YLE > Finland

Thursday, 14 November, 20:00

YLE - 08 nov 19 kl. 12:50

Taket reparerades dagen innan olyckan - kan vara orsaken till branden i hälsovårdscentralen i HangöDet kunde ha slutat riktigt illa när taket på hälsovårdscentralens tak i Hangö började brinna natten till fredagen. Brandorsaken utreds ännu, men kan bero på att man brände fast takfilt på torsdagen..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Hangö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Taket, repareradesdagen , innan, olyckankan vara , orsakentill , branden i hälsovårdscentralen i Hangö
SVT - 30 okt 18 kl. 21:29

Kraschade planet hade tekniska problem innan olyckan

Planet som i måndags störtade i havet utanför Indonesien ska ha upplevt tekniska problem dagen innan olyckan, uppger Reuters och CNN. Nu ska alla plan av samma modell inspekteras. Ingen av de 189 personer som befann sig ombord tros ha överlevt olyckan..

GöteborgsPosten - 06 okt 14 kl. 21:40

Massa: "Skrek i radion fem varv innan olyckan"

Efter otäcka kraschen vårdas Jules Bianchi fortfarande på sjukhus. Nu berättar konkurrenten Felipe Massa att han ville stoppa loppet.– Jag skrek i radion redan fem varv innan olyckan, säger Massa enligt Independent..

DN - 12 feb 19 kl. 00:57

Gruvbolaget kände till dammens brister månader innan olyckan

Det brasilianska gruvbolaget visste om att deras damm hade förhöjd risk att brista flera månader innan olyckan var ett faktum. Det visar ett internt dokument som Reuters tagit del av. .

Expressen - 30 dec 14 kl. 10:39

Legendaren rattfull – dagar innan olyckan

Den före detta Premier League-spelaren Clarke Carlisle blev påkörd av en lastbil strax innan jul. Nu kommer uppgifter om att han åtalades för rattfylleri bara dagar innan händelsen. Samtidigt fortsätter han att kämpa för att komma tillbaka efter olyckan.

Expressen - 15 jan 12 kl. 18:22

Kaptenen ska ha druckit i baren innan olyckan

Anklagelserna haglar mot Costa Concordias kapten Francesco Schettino, 52. En kvinna hävdar att han drack i baren innan båten körde in i klipporna. Två andra passagerare säger att de såg honom fly från båten långt innan alla var evakuerade - under en filt.

SvD - 26 aug 14 kl. 19:09

Hagströmer blev förvarnad innan olyckan

I våras kraschlandade finansmannen Sven Hagströmer med sitt sjöflygplan i Stockholms skärgård. Nu har Statens Haverikommission utrett olyckan och påvisar att flygplanet hade larmat om de utfällda hjulen före landning, men att Hagströmer inte gjort något för att fälla upp dem..

Dalarnas tidningar - 13 jul 17 kl. 22:51

Tur i oturen – tåg passerade strax innan olyckan inträffade

Olyckan i Ludvika krävde tolv personer till sjukhus. Illa nog, håller nog alla med om. Men det hade kunnat bli ännu värre..

DalaDemokraten - 13 jul 17 kl. 22:51

Tur i oturen – tåg passerade strax innan olyckan inträffade

Olyckan i Ludvika krävde tolv personer till sjukhus. Illa nog, håller nog alla med om. Men det hade kunnat bli ännu värre..

Dalarnas tidningar - 13 jul 17 kl. 22:51

Raset i Ludvika – tåg passerade strax innan olyckan inträffade

Olyckan i Ludvika skickade tolv personer till sjukhus. Illa nog, håller nog alla med om. Men det hade kunnat bli ännu värre..

DalaDemokraten - 13 jul 17 kl. 22:51

Raset i Ludvika – tåg passerade strax innan olyckan inträffade

Olyckan i Ludvika skickade tolv personer till sjukhus. Illa nog, håller nog alla med om. Men det hade kunnat bli ännu värre..

Fler nyheter från YLE

YLE - 15 minuter sedan

Sportbutikerna har klättrat mest i fråga om kundnöjdhet – får höga poäng särskilt av unga konsumenter

Enligt Finsk Handels nya rapport om kundnöjdheten inom handelns olika branscher är unga konsumenter nöjdast med sportbutikerna..

YLE - 45 minuter sedan

Det blir trots allt längre konditions- och kulturtrappor i Borgå – väcker blandade känslor hos motionär

Nu har sista ordet sagts gällande Borgå stads omdiskuterade konditions- och kulturtrappor. Stadsfullmäktige beslöt med rösterna 37-14 att man vill ha längre trappor med tillhörande konst och ingen nedbantad version..

YLE - 2 timmar sedan

Posten svarar på Paateros kritik – Palta: Strejken delvis olaglig

Arbetsdomstolen har slagit fast att Post- och logistikunionens strejk delvis är olaglig, meddelar arbetsgivarsidans intresseorganisation Palta. Samtidigt svarar Posten på minister Paateros kritik om inhyrd arbetskraft..

YLE - 2 timmar sedan

Nu medger Migri fel efter att Finland fälls i fallet med irakiska Ali: "Det här är väldigt allvarligt"

Nu medger Migrationsverket för första gången att man begick ett allvarligt fel i fallet med den utvisade irakiern Ali, som sköts till döds i Bagdad bara tre veckor efter utvisningen. Efter en fällande dom från Europeiska mänskorättsdomstolen säger Migri att det brast i riskbedömningen..

YLE - 2 timmar sedan

Amper vill utvidga trafiken till och från huvudstadsregionen - köpte tomt i Sjundeå

Bussbolaget Amper i Pojo har köpt en tomt i Sjundeå för att utvidga verksamheten. Tanken är att en del av bussarna kommer att finnas i Sjundeå i framtiden för att svara på efterfrågan på beställningsbussar från huvudstadsregionen..

YLE - 2 timmar sedan

Palta: PAU:s strejk delvis olaglig

Arbetsdomstolen har slagit fast att Post- och logistikunionens strejk delvis är olaglig, meddelar arbetsgivarsidans intresseorganisation Palta..

YLE - 4 timmar sedan

Invandring och rika stiftelser än en gång favoriter på Sannfinländarna nedskärningslista

Sannfinländarnas hjärtefråga, invandringen, tar upp en tredjedel av partiets skuggbudget för år 2020..

YLE - 4 timmar sedan

Motionsgrupp med specialbehov missnöjda med kommunal konditionssal i Ingå - vill fortsätta träna på privat gym

I Ingå har en grupp människor med specialbehov varit tvungna att sluta använda ett privat gym för sin motionsgrupp och i stället blivit hänvisade till ett gym i kommunens regi..

YLE - 4 timmar sedan

Snart kanske dynvaret och lavoaren försvinner ur svenskan - tillsammans med över 1 000 andra ord

Just nu finns det många svenska ord som håller på att försvinna, som är på utdöende, och som snart kanske stryks ur Svenska Akademiens ordlista..

YLE - 4 timmar sedan

Carl G. Gahmberg valdes till ny kansler för Åbo Akademi

Universitetskollegiet vid Åbo Akademi valde professor Carl G. Gahmberg till Åbo Akademis kansler för perioden 2020–2024..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.