GöteborgsPosten > Nyheter

Friday, 15 November, 03:35

GöteborgsPosten - 08 nov 19 kl. 05:00

Från virvlande femåring till rockstjärna i GlobenProfilerna minns första intrycket av den 19-årige supertalangen: "Wow – vilken häftig lirare!".
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Globen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Från virvlande, femåringtill , rockstjärnai , Globen
YLE - 03 jul 17 kl. 06:30

André Linman: Rockstjärna redan som femtonåring

När André Linman var femton år var han ledsångare i bandet Sturm und Drang som slog igenom nästan över en natt. I sitt sommarprat får vi höra om hur det är att vara tonåring och internationell rockstjärna som spelar för 40.000 människor i en arena.

Sydsvenskan - 10 jun 13 kl. 06:30

Femåringens dröm om att bli rockstjärna blev verklighet

Redan som femåring drömde han om att bli rockstjärna. Vid 40 kan Dregen se tillbaka på ett liv av musik. För framgången tackar han målmedvetenheten ?

Trelleborgs Allehanda - 09 jun 14 kl. 11:12

Motvillig rockstjärna hyllar Stockholm

Chrissie Hyndes möte med Björn Yttling ledde till skivan "Stockholm", som kommer ut i dagarna.Nu hyllar rocklegendaren från Pretenders sina kreativa svenska samarbetspartners.
Hon är den motvilliga rockstjärnan som ändå är som gjord för att stå i centrum.

Kristianstadsbladet - 09 jun 14 kl. 11:12

Motvillig rockstjärna hyllar Stockholm

Chrissie Hyndes möte med Björn Yttling ledde till skivan "Stockholm", som kommer ut i dagarna.Nu hyllar rocklegendaren från Pretenders sina kreativa svenska samarbetspartners.
Hon är den motvilliga rockstjärnan som ändå är som gjord för att stå i centrum.

Kristianstadsbladet - 09 mar 14 kl. 17:59

Fem kvinnor, fem olika liv

Foto: Annica Jönsson
Styrka och skratt verkar vara det kvinnorna i Maj-Britt Juntikkas familj lever av. Sveriges kvinnor hade precis fått rösträtt när Maj-Britt föddes för 85 år sedan. Fyra generationer längre fram i tiden finns lilla barnbarnsbarnbarnet Siri, två månader.

YLE - 05 jul 15 kl. 13:46

Superstjärna på besök i Lojo

Jana Kudrjavtseva från Ryssland besökte än en gång Kisakallio i Lojo för att förbereda sig för VM. Ryskan har tränat i Lojo under många somrar ända sedan hon var en liten flicka. Men nu har hon 17-åringen redan etablerat sig som en superstjärna i rytmisk gymnastik.

Sydsvenskan - 06 nov 12 kl. 06:30

Stall Kolgjini slutsålt på fem minuter till Rikstravet

Jägersrotränaren Lutfi Kolgjini är travets rockstjärna. När andelarna till Rikstravet 2013 släpptes såldes de tusen andelarna i stall Kolgjini slut på fem minuter. Och han var så eftertraktad att hela ATG:s försäljningsmaskineri håll på att braka samman..

Skånskan - 23 okt 19 kl. 09:25

Fem snabba till VA Rocks

NÖJE Vem är Ida, Frida och Klara i VA Rocks? Vi bad de lista allt från guilty pleasures till vilken musiker de hade velat bjuda på middag. Ida Svensson Vollmer, 26 år, leadsång och gitarr
Bästa låt som någonsin skrivits?

Dagensanalys.se - 09 jun 16 kl. 12:06

Digital marknadsföring via Marketing Automation är stekhett just nu – så här funkar det

Dagens Analys fick möjlighet att byta några ord med Olof Törnqvist, grundaren av Triggerbee som är en snabbväxande startup inom sales & marketing automation.  Triggerbee har det senaste året ökat antal nya kunder med över 300 procent. Alla har pratat om marketing automation men vad händer just nu inom området, Olof?

Dagensanalys.se - 23 aug 18 kl. 15:49

Effektiv marknadsföring med liten budget

En stor utmaning för företag, inte minst små eller nystartade företag, är marknadsföringen: hur ska du kunna veta vilken marknadsföring som är mest effektiv? Och hur ska du nå bästa möjliga effekt med en liten eller kanske ingen marknadsbudget alls? Igår ledde jag ett webinar där vi hade besök av Yasmin Tilles, marknadschef på internetsäkerhetsföretaget Detectify, som berättade om sin resa och hur Detectify som liten svensk startup lyckats växa och få stort genomslag och bli ledande i sin nisch med en väldigt begränsad marknadsbudget.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Fall av magparasit utreds – flera fall i Västsverige

"Vi ser fler fall än vanligt, vilket vi har reagerat på.".

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Man knivskuren i magen – utreds som mordförsök

Kom till vårdcentralen i Frölunda med knivskador i buken – opereras nu akut på Sahlgrenska..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Skolan stängs – men svenska studenter stannar

Stora universitet i Hongkong ställer in resten av terminen, och svenska lärosäten har rekommenderat sina elever att åka hem..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Därför fortsätter högkonjunkturen i Göteborg

Tre faktorer förklarar att man går mot trenden i övriga Sverige..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Psykundersökning för misstänkt dubbelmördare

Den äldre man som häktades förra veckan misstänkt för dubbelmordet i Arlöv ska genomgå en psykiatrisk undersökning. Enligt.

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Fortsatt hög skredrisk i Kungälv

Det råder fortfarande en hög skredrisk i Lökeberg utanför Kungälv. Avspärrningarna kommer att hållas kvar åtminstone till fredagen..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Forsberg: "Vi gör det vi blir tillsagda"

Emil Forsberg tonar ned snacket om att han inte får ut allt av sitt kunnande i landslaget..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Våldet mot rohingyer utreds av ICC

Internationella brottmålsdomstolen (ICC) ger klartecken för en fullskalig utredning av brott som begåtts mot den muslimska rohingya-minoriteten i Myanmar – det som från FN-håll har beskrivits som brott mot mänskligheten och ett folkmord..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Henry tränare i Montreal

Thierry Henry återvänder till MLS-fotbollen, men nu som tränare. Den förre Arsenal-stjärnan har skrivit på för två år i kanadensiska Montreal..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Riksdagen vill ha svar om gymnasielagen

Oklarheter om gymnasielagen, som gett ensamkommande möjlighet att stanna i Sverige om de studerar, gör att riksdagens socialförsäkringsutskott ber Migrationsverket och Skolverket att komma och förklara läget..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.