Sydsvenskan > Opinion

Friday, 15 November, 11:12

Sydsvenskan - 08 nov 19 kl. 13:13

Onlinehandel pressar IkeaInvesteringskostnader kombinerat med kostnader för onlinehandel pressade marginalerna för Inter Ikea som äger Ikea-varumärket och även utvecklar Ikeas sortiment. Helårsvinsten för det brutna räkenskapsåret 2018–19 ökade med fem procent till motsvarande.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Ikea, Inter Ikea, Ikeas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Onlinehandel, pressar, Ikea
Helsingborgs Dagblad - 08 nov 19 kl. 13:13

Onlinehandel pressar Ikea

Investeringskostnader kombinerat med kostnader för onlinehandel pressade marginalerna för Inter Ikea som äger Ikea-varumärket och även utvecklar Ikeas sortiment. Helårsvinsten för det brutna räkenskapsåret 2018–19 ökade med fem procent till motsvarande.

GöteborgsPosten - 08 nov 19 kl. 13:16

Onlinehandel pressar Ikea

Investeringskostnader kombinerat med kostnader för onlinehandel pressade marginalerna för Inter Ikea som äger Ikea-varumärket och även utvecklar Ikeas sortiment..

Kristianstadsbladet - 08 nov 19 kl. 13:13

Onlinehandel pressar Ikea

Blekinge Läns tidning - 08 nov 19 kl. 13:13

Onlinehandel pressar Ikea

SmålandsPosten - 08 nov 19 kl. 13:13

Onlinehandel pressar Ikea

Sydöstran - 08 nov 19 kl. 13:13

Onlinehandel pressar Ikea

BT - 08 nov 19 kl. 13:13

Onlinehandel pressar Ikea

Barometern - 08 nov 19 kl. 13:13

Onlinehandel pressar Ikea

YA - 08 nov 19 kl. 13:13

Onlinehandel pressar Ikea

DN - 10 mar 11 kl. 15:42

Facket pressar Ikea

Facket vill ha ett avtal som gäller möbeljättens alla anställda Fackrepresentanter från olika håll i Världen har varit i Stockholm för att samordna sina krav på Ikea..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Tusentals extrabiljetter till Saucedos succé

Danny Saucedo hade nyligen premiär för sin föreställning "The runaway show" på The Theater i Göteborg. Och showen har blivit en stor publiksuccé enligt arrangören, som nu släpper fler biljetter. "Till fansens stora glädje kan vi nu berätta att ytterliga.

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Räv i matbutik – en person biten

En räv ska ha tagit sig in i en matbutik i Skene i Västergötland. Senare tog sig djuret ut på en parkering, där en person uppges ha blivit biten. Polis och jägare har åkt till platsen, enligt polisregion Väst..

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Sänker prognos – Elekta rasar på börsen

Elekta, verksamt inom strålbehandling av cancer, redovisar preliminärt kvartalsresultat och sänker i samband med det lönsamhetsprognosen. Aktien rasar runt 15 på procent på Stockholmsbörsen. Den underliggande vinsten (före avskrivningar) föll under räke.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Cyklist förd till sjukhus efter kollision

Bil och cykel kolliderade på Neptunigången.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Försvaret stärks långsammare än väntat

Sveriges försvar stärks, men i långsammare takt än vad försvarsberedningen tänkt. Orsaken är att det på sikt fattas 55 miljarder, enligt Försvarsmakten. Försvarsberedningens rapport "Värnkraft" föreslog i våras en lång rad satsningar på ett starkare för.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Tre smittade av zikavirus i Frankrike

Ett tredje smittfall av zikaviruset har nu konstaterats i Frankrike. De tre fallen är de första där personer blivit smittade av zikaviruset genom europeiska myggor, skriver EU:s smittskyddsmyndighet (ECDC) på sin hemsida. Det är tre personer från staden.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Släktband – här finns en stor kunskapsbank

Gunilla Nordlund leder det populära radioprogrammet som avslöjar släkthemligheter..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Johnossi släpper ny musik och åker på turné

På fredagen släpper Johnossi singeln "Longer the wait, harder the fall". I början av nästa år följer sedan ett nytt album och en turné i Skandinavien och Europa. Rockduon bestående av sångaren och gitarristen John Engelbert och trummisen Oskar "Ossi" Bo.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Oro för EU-förslag om bostadsvärdering

Det kan bli krångligare att få sin bostad värderad vid en bolåneansökan om ett förslag från EU:s bankmyndighet (EBA) blir verklighet. – Risken är att det blir dyrare och tar längre tid, säger Johan Hansing, chefsekonom på Svenska Bankföreningen. Den eur.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Nya översvämningar väntas i Venedig

Venedig bävar inför nya exceptionella nivåer av högvatten under fredagen. Italien har utfärdat nödläge med anledning av de tidigare översvämningar som sköljt genom staden. Vatten har forsat in i kyrkor, butiker och bostäder och orsakat skador som enligt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.