Jönköpingsnytt > Nyheter

Monday, 11 November, 21:32

Jönköpingsnytt - 08 nov 19 kl. 13:01

Svaret från FK: ”Sven ansökte för tidigt”För att få sjukersättning krävs det att nedsättningen av arbetsförmågan är stadigvarande. Och för att veta det, så måste bland annat medicinsk rehabilitering vara över. Detta är, enligt försäkringskassan, anledningen till att Sven inte fick hel sjukersättning.
– I Svens fall inväntade han ytterligare medicinska åtgärder och därför bedömdes han inte ha rätt till hel sjukersättning, säger Ingeborg Watz Forslund, områdeschef, avdelningen funktionsnedsättning på försäkringskassan.
.
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
FK, Försäkringskassan, Sven, Svens, Ingeborg Watz Forslund

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svaretfrån FK , Sven, ansökteför , tidigt
SmålandsPosten - 30 jan 15 kl. 10:51

Fler ansökte om skuldsanering

Ansökningarna om skuldsanering ökade med 39 procent Kronobergs län under 2014. Det är den största ökningen i landet. I nästan hela landet ökade antalet ansökningar om skuldsanering under 2014 jämfört med året innan.

Nyan - 23 sep 15 kl. 07:46

Tio flyktingar ansökte om asyl hos åländska polisen

I går inledde tio personer, varav sju barn, sin asylprocess hos den åländska polisen.
I måndags fick polisen på Åland information om att det kan finnas tio personer på Rosella som verkar vara påväg mot Åland för att ansöka om asyl.

– Vi ställde i ordning och kontaktade Röda Korset.

YLE - 26 jan 17 kl. 09:44

Färre ryssar ansökte om visum i fjol

Antalet ryssar som ansökte om visum till Finland minskade kraftigt under fjolåret jämfört med året innan. Finland skrev ut 35 procent färre visum under 2016 jämfört med 2015. Orsaken är enligt Utrikesministeriet den ekonomiska och politiska situationen.

Expressen - 06 aug 17 kl. 07:43

9-åring ansökte om att bli planetskötare – blev uppringd av Nasa

Nioåriga Jack Davis ansökte om att bli Nasa:s nästa planet-skötare.– Jag må vara nio, men jag är lämplig för arbetet, skrev Davis i sin ansökan och blev senare uppringd av myndigheten..

HBL - 03 jan 14 kl. 20:52

HS: Under 150 syrier ansökte om asyl i Finland

I fjol ansökte 149 syrier om asyl i Finland, visar preliminära siffror som Helsingin Sanomat fått av Migrationsverket.I till exempel Sverige var antalet syriska asylsökande under samma tid 16 300. Enligt FN flydde 1,3 miljoner personer Syrien enbart under den första halvan av 2013.

UNT - 12 jun 12 kl. 09:19

Få ansökte om jämställdhetsbonus

Bara lite drygt hälften av de som skulle kunnat få jämställdhetsbonus i föräldraförsäkringen ansökte. I fjol betalade Försäkringskassan ut 135 miljoner kronor i bonus till 35 000 föräldrar. 65 000 var berättigade.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Färre ansökte om skuldsanering 2014

Över 10 000 personer ansökte om skuldsanering under 2014..

GT - 20 feb 16 kl. 15:46

Nazister ansökte om tillstånd i annat namn

Medlemmar i den nazistiska organisationen Svenska Motståndsrörelsen har under falskt namn slagit upp ett sopptält på Gustav Adolfs torg, där mat till "utsatta svenskar" delas ut. En privatperson ansökte om tillståndet. – Vi visste inte vilka som egentligen låg bakom, säger Fredrik Dahlgren, chef för dialogpolisen i Göteborg.

DalaDemokraten - 05 sep 16 kl. 17:33

Djurägare ansökte om skyddsjakt efter att får dödats av varg – får avslag

En djurägare i Älvdalen ansökte om skyddsjakt efter att ha fått djur dödade av vargen. Länsstyrelsen Dalarna säger dock nej..

Dalarnas tidningar - 05 sep 16 kl. 17:33

Djurägare ansökte om skyddsjakt efter att får dödats av varg – får avslag

En djurägare i Älvdalen ansökte om skyddsjakt efter att ha fått djur dödade av vargen. Länsstyrelsen Dalarna säger dock nej..

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 15 minuter sedan

Saga: "De förtjänar massor av julklappar"

6-åriga Saga kom över ett klipp från Ronald McDonalds Hus på Youtube och vill nu hjälpa barn som är sjuka. Tillsammans med sin mamma Ann-Sofie har de startat en insamling för att kunna köpa julklappar till barnen.
.

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

50-åring fick bilen beslagtagen

En man i 50-årsåldern fick under måndagseftermiddagen sin bil beslagtagen av polis, detta sedan man stoppat fordonet vid en kontroll vid A6-området.
.

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

Då når Jönköping 150 000 invånare

Jönköpings kommun växer rekordfort och har nu över 140 000 invånare, det visar ny statistik från Statistiska centralbyrån (SCB).
.

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

"Allsvenska klubbar är intresserade"

Noah Shamoun fortsätter dra blickar mot sig. Han har sedan tidigare varit och provtränat med Parma och nyligen besökte han storklubben AC Milan. Intresset är stort för 16-åringen.

Jönköpingsnytt - 5 timmar sedan

SMHI: Så blir vädret resten av veckan

Helgen bjöd på lättare snöfall i Jönköpings län och under måndagsmorgonen har det även fallit en del blötsnö över Jönköping. SMHI uppmanar trafikanter till försiktighet då det finns risk för halka, framför allt under morgontimmarna.
.

Jönköpingsnytt - 6 timmar sedan

Olycka på rv 40 – bil i diket

Enligt ett larm till SOS Alarm ska en personbil ha kört i diket på riksväg 40 i riktning mot Jönköping, vid avfarten mot Angerdshestra. En person ska vara drabbad.
.

Jönköpingsnytt - 6 timmar sedan

Fackordföranden: "Behöver satsas på lokaljournalistiken"

Fackklubben SJF tog emot beskedet från Hall Medias ledning med besvikelse.
– Det är en allvarlig situation och oerhört sorgligt att höra att vi kommer att bli färre, säger ordföranden Joel Jonsson, som representerar omkring 100 medlemmar.
.

Jönköpingsnytt - 7 timmar sedan

Tjuvar slog till när familjen var bortrest

Polisen utreder ett bostadsinbrott på Rosenlund i helgen. Tjuvarna slog till när familjen var bortrest.
.

Jönköpingsnytt - 8 timmar sedan

Besparingar väntar på Hall Media: ”Känns i hjärtat”

Tidningsägaren Hall Media står inför besparingar. Nu varslar koncernen om uppsägningar – 65 tjänster i mediebolaget och 95 tidningsbud kan försvinna.
-Det här är smärtsamt för alla men naturligtvis i synnerhet för dem som drabbas, säger vd Mats Tidstrand.

Jönköpingsnytt - 8 timmar sedan

Buss och personbil i olycka

En trafikolycka har inträffat i korsningen Björngränd och Kanalgatan i Jönköping.
.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.