GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 12 November, 23:04

GöteborgsPosten - 08 nov 19 kl. 05:00

Visst, man bör inte skämta om allt, hela tidenSom en konservativt sinnad komiker tycker jag att din argumentation har poänger..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Visstman , börinte , skämtaom allt hela , tiden
Ekonomistas - 25 mar 16 kl. 15:48

Visst kan man skämta om ekonomer

Om man har tråkigt kan man pigga upp sig genom att läsa skämt om nationalekonomi och nationalekonomer. En favorit är: “Vet du hur man kan veta att makroekonomer har sinne för humor? De använder decimaler…”.

SvD - 03 apr 16 kl. 13:00

”Visst kan man skämta om IS”

Nyheten om tre tjejer från Storbritannien som reste iväg för att ansluta sig till IS fångade den brittiska stand up-komikern Shazia Mirzas intresse. Det resulterade i showen ”The Kardashians made me do it”, som hon framför på Södra Teatern i Stockholm i kväll..

YLE - 23 jan 16 kl. 16:45

Familj och krävande jobb går visst att kombinera

Juristbyrån Fondia tycker det är smart business att de anställda också har tid att satsa på familjelivet. Nu startar ett pilotprojekt för att fler arbetsplatser ska bli familjevänliga. Det handlar om attityd och att organisera arbetet vettigt - då ska det gå att kombinera också ett krävande juristjobb med familjelivet.

YLE - 13 sep 17 kl. 19:00

Axel Brink: Att skämta utan att kränka är en snårig stig

Att skämta om rasism och sexism har länge varit gångbart, men då publiken själv väljer vad de tittar på problematiseras dessa ämnen i en våg av dramatisk komedi. I den här kolumnen skriver Axel Brink om dagens nya komediserier. Scen: En medelålders familjefar i en amerikansk förort sitter på soffan med sin son i yngre tonåren.

SmålandsPosten - 25 jun 14 kl. 06:54

Vi vill visst ha tillväxt

Vi vill visst ha tillväxt. Fler krogar som säljer när­ekologisk mat. Fler bilar som går på biogas och el och fler cyklar.

Sydsvenskan - 13 jul 15 kl. 00:01

Gamla hundar kan visst lära sig att sitta.

Rockaderna i ledningen för SCA under våren påminde om leken Hela havet stormarpå ett barnkalas. Så fort hyllningsmusiken tystnade blev det fullt kaos när gubbarna kämpade om att hitta en ledig stol. SCA:s vd Jan Johansson åkte ut först.

Helsingborgs Dagblad - 13 jul 15 kl. 00:01

Gamla hundar kan visst lära sig att sitta.

Rockaderna i ledningen för SCA under våren påminde om leken Hela havet stormarpå ett barnkalas. Så fort hyllningsmusiken tystnade blev det fullt kaos när gubbarna kämpade om att hitta en ledig stol. SCA:s vd Jan Johansson åkte ut först.

Supermiljöbloggen - 10 nov 15 kl. 08:42

Elisabeth Falkhaven (MP): ”Låt ekosystemet i Kattegatt återhämta sig”

Ett i dag fredat område i Kattegatt riskerar att öppnas upp för bottentrålning. Det är fel väg att gå, skriver Elisabeth Falkhaven från Miljöpartiet de gröna i Hylte, Halland. 2009 stängdes ett område i Kattegatt helt för fiske.

Sydsvenskan - 05 apr 16 kl. 04:00

Ett jack i tiden

Det var Dagens Nyheters huvudkritiker Lars-Olof Franzén som satte tonen. Hans recension publicerades på utgivningsdagen, den 5 april 1976, för exakt fyrtio år sedan.Den var redigerad över fem spalter på DN:s kultursida.

YLE - 10 sep 12 kl. 04:44

Kommunveteraner: Visst har vi makt!

Partierna jobbar just nu hårt på att hitta kandidater till höstens kommunalval. De stora partierna har tusentals platser att fylla om de ska nå sina målsättningar. En klar trend är att folk prioriterar sin fritid framom förtroendeuppdrag, men det finns undantag.

YLE - 26 feb 15 kl. 15:07

Bronsreceptet: "Vi har hela tiden dragit åt samma håll"

Väntan på finländska medaljer blev lång – men stämningen i den blåvita truppen sjönk aldrig. Kvartetten som gjorde slut på medaljtorkan lyfte efter VM-bronset fram lagandan. - Vi har haft en väldigt bra känsla i laget.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Två häktade för grov brottslighet

Två män har häktats vid Göteborgs tingsrätt på begäran av danska polis. Vilket brott männen är misstänkta för i Danmark vill åklagaren inte säga. Men uppgifter från Danmark gör gällande att det rör sig om grov internationell brottslighet..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Åkarna om ledarkaoset: Varit lite oroligt

Karusellen i skidlandslagets ledarstab har snurrat till det för åkarna..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Hoppas att ÖFK-aktier blir årets julklapp

Östersunds FK saknar fortfarande många miljoner kronor för att lösa den ekonomiska krisen. De pengarna hoppas man få in genom aktieförsäljning..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Sprängladdning hittad i Malmölägenhet

Två män har gripits misstänkta för förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse sedan en sprängladdning hittats i en lägenhet i Malmö. Föremålet hittades vid en husrannsakan av polisens avdelning för brott i nära relationer..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Cyberattack mot Labour mitt i valrörelsen

Labourpartiet har utsatts för en cyberattack, rapporterar tv-kanalen.

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Annelies katt sköts med hagelgevär – fick avlivas

Katten Birk var försvunnen i flera dagar – kom hem skjuten: "Barnen är jätteledsna"..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Svensk startup köps av speljätte

Spelföretaget Epic Games har köpt upp svenska Quixel för en okänd summa pengar, rapporterar.

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Utgivare för nazistisk nättidning döms

En man i Örebro har dömts till fyra månaders fängelse, efter att bland annat ha publicerat filmer från terrordådet i Christchurch i Nya Zeeland, rapporterar Nerikes Allehanda. Publiceringarna gjordes på en nazistisk nättidning som mannen vid tillfället var ansvarig utgivare för..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Upp till bevis för Sabuni i helgen

I helgen får Liberalernas nya partiledare Nyamko Sabuni en chans att vända de låga opinionssiffrorna..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Större intresse för Tokarczuk än för Handke

Titlar av årets Nobelpristagare finns äntligen åter i handeln. Men hur påverkar debatten kring Peter Handkes ställningstaganden i Balkankriget nyfikenheten på hans litteratur?.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.