Nyan > Svenskfinland

Wednesday, 13 November, 11:16

Nyan - 08 nov 19 kl. 13:04

Passagerarrekord ger bra kvartalsrapport för Tallink SiljaTallink Silja har gjort det bästa resultatet någonsin för det tredje kvartalet, meddelar man i ett pressmeddelande. Resultatet, nettovinsten, under det tredje kvartalet är 54,6 miljoner euro. Intäkterna ökade med 1,5 procent i jämförelse med samma period förra året. .
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Tallink Silja, Silja

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Passagerarrekordger , bra, kvartalsrapportför , Tallink, Silja
Nyan - 07 aug 17 kl. 10:00

Passagerarrekord för Tallink

Under juli månad reste totalt 1,2 miljoner passagerare med Tallink. Rekordmånga, och det berodde främst på en ökning på rutterna från Sverige till Estland och Lettland. Enligt AS Tallink Grupps finansdirektör Veiko Haavapuu skedde ökningen främst tack vare rutterna Sverige–Estland och Sverige–Lettland.

YLE - 04 aug 17 kl. 12:30

Också Tallink slår passagerarrekord

I juli hade Tallink mer passagerare än någonsin på sina båtar. Det är speciellt båtarna mellan Sverige och Baltikum som varit välfyllda. Under juli månad i år slog Tallink Grupp nytt rekord då rederiet transporterade sammanlagt 1,2 miljoner passagerare på samtliga rutter.

Nyan - 14 jun 18 kl. 13:00

Tallink Silja överväger nytt fartyg

Ett nytt fartyg kan vara på väg till rederiet Tallink Silja, enligt estniska ERR. Tallink Siljas nyaste fartyg Megastar har överträffat förväntningarna och nu kan en order på Megastar II vara på väg, skriver ERR. Detta ska ha diskuterats på Tallinkgruppens årsstämma på tisdagen och det ska också ha varit ett återkommande diskussionsämne på Tallinkgruppens möten.

HBL - 03 aug 12 kl. 13:21

Allt fler passagerare väljer Tallink Silja

Rederiet Tallink Silja slog nytt passagerarrekord i juli. Över 1,16 miljoner passagerare reste på rederiets fartyg i juli, vilket är en halv procent mer än i juli i fjol.Passagerarmängderna ökade speciellt på rutterna från Finland och Sverige till Estland.

VBL - 03 aug 12 kl. 12:43

Flera väljer Tallink Silja

Rederiet Tallink Silja slog nytt passagerarrekord i juli. Över 1,16 miljoner passagerare reste på rederiets fartyg i juli, vilket är en halv procent mer än i juli i fjol..

HBL - 15 nov 12 kl. 15:39

Tallink visar vinst

Det har gått bra för Tallink under sommaren.Rederigruppen Tallink visar en vinst på 49 miljoner euro efter skatt för det tredje kvartalet. Motsvarande tid i fjol var vinsten 40,6 miljoner euro.

Nyan - 20 maj 15 kl. 13:00

Bra första kvartal för Tallink Group

Omorganiseringar i verksamheten gav Tallink Group mer intäkter och högre lönsamhet trots färre passagerare under det första kvartalet av 2015. Bruttovinsten för Tallink Group är dryga 26,1 miljoner euro under det första kvartalet, vilket är 14,3 miljoner mer än samma period i fjol. Rörelseresultatet uppgick till 19,5 miljoner euro vilket är en ökning med 15 miljoner euro jämfört med i fjol.

YLE - 08 jan 16 kl. 13:38

Flera passagerarrekord för färjetrafiken

Trots det svaga ekonomiska läget går det bra för färjetrafiken. Både Helsingfors hamn, Viking Line och Wasaline rapporterar om passagerarrekord under 2015. År 2015 passerade 11,17 miljoner resenärer Helsingfors hamn vilket är nytt rekord.

YLE - 26 apr 17 kl. 09:16

Tallink Silja begränsar alkoholköp om helgerna - vill ha lugnare stämning

Rederiet Tallink Siljas fartyg Baltic Princess har slutat sälja alkohol till kryssningsgäster i taxfreeaffären då fartyget seglar från Åbo till Stockholm under helger. Kunder har klagat på att gångarna mellan hytterna är för stökiga. Rederiet Tallink Siljas beslut att enbart låta kryssningsgästerna köpa alkohol i barer och på restauranger under torsdag, fredag och lördag.

Nyan - 05 feb 19 kl. 09:21

Mässlingsvarning på Tallink Silja

Ett mässlingsfall har konstaterats i huvudstadsregionen. Personen ifråga har kryssat med Tallink Silja från Helsingfors till Stockholm och tillbaka. – Hen har möjligtvis exponerat andra för mässlingen, skriver Institutet för hälsa och välfärd i ett pressmeddelande.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 1 timme sedan

Skarven tillbaks torsdag morgon

Dockningen av Skarven har förlängts ytterligare och senaste meddelandet är att färjan är ur trafik till torsdag morgon den 14 november. Skarven ersätts ännu i dag onsdag av Knipan. – Resenärer på Föglölinjen rekommenderas att lämna bilen och istället använda kollektivtrafiken.

Nyan - 2 timmar sedan

Åtal för inbrott som filmades

Ett nattligt inbrott i ljudaffären Prosound i januari 2018 kan vara på väg att klaras upp. .

Nyan - 3 timmar sedan

Ingves har inte fått ministerfråga

Enligt uppgift till Nya Åland ska Anders Ingves, tidigare vd för Paf och drivande person i projektet stormig.ax, blivit tillfrågad om han vill minister i den nya landskapsregeringen. Men enligt honom själv stämmer det inte.

Nyan - 5 timmar sedan

”Moment 22” om elhybridfärjan

Centern har försökt få övergångsregeringen att avbeställa elhybridfärjan eller hindra processen att gå vidare, men det har inte lyckats. .

Nyan - 13 timmar sedan

Han donerar 100 000 för Sonckhus

100 000 euro för att återställa Lars Sonck-ritade Navigationsskolans exteriör till den ursprungliga. Det donerar Jan Kåhre till Folke Wickströms minnesfond.. .

Nyan - 15 timmar sedan

Eva-Jo-designad restaurang i Stockholm vann pris

Bästa curryrestaurang i Europa utanför Storbritannien: det är restaurang Muskot i Stockholm. .

Nyan - 17 timmar sedan

Fängelsestraff fastslaget

Ålands tingsrätts dom mot en man som i december 2018 dömdes till fem månaders fängelse för olaga hot och våldsamt motstånd mot tjänsteman har fastslagits av Åbo hovrätt. Domen överklagades först, men senare återtog mannen besvären. .

Nyan - 18 timmar sedan

JCI-folk på världskongress

Av de cirka 4 000 deltagarna i JCI:s världskongress i Tallinn, Estland, den 4–8 november var 15 medlemmar i JCI Mariehamn. – I programmet ingick skolningar om ledarskap och personlig utveckling, nätverkande, evenemang och föreläsningar, sägs i ett pressmeddelande. De som deltog Mariehamn var Terhi Metsola, Ivar Gullström, Susanne Olofsson, Diana Rosendahl, Sofi Ekholm, Alex Östergård, Mikael Fagerlund, Tanja Sabel, Nina Peippo, Gustav Blomberg, Katarina Weckman, Nancy Scott, Robert Lönnqvist, Kristian Grönlund och Alexandra von Schantz.

Nyan - 19 timmar sedan

Poststrejken: julkorten går först

Posten i riket prioriterar julkorten, och en längre strejk kan försena övrig post till sent i januari. Det skriver nyhetsbyrån SPT. .

Nyan - 21 timmar sedan

Mittbacksklippan förlänger – tio spelare klara

FOTBOLL. Landslagsmeriterade Tiia Peltonen har skrivit på ett nytt kontrakt med Åland United.
– Det är fint att fortsätta här på Åland en säsong till, säger hon.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.