Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Wednesday, 13 November, 18:19

Trelleborgs Allehanda - 08 nov 19 kl. 13:15

Tiggeriförbud upphävs innan det införtsFörvaltningsrätten upphäver kommunfullmäktiges beslut från i våras om att införa tiggeriförbud i Trelleborgs kommun. Detta på en teknikalitet i beslutsprocessen..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Trelleborgs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tiggeriförbud, upphävs, innandet , införts
Nya Wermlands Tidningen - 20 aug 16 kl. 06:00

Rävsax om tiggeriförbud

Civilminister Ardalan Shekarabi (S) öppnar för ett tiggeriförbud på svenska gator. Han vill utvärdera om liknande restriktioner som införts för tiggare i Norge och Danmark kan genomföras i Sverige..

Politologerna - 22 maj 18 kl. 18:17

Den ideologiska spelplanen inför höstens riksdagsval

Detta inlägg är författat av gästpolitologen PER OLESKOG TRYGGVASON. Idag släpper Valforskningsprogrammet rapporten Utvärdering av Sveriges Televisions valkompassfrågor 2018. I rapporten har vi på uppdrag av SVT analyserat ett stort antal politiska sak- och prioriteringsfrågor med syftet att ge ett underlag till vilka frågor som bäst särskiljer valmanskåren som helhet, samt vilka frågor som är bäst på att separera sympatisörer till ideologiskt närliggande partier.

Dagens PS - 19 apr 18 kl. 08:56

Ledarkollen: Tiggeri, ledarskap och S-fiasko

Författaren och skribenten Marcus Birro sammanfattar och kommenterar för Dagens PS räkning morgonens ledarsidor – både i Sverige och internationellt. I blickfånget i dag: tiggeriförbud, nationalism och en kovändning från Socialdemokraterna. S vill begränsa arbetskraftsinvandring I går kom en ny undersökning som visar att invandringen är den fråga som svenskarna anser är viktigast i kommande valrörelse.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 15 minuter sedan

Skolbussarna blir kvar i kommunal regi

Det kommer inte att bli någon utförsäljning av skolbusstrafiken i Trelleborgs kommun. Majoriteten i kommunstyrelsens arbetsutskott (KSAU) är emot att lägga ut skolbussarna på entreprenad..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Trelleborg upplevs tryggare enligt mätning

Tryggheten i Trelleborg har ökat jämfört med fjolåret, enligt kommunens och polisens trygghetsmätning. Kommunens säkerhetschef anser att satsningen på trygghetsvärdar har gett resultat, men upplevda problem med buskörning och bilar som kör för fort kvarstår..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

TA avslöjar: Här är TFF:s nye tränare – ”Var dags”

Han tog över i de två sista matcherna. Nu kan TA-sporten avslöja att Kristian Haynes tar över permanent som tränare i Trelleborgs FF..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Skola: Dödshot mot elever och lärare polisanmält

Hotelser klottrade vid Västervångskolan uppger att både lärare och elever skulle dödas. Eftersom hotet upprört föräldrar, har skolans ledning gått ut med en försäkran om att man kommer att vara extra uppmärksam. .

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Samlarmynt och guldringar stals från väska

När personen var och handlade upptäckte hen att väskan var öppen, och att någon stulit föremål som skulle säljas..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Smycken stals från bostad

När familjen kom tillbaka efter att ha varit bortresta upptäckte man att flera smycken i bostaden var försvunna..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Jessica fick p-böter på Valens tak – trots att hon betalat

Jessica följde anvisningen från skyltar på parkeringen på Valen – men fick ändå böter. När hon klagade fick hon höra att hon måste ha parkerat på fel område på gallerians tak. .

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Hela listan: Så mycket får din klubb i årets gräsrotsutdelning

TFF är den förening i Trelleborg som får mest pengar när Svenska Spels gräsrotspengar nu delas ut i Sverige. 104 220 kronor får TFF till sin ungdomsverksamhet. Se här hur mycket pengar din förening får..

Trelleborgs Allehanda - 13 timmar sedan

Årets sökhund bor i Trelleborg

Har du en dröm som verkar ouppnåelig? Då kanske Atte från Anderslöv kan inspirera dig. I Tullverkets tester visade han svaga resultat och hängde löst.

Trelleborgs Allehanda - 12 timmar sedan

Trelleborg: Stoppades med stöldgods i hamnen

En man i 30-årsåldern misstänks för stöld alternativt häleri..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.