1 timme sedan

Här är EM-slutspelet som väntar

Tjugofyra landslag, tolv värdstäder, sex grupper. Det här är EM-slutsspelet som väntar på Sverige i sommar..

Sydöstran - 1 timme sedan

Miljonregn över svensk fotboll

Sverige säkrade EM-platsen i Bukarest – och då klirrar det i Svenska fotbollförbundets kassa. Bara en plats i slutspelet ger 100 miljoner kronor. Och mer kan det bli..

Sydöstran - 1 timme sedan

Marcus Berg fixade EM-festen

Det kunde ha varit en av hans sista landskamper – men Marcus Berg ville få en sommar till med laget han älskar att spela för. då fixade han festen. Sverige är klart för EM-slutspelet – mycket tack vare Berg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.